Nieuws

 1. Zo werden Domien en Frank wakker tijdens 3FM SR16 Het is altijd een feestje in het Glazen Huis, maar dat maakt het wakker worden des te pittiger. Maar ook die uitdaging gaan Frank en Domien keihard aan. Uit respect en medeleven vind je hier alle wakker-maak-momenten op een rij. 
 2. Het Langste Weekend: Het jaar 2004 Hoe zag de wereld er ook alweer uit in 2004? Tijdens  Het Langste Weekend  van 3FM kom je erachter! We draaien vandaag de aangevraagde tracks uit 2004 op 3FM en hier check je wat er ook alweer gebeurde in dit prachtige jaar.
 3. Brak? Daar hebben we een tosti voor! We hebben we tostikoningin Leonie Ter Veld gevraagd of ze de perfecte Tweede Kerstdag-uitbrak-tosti kan bouwen. 
 4. George Michael (53) overleden Na Prince, Cohen en Bowie moeten we aan het eind van 2016 afscheid nemen van nog een muzikale held: vanavond werd bekend dat George Michael op 53-jarige leeftijd is overleden. 
 5. Het Langste Weekend: Het jaar 2003 Hoe zag de wereld er ook alweer uit in 2003? Tijdens  Het Langste Weekend  van 3FM kom je erachter! We draaien vandaag de aangevraagde tracks uit 2003 op 3FM en hier check je wat er ook alweer gebeurde in dit prachtige jaar.
 6. Eindstand 3FM Serious Request 2016: €8.744.131,- Wow! 3FM Serious Request heeft dit jaar maar liefst € 8.744.131,- opgehaald. Dat geld gaat allemaal naar het Rode Kruis, dat daarmee kinderen met longontsteking een toekomst geeft. 
 7. Het Langste Weekend: Het jaar 2002 Hoe zag de wereld er ook alweer uit in 2002? Tijdens  Het Langste Weekend  van 3FM kom je erachter! We draaien vandaag de aangevraagde tracks uit 2002 op 3FM en hier check je wat er ook alweer gebeurde in dit prachtige jaar.
 8. Dit zijn de leukste gifjes van 3FM Serious Request Er waren honderden toffe momenten in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2016. Hon-der-den. Allemaal leuk, maar wij hebben er een paar gevonden die nóg leuker zijn in gif-vorm. Lang leve de loop !
 9. Kijk terug: 3FM Serious Request per dag in spetterende video's Hier, alsjeblieft! Dit zijn alle compilatiefilmpjes van 3FM Serious Request 2016. Sleep jezelf naar de bank, neem nog een stukkie kerststol en gooi een warm dekentje over de beentjes, want al deze momenten wil je zéker weten nog een keertje terugzien. Fijne kerst!
 10. Het Langste Weekend: Het jaar 2001 Hoe zag de wereld er ook alweer uit in 2001? Tijdens  Het Langste Weekend  van 3FM kom je erachter! We draaien vandaag de aangevraagde tracks uit 2001 op 3FM en hier check je wat er ook alweer gebeurde in dit prachtige jaar.
 11. Het Langste Weekend: Het jaar 2000 Hoe zag de wereld er ook alweer uit in 2000? Tijdens Het Langste Weekend van 3FM kom je erachter! We draaien vandaag de aangevraagde tracks uit 2000 op 3FM en hier check je wat er ook alweer gebeurde in dit prachtige jaar.
 12. Dit zijn dé hoogtepunten van 3FM Serious Request 2016 Damn, wat een week! Samen met jou, het Rode Kruis en heel Nederland haalden we € 8.744.131,-  op. Nu is het vooral tijd om nog even te genieten van alle hoogtepunten uit die week. Enjoy!
 13. De laatste tussenstand voor 3FM Serious Request 2016: €6.801.749,- Verrassing, Frank en Domien: een laatste tussenstand. En dat is een HELE MOOIE!  
 14. 3FM Serious Request 2016 had veel muzikale hoogtepuntjes Naast alle reportages, mooie momenten, tussenstanden en nachtgasten zaten de afgelopen zes dagen vooral vol met heel veel muziek. Dit zijn de muzikale highlights van 3FM Serious Request 2016! Staat jouw favoriet ertussen? 
 15. Deze 62-jarige vader verloor twee kinderen aan longontsteking Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 16. Sanne Hans van Miss Montreal schrijft ontroerend liedje voor Tijn Sanne Hans was zo geraakt door het verhaal en de actie van de ongeneeslijke zieke Tijn (6) dat ze speciaal voor hem een liedje schreef. Domien hield het bijna niet droog en dat snappen wij heel goed, want man o man: wat een tranentrekker.
 17. Het was social influencers-middag in het 3FM Clubhuis Met niet zomaar een paar internetberoemdheden, maar de grootste! Dylan Haegens stond tosti's te verkopen, je kon gamen tegen UberQuinGames en workshops volgen van onder andere Jiami. Zaid, ons eigen panellid van 3FM Tussenuur, nam je de hele dag mee!
 18. "Ehhh, de tussenstand klopt niet!" Domien en Frank waren helemaal blij met €5.140.307,- , maar volgens Milan en Merel klopt er geen knal van.
 19. Christelle hoopt dat haar dochtertje de nacht overleeft Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 20. Dit is alles wat je moet weten over de vrijdag van 3FM Serious Request De dag dat Mark Rutte ineens binnen kwam wandelen om prank calls uit te voeren en de hele Grote Markt te laten springen op 'Narcotic' van Liquido, we ineens over de vijf miljoen zaten en DI-RECT een virtual reality-optreden gaf.
 21. Dit is de line-up van de 3FM Serious Request slotavond Niet alleen HAEVN, Rondé, Frenna en Jonna Fraser treden op tijdens de 3FM Serious Request slotavond op zaterdag 24 december, maar ook de zangsensatie van dit moment komt langs: de a-meezing Ward! 
 22. Dit was de nacht met Mark Rutte in het Glazen Huis Krijg nou wat! Staat de minister-president van Nederland opeens voor de deur om Domien en Frank door de allerlaatste nacht in het Glazen Huis te slepen. Wat een baas! Hier vind je alle hoogtepunten.
 23. Hammertime: het hele Glazen Huis wordt geveild Wil jij straks lekker bingewatchen op de bank uit het Glazen Huis? Houd 3FM.nl/veiling dan goed in de gaten, want voor je het weet is 'ie weg. Net als al het andere meubilair, trouwens... Alles wordt geveild voor het Rode Kruis!
 24. Video: Wat is Joram toch leuk met kinderen Aaaahhh, dit is zo'n ontzettend schattig filmpje! 
 25. Vlog SR16: Domien Verschuuren in het Glazen Huis Een kijkje achter de schermen bij 3FM Serious Request? Domien maakt elke dag een vlog vanuit het Glazen Huis in Breda. Hier check je ze allemaal!
 26. De tussenstand van 3FM SR16, vrijdag: € 5.140.307,- Holy moly, wat een fantastische nieuwe tussenstand! Hiermee kan het Rode Kruis 34.269 klinieken helpen aan zuurstof en zuurstofmaskers.
 27. Bekijk de Glazen Huizen van binnen Altijd al eens IN het Glazen Huis willen rondkijken? Dat kan al enkele jaren dankzij de 360 graden foto's die ieder jaar worden gemaakt
 28. Odile verloor al twee keer een kindje aan longontsteking Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 29. 3FM viert Het Langste Weekend van het jaar NPO 3FM draait een week lang de meest aangevraagde platen van 3FM Serious Request 2016.
 30. De 3FM Serious Request Veiling: voor al uw muzikale kerstcadeautjes Ben je keihard vergeten om kerstcadeaus te kopen voor je broer, moeder, vriend of achterneef? Geen nood, de 3FM Serious Request Veiling biedt uitkomst! 

Nieuws archief