Nieuws

 1. Sacha de Boer vertelt over haar reis naar Ivoorkust voor 3FM Serious Request De meeste van jullie kennen Sacha de Boer waarschijnlijk van televisie. Ze presenteerde jarenlang het NOS Journaal en is momenteel te zien in het programma Brandpunt. Maar van oorsprong is ze fotograaf. Samen met 3FM-DJ Wijnand Speelman en het Rode Kruis reisde ze naar Ivoorkust om de stille ramp van 3FM Serious Request 2016 in foto’s vast te leggen.
 2. Meld je aan als vrijwilliger voor de eindshow op 24 december Na een week dagen bikkelen in het Glazen Huis worden Domien en Frank zaterdag 24 december eindelijk verlost. Tijdens de grote eindshow wordt het ingezamelde bedrag live op televisie onthult, maar tot dat laatste moment moet er nog keihard gewerkt worden. En daar hebben we jou voor nodig! 
 3. 3FM-DJ Herman was vandaag even Jimmy Fallon Hij ging voor 3FM Serious Request samen met HAEVN langs op Jenaplanschool de Terp om daar een heuse videoclip op te nemen. 
 4. Tim uit Breda: "Van mij mag 3FM Serious Request elk jaar wel langskomen!" Het Glazen Huis staat elk jaar in een andere stad. Hoe voelt het als jouw woonplaats opeens hét decor vormt voor het grootste radio-evenement van Nederland? Wat trekt de gemeente allemaal uit de kast? In hoeverre slooft de stad zich uit? En hoe is het voor de bewoners rondom de Grote Markt? Tim van der Willik woont in het centrum van Breda en geeft daar in zijn column antwoord op.
 5. Kom vrijdagmiddag naar DI-RECT in Virtual Reality bij het Glazen Huis Vrijdagmiddag komt DI-RECT langs in het Glazen Huis voor een akoestische sessie. En jij kunt dat op een heel bijzondere manier meemaken. 
 6. Deze tien mensen voerden supercreatief actie voor 3FM Serious Request Van Tijn tot de vogelvoerkopjes van Gijs en een week zonder smartphones... Nederland is erg divers als het gaat om geld inzamelen!
 7. Medicijnvrouw Martine geneest zieke mensen op traditionele wijze Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 8. Dit is alles wat je moet weten over de donderdag van 3FM Serious Request De dag van de muziek. Sanne Hans schreef een liedje over Tijn, Chef'Special deed een prachtige akoestische versie van 'Amigo', de achtjarige Willem stal de show als Ciske de Rat en Broederliefde liet de Grote Markt ontploffen.
 9. Dit was de nacht met Sanne Hans in het Glazen Huis Als vijfde nachtgast kregen Frank en Domien iemand die goed is in zingen én in kerst. Sanne Hans, also known as Miss Montreal, kwam langs! Want zeg je kerst, dan zeg je kerstMissMontreal.
 10. 3FM Serious Request 2016 ging even back to school Na het Dance Uurtje op maandagavond en  het Hollands Uurtje op woensdagavond werd donderdagavond het Back To School Uurtje georganiseerd. En dat doe je natuurlijk met Mental Theo, Brace, Abel en Ralf Mackenbach. Can we hear you click-clack clicker-die-clack?!
 11. Popquiz in het 3FM Clubhuis in Breda Ben jij tussen 18 en 24 december in Breda te vinden voor 3FM Serious Request? Kom dan niet alleen naar het Glazen Huis op de Grote Markt. Kom óók een kijkje nemen in het 3FM Clubhuis!
 12. De tussenstand van 3FM SR16, donderdag: €3.073.610 Wow! Wat een fantastische nieuwe tussenstand! Hiermee kan het Rode Kruis 204.907 families helpen aan schoon drinkwater. 
 13. Heel Europa staat vol met Glazen Huizen Door heel Europa stampen ze al jaren glazen huizen uit de grond. Dit jaar doen onder andere Oostenrijk, Zweden, Zwitserland, Letland, Roemenië en België mee.
 14. Een beetje Bekende Nederlander zet een item op de 3FM veiling Hieronder twaalf vette veilingitems die aangeboden worden door BN'ers. Het onoverwinnelijke sportbroekje van Rico Verhoeven, de zweterige sneakers van Dafne Schippers en het strakke pakkie van Doutzen Kroes. Je vindt het allemaal in de veiling! Dus sla je slag en bied op deze unieke items. EENMAAL, ANDERMAAL...
 15. The day after: de Tijn-madness schiet door het dak! Het is alweer een dag geleden dat de 6-jarige Tijn samen met zijn vader voor het Glazen Huis stond met een mega-ontroerende actie . In de tussentijd is er veel gebeurd. Heel erg veel. Zowat heel Nederland gaat inmiddels met gelakte nageltjes door het leven en Tijn heeft met zijn actie al meer dan 700.00 euro (!) opgehaald. Zijn streefbedrag was 100 euro. Wow!
 16. Willem (8) de Rat zing 'Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen' "Krriiiiiiijjg toch allemaaaaal de koleruuuhhhh. Pieuw, pieuw, piiiieeeeuw." Willem, zangtalentje en clown in spe verblijde Frank en de hele Grote Markt in Breda vanmiddag met een uitbundige versie van Ciske de Rat.
 17. Nieuw tijdens 3FM Serious Request: De kisscam Het is koud buiten, maar dankzij de gloednieuwe kisscam blijft het publiek op de Grote Markt lekker warm. Er wordt me een partij gezoend hier, niet normaal! 
 18. De 11-jarige Donald kreeg drie keer longontsteking Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 19. Tijn is voor één dag burgemeester van Breda Hij kreeg donderdagochtend in het Glazen Huis de ambtsketting van Burgemeester Paul Depla overhandigd. Tijn is  de jongste burgemeester die Breda ooit heeft gehad. Zijn eerste taak? "Naar de kinderboerderij," laat Tijn weten.
 20. Dit was de nacht met Humberto Tan in het Glazen Huis Na StukTV, Dionne Stax en Ali B is het de beurt aan Humberto Tan om de 3FM-DJ's de nacht door te slepen. Hij moest wel kloppen, want de bel deed het niet.
 21. Surprise! Lot bezoekt Domien in het Glazen Huis Een cadeautje voor Dootje! Lot, het meisje dat tijdens 3FM Serious Request 2015 ervandoor ging met het hart van Domien , kwam langs in het Glazen Huis. 
 22. Dit is alles wat je moet weten over de woensdag van 3FM Serious Request De dag van een huwelijksaanzoek, het Hollandse uurtje, maar natuurlijk vooral de dag van Tijn. <3
 23. Hollands uurtje: Jordy van Loon en de return van de toverbal Het was vanavond tijd voor een avondje Hollands glorie in Breda! En met wie doe je dat beter dan met Jordy van Loon. Mr. toverbal had de vorige keer dat 3FM Serious Request in Breda was hét anthem te pakken en dat deed hij vanavond nog even dunnetjes over.
 24. Ze zei 'JA': een huwelijkaanzoek bij het Glazen Huis! Denise moest er een uur voor door de regen slenteren, maar ze hield er wel een verlovingsring aan over ;)
 25. Heel Holland Lakt voor Tijn De #lakaan challenge van de 6-jarige Tijn gaat door het dak! Heel Nederland komt in actie en lakt z'n nagels om aandacht te vragen voor Tijns actie . Zijn doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ontroerende actie, want Tijn is zelf ongeneeslijk ziek en heeft niet lang meer te leven.
 26. So you wanna sing-a-long op de Grote Markt van Breda? Keihard meeblèren met Frozen of 'Angels' van Robbie Williams, dat wil toch iedereen? Elke avond wordt er daarom een heuse sing-a-long georganiseerd op de Grote Markt in Breda. Onder leiding van onze engeltjes Domien en Frank. Letterlijke engeltjes soms...
 27. Uitzendtijden 3FM SR16: radio, online en tv 3FM Serious Request kun je 24 uur per dag live volgen via radio, internet, alle social media kanalen en televisie. Hieronder vind je de uitzendtijden en informatie over de verschillende kanalen.
 28. De tussenstand van 3FM SR16, woensdag: €1.829.954,- Met dit mooie bedrag kan het Rode Kruis hiermee 333 klinieken een medische basisuitrusting geven. 
 29. The A-Meezing Ward staat op de eindshow van 3FM Serious Request Inclusief complete big band! Ward zong maandagochtend namelijk in ietwat beschonken toestand voor het Glazen Huis op geheel eigen wijze 'New York, New York' van Frank Sinatra. Hij ging viral en mensen wilden hem meteen op de eindshow van 3FM Serious Request hebben. Nou, dat is gelukt! 
 30. De avonturen van Mark+Rámon in het land Verslaggevers Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen komen gehuld in een witte bodywarmer naar jou toe als je in actie komt voor 3FM Serious Request. Hieronder vind je hun avonturen.

Nieuws archief