Wat doe jij?

Doe mee met 3FM Serious Request 2014! Kom In Actie en creëer je eigen actiepagina. Zo kunnen mensen gemakkelijk doneren, zie jij precies hoeveel geld je al hebt opgehaald en zorgt het Rode Kruis voor de financiële afhandeling. Meld je aan zodat wij weten wat je aan het doen bent en wie weet stuurt een 3FM een verslaggever jouw kant op! De DJ's leggen hieronder nog even uit hoe het werkt:

Kom direct in actie

Promote yourself!

Yes, je eigen actie promoten was nog nooit zo tof! Door de ‘Kom in Actie App’ te downloaden kun je een filmpje maken met Giel, Gerard of Coen & Sander, waarin je vertelt over jouw actie. Door dit filmpje te delen op  je eigen sociale kanalen als bijvoorbeeld Twitter, Instagram en Facebook weten straks al je vrienden, familie en kennissen van je actie. En, kunnen ze jou helpen om van jouw actie een zo groot mogelijk succes te maken. Wacht dus niet langer! En download gelijk de Kom In Actie App!

Download de app via Appstore en Google Play

Wat vind je hier nog meer?

Hoe werkt het?

Om 3FM Serious Request te steunen kun je verschillende dingen doen. Je kunt een liedje aanvragen voor geld, bieden op de veiling of iets kopen uit de webshop. Maar je kunt ook echt iets DOEN! Kom in Actie voor 3FM Serious Request!


Meer uitleg

Kant-en-klare acties

Weet je nog niet wat voor actie je wilt doen? Er zijn veel mogelijkheden om in actie te komen. Om je te helpen hebben we een aantal acties voor je klaar staan die je direct kunt uitvoeren!


Kant-en-klaar

Verzamelpagina

Organiseer je een actie met je bakkerij, voetbalvereniging of bowlingcentrum? Meld je actie dan aan bij jouw eigen sector. Voor bijna iedere sector is er een verzamelpagina gemaakt zodat je kunt zien welke andere collega’s ook in actie komen!


Verzamelpunt

Start een actie

Weet je met welke actie jij geld op gaat halen? Maak dan nu je eigen actiepagina! Op deze pagina kunnen mensen doneren en zie jij precies hoeveel geld je al hebt opgehaald voor 3FM Serious Request!


Start een actie

Promotiemateriaal

Je kunt je actie op verschillende manieren promoten. Deel je actie via social media en vertel het aan je vrienden. En, maak daarbij vooral ook gebruik van het 3FM Serious Request promotiemateriaal!


Downloads

Zoek een actie

Heel Nederland komt in actie voor 3FM Serious Request! Misschien is er wel een actie bij jou in de buurt georganiseerd die je kunt steunen? Of wil je zien welke acties het meeste hebben opgehaald? Bekijk dan het overzicht!


Alle acties

Demo van de dag

Wil jij airplay op 3FM en nog meer specifiek tijdens 3FM Serious Request? Dat kan! Het enige wat je moet doen is de winnaar van de Demo van de Dag worden. Hoe je dat doet? Door de meeste donaties op te halen voor jouw demo.


Meer uitleg

Veiling

Wil je bieden op de meest unieke veilingitems? Of wil je zelf een item voor de veiling aanbieden? Ook dat is in actie komen. Want, wat je ook doet, je draagt enorm bij aan het totale succes van 3FM Serious Request!


Check de veiling


Audio promo's  

Inloggen

Eerdere acties

Laat je inspireren door deze acties!