Nieuws archief 2008

 1. 7 december - Bekendmaking DJ's
 2. 10 december - Kom zelf in actie dag
 3. Serious Request Brievenbus, the movie Bakken met geld werden door de brievenbus van het Glazen Huis gegooid. Met een druk op de knop kon je daar een foto van laten maken en dat heeft na 6 dagen non-stop doneren een enorme lading foto's opgeleverd. Snel achter elkaar zetten, muziekje eronder en je hebt een vet filmpje!
 4. DJ Keniaanse Glazen Huis overleden De Keniaanse DJ Angela Wainaina is woensdagochtend omgekomen in de brand in een winkel in Nairobi.
 5. Terugblikkende column van Giel Hardcore 3FM Serious Request-er Giel schreef, terugblikkend op een geslaagde actie, een stukje als dank aan de trouwe luisteraars
 6. Gemeenten vechten om het Glazen Huis 2009 Toen 3FM in 2003 begon met het Glazen Huis, had niemand verwacht dat een radioprogramma de gemoederen zo kon beroeren. Serious Request kon dat dus wel. Het bleek zo'n succes, dat steeds meer gemeentes geïnteresseerd raakten om het Glazen Huis te faciliteren.
 7. Top Serious Request groot succes Naar de Top Serious Request luisterden in 2008 ruim 3,7 miljoen mensen. Dat is een heel groot succes voor de meest aangevraagde platen van Serious Request.
 8. Serious Request summary During a period of six days and nights, 3 DJ's dedicate themselves to making radio around the clock. Doing so, they hope to raise money for charity.
 9. De eindstand van 3FM Serious Request 2008: 5.637.937 De 3 DJ's, Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering, hebben met hun marathonuitzending van 6 dagen non-stop radiomaken vanuit het Glazen Huis een bedrag van 5.637.937,- euro opgehaald voor het vluchtelingenprogramma van het Rode Kruis.
 10. Herbeleef 3FM Serious Request Neem tijdens de kerstdagen eens lekker de tijd en klik eens even lekker door de Serious Request site. Check de foto's en filmpjes, lees de DJ columns en  verslagjes en laat weten hoe je het hebt gehad.
 11. De grote finale Het is zo ver, de dj's zijn na zes slopende dagen het huis uit. Zenderbaas Florent Luyckx opende het Glazen Huis om ' zijn jongens'  te vergezellen naar het podium.
 12. Timur ging op reis en nam mee terug: 29.768 euro! Na zes dagen reizen, van Malmö, via Odense, Bremen, Nijmegen en Gent keerde Timur terug naar Het Glazen Huis in Breda. Hij nam een bedrag van 29.768 euro mee terug!
 13. Ilse DeLanges verslag uit Glazen Huis Ilse DeLange is weer helemaal fit en komt vanmiddag spelen op de Grote Markt. Ze heeft na haar verblijf in het Glazen Huis nog even bijgetankt en stuurde een lief verslag van haar verblijf bij de DJ's.
 14. Eindstand Glazen Huis StuBru: 3.503.246 euro Ook in Gent stond dit jaar een Glazen Huis. Onze zuiderburen haalden maar liefst 3.503.246 euro op!
 15. Gerard schudde 50.956 handen! Handjes op elkaar voor onze handenwapperende held, hij haalde met zijn actie 50.956 euro binnen!
 16. Halen de jongens de 2,5 miljoen? De bedragen stromen binnen. Hopelijk is het genoeg om de 2,5 miljoen te halen want dan wordt het bedrag door de regering verdubbeld!
 17. Sander lantinga mist Coen niet Leuk hoor, Het Glazen Huis, maar misschien mis jij De Coen en Sander Show wel. 3FM- DJ Sander Lantinga mist zijn radiomaatje Coen in iedergeval helemaal niet. 
 18. Reportages van Eric in Kenia Eric Corton, ambassadeur voor het Rode Kruis en wonder DJ op 3FM, is naar Kenia geweest om in levende lijve te zien hoe de situatie in vluchtelingenkampen aldaar ervoor staat.
 19. Die-hard fan Ton van Rooij Je hebt de fans en je hebt de die-hard fans. Ton van Rooij is er één uit de laatste categorie. Was je op de Grote Markt, dan was Ton er.
 20. Ondertussen op het plein De spanning bouwt op, nog even aan de heren mogen het huis uit om de felbegeerde cheque te tonen en een overheerlijk appeltje te eten. Ondertussen gaat het plein helemaal los...
 21. Breda heeft geholpen: 56.676,-! Het initiatief 'Breda Helpt' met als ambassadeur cabaretier Guido Weijers Breda heeft 56.676,- euro opgeleverd.
 22. Grote Markt wordt Serious Serious Requestplein Sloop de naambordjes maar van de Grote Markt, want die kloppen niet meer. Vandaag heet het even Serious Request plein.
 23. Surprise: 110 duizend euro opgehaald! De tour van de Surprisetruck met 3FM-DJ Michiel heeft een enorm bedrag opgeleverd. Hondertienduizendtweehonderddertig (110.230,-) euro gaan naar het Rode Kruis voor vluchtelingen wereldwijd.
 24. Bakken met filmpjes! Geen zin in kerst met de familie? Dompel je dan nog een keer onder in de 3FM Serious Request week. Er zijn meer dan 100 filmpjes die je op je gemak kunt terugkijken op de site.