Nieuws

 1. Dokter Lucien legt uit waarom hulp in Ivoorkust zo hard nodig is Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van longontsteking bij jonge kinderen. 
 2. Quizzen, knutselen en de reddingsbrigade voor 3FM Serious Request Op de Grote Markt voor het Glazen Huis zijn de kinderen van groep zes en zeven van de Dr. De Visserschool druk in de weer met pen en papier. Ze hebben net een hele mooie cheque ingeleverd bij Domien, maar ze zijn nog lang niet klaar met geld inzamelen. Ook de reddingsbrigade is weer aanwezig dit jaar, met een gigantische cheque!
 3. Michiel komt bij jou thuis voor de 3FM Surprise Request Jij vraagt een liedje aan en Michiel Veenstra komt langs! Huh, om zelf te zingen? Ha, dat mocht je willen. Nee, hij neemt de desbetreffende band of artiest gewoon mee. Hoppa, naar je huiskamer! Alleen was voor de eerste Surprise Request meteen al een grotere locatie nodig...
 4. Wat levert jouw actie of donatie op? Tijdens 3FM Serious Request zamelen we met jou geld in voor de strijd tegen longontsteking. Een kind met deze ziekte is met de juiste behandeling en goede informatie namelijk  eenvoudig te redden. Maar wat kost voorlichting of een antibioticakuur eigenlijk? 
 5. Dit was de nacht met Ali B in het Glazen Huis De eerste nachtgast van 3FM Serious Request is een feit: rapper Ali B hield Domien en Frank in de nacht van zondag 18 op maandag 19 december gezelschap. Hier check je alle hoogtepunten van de nacht.
 6. 9 x superschattige kids die 'm chillen op 3FM Serious Request Domien en Frank krijgen ontelbaar appjes en smsjes binnen in de studio. Deze kinderen zijn echt HEEL cute en verdienen een ereplekje <3
 7. Dit is wat je tot nu toe hebt gemist van 3FM Serious Request De kop is eraf: 3FM Serious Request 2016 is begonnen. En hoe! Hardwell trapte af met een fucking vette live-set op het dak van het Glazen Huis, Guus Meeuwis kwam langs om 'Brabant' te zingen en Frank haalt zijn haar eraf voor een miljoen euro. Bekijk hier de hoogtepunten.
 8. Zeg Breda, hebben we er een beetje zin in? Deze week staan 3FM en Breda in het teken van 3FM Serious Request. Hoe is de sfeer op de Grote Markt? We gingen op onderzoek uit!
 9. Voetbalvetes, 'Brabant' en koken met sterren: Guus Meeuwis in het Glazen Huis! Heuj, de deurbel! Guus Meeuwis kwam langs bij Frank en Domien voor een extra dosis Brabantse gezelligheid. Natuurlijk bracht hij ook een tof veilingitem mee.
 10. Hardwell sluit Domien en Frank op in het Glazen Huis in Breda Niemand minder dan DJ Hardwell sloot Domien en Frank zondagavond 18 december op in het Glazen Huis in Breda. En alsof dat nog niet mooi genoeg was, draaide hij daarna een liveset OP het dak van het Glazen Huis. Hoe vet is dat!?
 11. De veiling der veilingen: die van 3FM Serious Request Ook dit jaar is 'ie er weer: de veiling van 3FM Serious Request. Een plek vol gave en unieke producten, diensten en belevenissen die je per se wilt hebben!
 12. Interview: zijn Frank en Domien klaar voor het Glazen Huis? Het is zondag 18 december en dat betekent dat 3FM Serious Request 2016 op het punt staat te beginnen. Hoe is het nu met Frank en Domien?
 13. Hoe lang houd jij het vol in het Glazen Huis? Doe de test en komt erachter hoeveel dagen jij het vol zou houden op de plek van Frank en Domien. Geloof ons maar... Het is moeilijker en zwaarder dan je denkt!
 14. Schoon drinkwater en goede hygiëne zijn cruciaal om longontsteking te voorkomen Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 15. Kiki en Suzanne gaan 1 kilometer zwemmen Bikini aan, duikbril op en gaan met die banaan. Kiki en Suzanne gaan ieder een kilometer zwemmen voor 3FM Serious Request. Steun hun actie!
 16. Dokter Gilles heeft een groot tekort aan medicijnen in zijn kliniek Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 17. Student, skir en 3FM Serious Request-actie-loos? Hier de zeven beste tips! Met nog negen dagen tot de volgende studiefinanciering en iets van €2,83 op je rekening, is er maar weinig geld over om te doneren aan 3FM Serious Request. Dat snappen we best. Maar omdat iedere euro helpt, hier wat tips zodat jij toch wat kunt doneren.
 18. Silvie woont en werkt met haar zes kinderen in een piepklein hutje Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen.   
 19. Zo bied je een cheque aan bij het Glazen Huis in Breda Haal jij geld op voor 3FM Serious Request en wil je je cheque afleveren bij het Glazen Huis in Breda? Check dan deze informatie!
 20. Dit zijn misschien wel de tien coolste Kom In Acties tot nu toe!! Nederland zamelt massaal geld in voor Serious Request. Jij nog niet? Misschien doe je hierdoor wel inspiratie op:
 21. StukTV is slaapgast tijdens nacht 3 van het Glazen Huis Na Humberto Tan en Dionne Stax is nu ook bekend wie Domien en Frank tijdens de derde nacht in het Glazen Huis zullen vergezellen: Giel, Thomas en Stefan van StukTV. 
 22. Nodig je vrienden uit en doe de 3FM Serious Request Popquiz Wie weet er het meeste van muziek? 3FM heeft een kant-en-klare popquiz voor je gemaakt. Je hoeft alleen nog maar je vrienden uit te nodigen en een datum te prikken! 3FM-DJ Herman Hofman legt hieronder haarfijn uit hoe het werkt:
 23. De leukste ambtenaren van Nederland hebben zich weer verenigd Ook dit jaar zetten de Serious Ambtenaren zich weer in voor 3FM Serious Request. Dit jaar wordt in een dag met meer dan 120 vrijwilligers veel energie en enthousiasme gegenereerd! 
 24. Domien doet vrijdag Jouw Ochtendshow vanuit het Glazen Huis in Emmen RTV Emmen zet zich dit jaar voor de vijfde keer in voor 3FM Serious Request met hun eigen Glazen Huis. Domien is vrijdag vanaf 6:00 live te horen op 3FM vanuit Emmen.
 25. De 3FM Serious Request Veiling is geopend! Ook dit jaar gaan er weer unieke items onder de hamer. Speel bijvoorbeeld mee met de voetbalwedstrijd tussen 3FM en RTL. Ga abseilen van een windmolen langs de A12. Of bied op een meet and greet met Javier Guzman. De veiling is vanaf nu geopend. Sla je slag!
 26. Ernest uit Ivoorkust verloor twee van zijn kinderen aan longontsteking Voor 3FM Serious Request reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman mee met het Rode Kruis naar Ivoorkust om daar met eigen ogen te zien wat de gevolgen zijn van een longontsteking bij jonge kinderen. 
 27. Deze superschattige meiden komen met pollepel en garde in actie "Hoi, wij vinden bakken en de keuken vies maken erg leuk en  vinden dat andere kinderen ook gewoon gezond moeten kunnen leven!"
 28. Haal geld op met de zonnegroet Kom in de week van 19 december zo veel mogelijk op je yogamat staan en haal daarmee geld op voor het Rode Kruis!
 29. Ren mee van het Binnenhof in Den Haag naar Breda De SP organiseert een sponsorloop van het Binnenhof in Den Haag naar Breda. Dat is 88 kilometer. Ja ja! Ren je mee voor 3FM Serious Request?
 30. Webshop 3FM Serious Request geopend! Zomerse T-shirts, college truien, winterse mutsen of koelkastmagneten. You name it, we'll sell it. De 3FM Webshop voor #SR16 is geopend!

Nieuws archief