Nieuws

 1. 3FM-DJ Jorien zet Vlieland op z'n kop Door heel Nederland (en daarbuiten) worden acties opgezet voor 3FM Serious Request, maar er zijn een paar plekjes waar mensen nog even dat extra duwtje in de rug nodig hebben. Geen zorgen! Daar hebben we namelijk Jorien voor.
 2. Wijnand in Ivoorkust: zijn meest indrukwekkende foto's 3FM-DJ Wijnand Speelman ging voor 3FM Serious Request op reis naar Ivoorkust om een stille ramp te verslaan: longontsteking. Een heftige reis waarbij Wijnand veel verdrietige dingen tegenkwam, maar ook een aantal hoopvolle verhalen hoorde. We vroegen hem welke momenten en personen uit zijn reis hem altijd bij zullen blijven.
 3. Felicien huilt van geluk als haar baby gered wordt Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 4. Kindermiddag in het 3FM Clubhuis! Woensdagmiddag kindermiddag! Het 3FM Clubhuis in de Mezz is helemaal ingericht voor de kleinste Serious Request-bezoekers vanmiddag. Zingen en dansen met o.a. Sarah en Julia en The Voice Kids, een workshop cupcakejes versieren en natuurlijk je nagels laten lakken voor Tijn. 
 5. Wie staan er op de Grote Markt vandaag? Het is gezellig druk op de Grote Markt in Breda waar het Glazen Huis staat. Uit heel Nederland zijn mensen hierheen gekomen voor 3FM Serious Request. Maar wie zijn het? We zochten het uit!
 6. De route naar Breda Veel mensen komen een kijkje nemen bij het Glazen Huis in Breda. Houd rekening met drukte. Breda is goed bereikbaar per trein, bus of auto. Check hieronder hoe jij het beste kunt komen.
 7. De 3FM-DJ's hebben iets voor je! Een bootsafari, kattentrui, super-LP en een konijn van twee meter hoog. We noemen maar wat.
 8. Een stoet van kleintjes langs de brievenbus Er worden enorme cheques naar het Glazen Huis gebracht, maar eigenlijk zijn de spaarpotjes van de kleintjes de allermooiste. Ze staan in rijen dik voor de brievenbus om hun zelf (en soms door papa en mama) verdiende geld door de klep te gooien. Waarom ook zij in actie komen? Dat kunnen ze je beter zelf vertellen.
 9. De 6-jarige Tijn is ongeneeslijk ziek en stond voor het Glazen Huis in Breda met een laatste wens Tijn kwam samen met zijn vader naar het Glazen Huis. De aanleiding is ongelooflijk triest. Tijn is namelijk ongeneeslijk ziek. Hij lijdt aan DIPG (hersenstamkanker) en heeft niet lang meer te leven. Omdat dit waarschijnlijk zijn laatste 3FM Serious Request is wil hij zich heel graag inzetten voor alle kinderen die sterven aan longontsteking. In ruil voor een donatie aan het Rode Kruis lakt hij je nagels. Maar hij roept ook heel Nederland op om mee te doen. Dus: 1. Lak je nagels 2. Doneer via 3fm.nl/tijn 3. Deel de foto van je nagels op Facebook, Instagram of Twitter met 3fm.nl/tijn en  #lakaan en #sr16 4. Daag je vrienden uit om hetzelfde te doen Deze bekende Nederlanders gingen je voor en lakten hun nagels The day after: de Tijn-madness schiet door het dak!
 10. Dit was de nacht met StukTV in het Glazen Huis Giel, Stefan en Thomas van StukTV waren de derde slaapgast in het Glazen Huis. Dat werd chaos, anarchie, dierenpantoffels en tot grote verbazing van de jongens geen bier. "Is er helemaal geen bier?"
 11. Dit is alles wat je moet weten over de dinsdag van 3FM Serious Request De dinsdag van 3FM Serious Request zit erop en het was weer een fantastische dag. Met optredens, polonaises, wedstrijdjes armdrukken, dansfeestjes en heel veel meer. Bekijk hier de hoogtepunten. 
 12. Terminally ill Tijn (6) went to the Glass House in Breda with one last wish - and raises over 1 million in two days This is the moving story of six-year-old Tijn: He is terminally ill (he suffers from brain cancer) and has one last wish. He wants to raise as much money as possible to help other children. And see what happens then...
 13. Hoe zit het met die spacebrillen van Frank en Domien?! #teamrood #teamblauw #teamwaarzijndiedingenvoor
 14. Het was vandaag al even carnaval in het 3FM Clubhuis Zeg je Breda? Dan zeg je carnaval! 3FM-DJ Rob organiseerde een heuse carnavalsmiddag in het 3FM Clubhuis. En da's niet het enige, er kwam nog een 3FM Serious Talent-avond achteraan!
 15. De tussenstand van 3FM SR16, dinsdag: €1.314.829,- Lekker bezig, Nederland! Met dit bedrag kan het Rode Kruis 438.276 families helpen een longontsteking te voorkomen. 
 16. Verrassing: Tom Odell brengt een bezoekje aan Frank Tom kwam als verrassing langs in het Glazen Huis en Frank had even een minuutje nodig om bij te komen. Frank kreeg wel wat tofs terug voor de schrik: drie optredens en een mooi veilingitem!
 17. Rode Kruis vrijwilliger Alain is blij dat hij zijn eigen bevolking kan helpen Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 18. Wist je dat Maan ook kan rappen? Dat had je niet gedacht, hè?! Tijdens de tweede ochtend van 3FM Serious Request kwam de zangeres bij Domien langs in het Glazen Huis. En dus niet alleen voor een liedje...
 19. Hier doen we het voor tijdens 3FM Serious Request 3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. 
 20. Hilarisch: deze honden kijken ook naar het Glazen Huis 3FM Serious Request is niet alleen populair onder de mens, Domien en Frank worden ook op de voet gevolgd door alle honden in Nederland. De studio wordt overspoeld met foto's van trouwe viervoeters die chillen billen voor de tv. Hond Pug (hieronder op de foto) spant wat ons betreft de kroon. Wat een karakter, GOUD!
 21. DJ Jean scratcht nu wél de sterren van de hemel DJ Jean was te gast bij RTL Live om te vertellen over zijn boek  Start From Scratch . Daarna toonde hij zijn dj-skills en ja, die kwamen ietwat ongemakkelijk over. Gelukkig maakte hij dat ruimschoots goed met zijn set in het Glazen Huis! 
 22. Dit was de nacht met Dionne Stax in het Glazen Huis Menig mannenhart sloeg op hol toen een van de meest sexy NOS-presentatrices het Glazen Huis in Breda binnen kwam lopen. In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 december hield Dionne Stax Domien en Frank wakker. Hier check je alle hoogtepunten.
 23. Alles wat je wilt weten over de maandag van 3FM Serious Request 2016 De dag waarop de eerste tussenstand van €1.081.553,- bekend werd gemaakt, maar nog geen uur later opgeschrikt werden door het verschrikkelijke nieuws uit Berlijn. Maar er gebeurde meer. Hier een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op de maandag van 3FM Serious Request. 
 24. Krijg een eersteklas rondleiding in het 3FM Clubhuis 3FM-DJ's Rob Janssen en Roosmarijn Reijmer nemen je graag mee in de wondere wereld van het 3FM Clubhuis. 
 25. Vrachtwagen rijdt in op Berlijnse kerstmarkt Er zijn zeker negen doden gevallen bij de aanslag. Het laatste nieuws vind je in het liveblog van de NOS.
 26. De tussenstand van 3FM SR16, maandag: €1.081.553,- 3FM Serious Request 2016 is nog maar net bezig, maar Domien en Frank mochten nu al een prachtige tussenstand onthullen!
 27. Dance-uurtje op 3FM in het Glazen Huis Er stond maandagavond een dance-uurtje op de planning, maar dat was voor het heftige nieuws uit Berlijn bekend werd
 28. Noordkaap Challenge 2016 brengt € 186.831,- op! Thomas van Concentrate en Thomas van StukTV deden dit jaar mee met de Noordkaap Challenge! Samen reden ze met hun autootje van de 3FM-studio in Hilversum naar het noordelijkste puntje van Noorwegen en terug naar Nederland. En onderweg voeren zij te gekke opdrachten uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request.
 29. Dit zijn de tofste veilingitems tot nu toe! Er is zoveel moois te koop, mensen. En dan ook nog eens allemaal voor het Rode Kruis! Check hier tien toffe veilingitems, van verjaardagsfeestjes in de trein tot passe-partouts voor ADE.
 30. Kijk terug: 3FM Serious Request-team vs. RTL Sterrenteam Vanmiddag nam het 3FM Serious Request-team het op tegen het RTL-sterrentean. Gewonnen werd er niet door de mannen van 3FM, maar gelukkig ging de opbrengst van de wedstrijd in zijn geheel naar 3FM Serious Request.

Nieuws archief