Nieuws

 1. Wessel bakt appelbollen voor Domien! En de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.
 2. Dit zijn de slaapgasten van 3FM Serious Request 2016 Welke bekende Nederlanders komen Domien en Frank tussen 18 en 24 december vergezellen in het Glazen Huis in Breda? Je checkt 't hier!
 3. Dionne Stax komt een nachtje doorhalen in het Glazen Huis De meest sexy NOS-presentatrice sluit zichzelf tijdens 3FM Serious Request een nacht lang op in het Glazen Huis in Breda. Samen met Domien en Frank. Nou, dat wordt wat. Ze maakte het nieuws zelf bekend in het NOS Journaal:
 4. Janne (8) uit Apeldoorn had ook longontsteking en komt nu in actie voor andere kinderen 3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist: longontsteking. Met de juiste middelen en kennis is longontsteking eenvoudig te voorkomen en te behandelen. Zo vanzelfsprekend als dit is in Nederland, zo groot is het gebrek hieraan in de meeste ontwikkelingslanden. Deze actievoerders hebben ervaring met longontsteking en zijn daarom extra gemotiveerd om in actie te komen voor 3FM Serious Request. 
 5. Line-up 3FM Serious Talent-festival bekend! Ook dit jaar komt 3FM Serious Talent weer in actie voor het Glazen Huis. In de Mezz in Breda zal op dinsdag 20 december een 3FM Serious Talent avond worden georganiseerd, ram vol met 3FM talent. Kaartjes zijn vanaf nu te koop, en de line-up vind je hier. 
 6. Lucas Hamming speelt 3FM Serious Request-themalied live bij 3FM Het themalied van 3FM Serious Request 2016 is 'Are You With Me' van Lucas Hamming. Check hier hoe die track live klinkt!
 7. Geef je op voor Michiels Surprise Request Michiel gaat weer het land in met Surprise Request en verrast mensen met een live-uitvoering van hun favoriete liedje.
 8. Humberto Tan wordt slaapgast in het Glazen Huis Aan tafel bij RTL Late Night waagde Eva Koreman zich eraan en vroeg Humberto Tan of hij een nachtje komt slapen in het Glazen Huis. Zijn antwoord...
 9. 3FM-DJ's komen in actie voor 3FM Serious Request Ook dit jaar zetten alle 3FM-DJ's zich in voor het Rode Kruis. En jij kunt ze helpen door mee te doen aan hun acties of ze te steunen met een donatie! Hier vind je alle acties op een rijtje:  
 10. Presentatie van het doel van 3FM Serious Request Wil je nou aan je vrienden, klasgenoten of collega's laten zien waarom je 3FM Serious Request moet steunen dit jaar, dan hebben we hier een mooie presentatie voor je.
 11. 3FM-DJ Rob Janssen fixt het voor je Heb jij een klusje waar je geen zin in hebt? Moet je auto nodig gewassen worden? Of wil je een nieuwe voicemail? Of ben je een DJ/zolderkamer radiostation en wil je een persoonlijke jingle?
 12. Dit is het themalied van 3FM Serious Request 2016: Lucas Hamming met 'Are You With Me' Het nummer is vanaf nu overal te downloaden en te streamen. Spotify, Deezer, you name it! De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request, dat dit jaar aandacht vraagt voor kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van een longontsteking: een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist.
 13. Tomas wil het wereldrecord polonaise lopen verbreken Voor slechts 1 euro haak je aan!
 14. Het Rode Kruis komt ook flink in actie Van de studentendesks tot aan het hoofdkantoor en van baantjes zwemmen tot aan leren reanimeren. 
 15. Vanuit het buitenland geld overmaken voor 3FM Serious Request Wil jij vanuit het buitenland 3FM Serious Request steunen door een plaat aan te vragen of geld te storten? Dat kan!
 16. Een rondje Nederland op een oude fiets Het doel is om maandag 5 december te starten met het fietsen van een rondje Nederland binnen drie dagen op mijn oude Gazelle fiets! 
 17. Wijnand reisde voor 3FM Serious Request naar Ivoorkust Samen met het Rode Kruis reisde 3FM-DJ Wijnand Speelman naar Ivoorkust. Daar sterven te veel jonge kinderen aan de gevolgen van een longontsteking. Wijnand maakte meerdere reisverslagen, die je binnenkort allemaal op deze pagina kunt checken.
 18. Al meer dan 100.000 euro opgehaald! En de teller blijft doortikken. Deze acties haalden in het bijzonder veel geld op:
 19. Lucas Hamming maakt themalied 3FM Serious Request 2016 Het nummer heet 'Are You With Me' en gaat donderdag 1 december in première op 3FM. De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request, dat dit jaar aandacht vraagt voor kinderen die onnodig sterven aan de gevolgen van een longontsteking: een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist.
 20. DJ Benny laat je dansen voor het goede doel Dit is een hele bijzondere dj: hij heeft het hele jaar geld opgehaald voor 3FM Serious Request met zijn dj-sets.
 21. Deze sportievelingen gaan in vier dagen 800 km fietsen! Merel, Marga en Roxy gaan in vier dagen 800 km (!) fietsen om geld op te halen voor het Rode Kruis.
 22. Favoriete platen van onze actievoerders Kom jij al in actie voor 3FM Serious Request? Vergeet niet alvast na te denken over je lievelingsmuziek, want je mag ook een plaat aanvragen!
 23. Glazen Huis poes vindt een gezin! Hoera! Poes heeft een huis! Nee, geen Glazen Huis, maar een permanente plek om te verblijven bij een liefdevol gezin. 
 24. "Hoi Domien, fijn dat je het Glazen Huis in mag! Groetjes van Lot" Domien heeft eigenlijk al een vriendin, maar zijn 3FM Serious Request-verkering Lot kon het niet laten om hem in een videoboodschap succes te wensen.
 25. Geefvoorbeelden: voor maar 4 euro krijgt een kind antibiotica Wat kan het Rode Kruis doen met het geld dat wordt opgehaald? Hier kun je zien met hoeveel euro het Rode Kruis een longontsteking kan voorkomen en behandelen.
 26. Doe auditie om radio-dj te worden Is het jouw grote droom om radio-dj te worden én wil je 3FM Serious Request steunen? Dan is dit je kans!
 27. Sander is de man met de hamer Alle 3FM-DJ's gaan heel hard aan de slag om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Wat Sander doet? Hij wordt veilingmeester!
 28. Domien en Frank in het Glazen Huis 2016 Het hoge woord is er uit! Domien Verschuuren en Frank van der Lende zijn de twee bewoners van het Glazen Huis in Breda.
 29. Huur Joram Kaat in als presentator Dit wil je hoor! Joram presenteert als geen ander.
 30. Start een kant-en-klaar actie voor 3FM Serious Request Wil jij in actie komen voor 3FM Serious Request, maar weet je nog niet hoe? Kies dan voor een van deze vijf kant-en-klaar acties!

Nieuws archief