Info

Waar staat het Glazen Huis?

Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december op de Grote Markt in Breda.

Wie zitten er in het Glazen Huis?

Dit jaar worden Domien en Frank opgesloten in het Glazen Huis.

DJ uitzendschema

Met wie word je tijdens 3FM Serious Request wakker en onder het genot van welke zwoele stem val je in slaap? Check alle uitzendtijden.

06:00 - 12:00 uur Domien
12:00 - 18:00 uur Frank
18:00 - 00:00 uur Domien
00:00 - 06:00 uur Frank
 

Wanneer en hoe laat is de eindshow?

3FM Serious Request wordt traditiegetrouw afgesloten met een eindshow. Dit jaar is de eindshow op het Chasséveld. Het terrein opent zaterdagmiddag (24 december) om 15:30 uur. De eerste act start om 16:15 uur. Hier vind je meer info.

Bij grote drukte wordt de Grote Markt afgesloten. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je voor niks naar Breda komt, want er is meer dan genoeg ruimte op het Chasséveld.

Langskomen in Breda?

Veel mensen willen een kijkje nemen bij het Glazen Huis in Breda. Houd rekening met drukte. Breda is goed bereikbaar per trein, bus of auto. Van 18 tot en met 24 december is een Park & Pendelservice beschikbaar bij Breepark en NAC Breda. Hier vind je meer info.

Wat is het doel van 3FM SR16?

3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor slachtoffers van een stille killer: longontsteking. Hier meer info over het doel.

Kanalen (radio, tv, online)

Waar kun je 3FM Serious Request volgen? Check: 3fm.nl/allekanalen

Doneren

Plaat aanvragen? In actie komen? Een veiling-item kopen? Er zijn heel veel manieren waarop jij je bijdrage kan leveren. Check 3fm.nl/alles voor een overzicht.

Veelgestelde vragen

In de FAQ vind je een waslijst met veelgestelde vragen. Check ze hier.

(Foto: Ben Houdijk)