Bedankt voor het inleveren van je oude telefoon!

Bedankt voor het inleveren van je oude telefoon! !

Het inzamelen van oude telefoons voor 3FM Serious Request was een groot succes. Bij de Vodafone en BelCompany winkels hadden we volle inzamelboxen en bij het speciale Vodafone inleverpunt op de Oude Markt in Enschede telden wij er zelfs meer dan 17.000! Dankjewel daarvoor. Het bedrag van de cheque is ook bekend: ruim €150.000,- hebben we opgehaald. Let's hear it for the babies!


Meteen naar mobilerequest.nl

 

Onze wenslijn was druk: honderden wensen werden ingesproken op het speciale nummer. Klaas van Kruistum had veel te kiezen en liet uiteindelijk de meest bijzondere wensen in vervulling gaan: zo ging Gerbert-Jan turnen met de Epke Zonderland en zong Els mee in een opera. Wil je de wensen van Klaas nog eens zien? Dat kan hier

Hoe zat het ook alweer? Ja... wist je dat...

...er in Nederland gemiddeld 2 telefoons ongebruikt in de la liggen? Dat zijn ongeveer 15 miljoen telefoons in Nederland.
...er in elke telefoon naast nog twintig andere metaalsoorten ook goud en zilver verwerkt zit?
...dat de waarde van dat goud en zilver ruim 14 miljoen euro is?

Oude telefoons zijn geld waard

Jazeker, oude telefoons zijn dus geld waard. Geld dat nu ten goede komt aan de 3FM Serious Request actie. Hoe dan? Twee voorbeelden:

  1. Met de opbrengst van een tien jaar oude telefoon kan een baby al medisch onderzocht worden na de bevalling (weging, meting en TBC-vaccinatie).
  2. Wanneer iemand een drie jaar oude smartphone inlevert, kan het Rode Kruis met de opbrengst van de telefoon medische instrumenten leveren aan een kliniek voor een hygiënische bevalling.

Ga naar mobilerequest.nl