Nieuws archief 2014

 1. Glazen Huis 3FM Serious Request 2016 staat in Breda Na zes jaar komt 3FM Serious Request terug naar Noord-Brabant! Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 24 december op de Grote Markt in Breda.
 2. Helden uit Heerlen halen groot bedrag op met barre fietstocht Veel mensen zijn in actie gekomen voor 3FM Serious Request, zoals deze zeven dappere ambtenaren uit Heerlen. Ze pakten de fiets en versloegen weer en wind om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Wat een helden!
 3. 3FM Serious Request-veiling: muzikale items Op 3fm.nl/veiling vind je de vetste dingen om op te bieden voor 3FM Serious Request. Dit zijn de muzikale items waar jij kans op kan maken!
 4. 3FM Serious Request 2014: Wat is er gebeurd met de opbrengst? Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2014 heeft het Rode Kruis duizenden slachtoffers van seksueel geweld kunnen helpen.
 5. In de spotlight: In Goes komt van ruilen geen huilen In actie komen voor 3FM Serious Request is een van de gezelligste manieren om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Dit weten Max, Carmen en Justin maar al te goed! Deze drie helden zijn in het zuiden van Nederland een ruilactie begonnen, die op de allereerste dag al een groot succes bleek! 
 6. Kom in Actie: De challenge van de Buma Music Academy De Buma Music Academy komt in actie voor 3FM Serious Request en daagt iedereen die hun lesprogramma volgt uit om in actie te komen. Alle leerlingen van de Buma Music Academy kunnen meedoen aan de 3FM Serious Request challenge!
 7. Wil jij de MTV EMA van Kensington hebben? Kensington won maandag 12 oktober de MTV EMA voor  Best Dutch Act  en stelde de award beschikbaar voor de 3FM Serious Request Veiling. Ben jij gek van Kensington? Dan is dit hét veiling-item voor jou!
 8. In de spotlight: Germen en Willem zijn onderweg naar Parijs Het startschot heeft geklonken! Na maanden van voorbereiden en organiseren was het vanochtend om 07:00 uur eindelijk zo ver: Germen startte zijn actie voor 3FM Serious Request! Samen met zijn vriend Willem fietst hij de komende dagen van Terschelling naar Parijs, ruim 650 kilometer.
 9. Kom in actie voor 3FM Serious Request! De dagen worden korter, het weer wordt kouder en het is alweer oktober… Dat betekent maar één ding: 3FM Serious Request komt er aan! In december reizen we met z’n allen af naar Heerlen, maar ook op dit moment zijn er in Nederland al veel mensen druk met 3FM Serious Request. Zij komen nu al in actie om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de next generation: de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden zoals Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. Al deze goede initiatieven zien we terug op de Kom in Actie -site van 3FM Serious Request. 
 10. Door weer en wind voor SR15 Het lijkt wel herfst in Nederland, maar er zijn doorzetters die lekker een fietstochtje maken. Dat doen ze niet zonder reden: ze steunen hiermee 3FM Serious Request 2015. Je leest hier over alle fietsende bikkels. Wil jij een actie steunen, of zelf een actie opzetten? Kijk op de Kom In Actie-site .
 11. 3FM Serious Request in 10 foto's van Ben Houdijk Zonder dat we het doorhadden ging een 3FM Serious Request-foto compleet viral over de Spaanstalige delen van Facebook. Een goed excuus om de fotograaf, Ben Houdijk, wat andere mooie plaatjes op te laten snorren.
 12. John won een ritje in de Nuna7 in de SR14 Veiling Het was een van de vele toffe items op de 3FM Serious Request Veiling: een ritje in de Nuna7 . John was de hoogste bieder. Daarom mocht hij rondjes scheuren in de racewage op zonne-energie.
 13. Laat 3FM weten wat jij voor SR15 doet Heb jij de week voor kerst al in je agenda staan? Kom je in actie voor 3FM Serious Request 2015 in Heerlen? Laat 3FM dan weten wat je actie precies is!
 14. Matt Simons verrast hoogste bieder 3FM Serious Request Matt Simons was weer op Nederlandse bodem en greep die gelegenheid aan om één van zijn fans thuis te verrassen. 
 15. Jan Doove was baas van 3FM voor één dag! 3FM-luisteraar Jan Doove mocht een dag de baas van 3FM zijn nadat hij het hoogste bod had op een 3FM Serious Request veilingitem.
 16. 3FM Serious Request DJ's danken donateurs Na een knotsgekke week in december, lijkt de rust bij 3FM nu weergekeerd. Tijd om je nog even goed te bedanken voor je inzet en hulp tijdens 3FM Serious Request 2014.
 17. Doneer opbrengst van je actie voor 3FM Serious Request 2014 Wat een geweldige editie van 3FM Serious Request was het! Moet jij het geld van je actie nog overmaken? Dat kan gewoon nog.
 18. Eindejaarsprogrammering op 3FM Terwijl we nog volledig in de roes van 3FM Serious Request verkeren, maken we ons al op voor het nieuwe jaar. Wat doet 3FM tijdens oud en nieuw?
 19. Scoor een gesigneerde single van Gary Fomdeck! De popsensatie van deze kerst! Je zingt 'I'll Be There This Christmas' natuurlijk al woord voor woord mee en nu maak je ook nog kans op een gesigneerde single van Gary Fomdeck. Moet je natuurlijk wel even een bod uitbrengen.
 20. Veilingitem: baas van 3FM voor een dag! Wil jij een dagje zeggenschap hebben over 3FM? Samen met de DJ's bepalen wat de nieuwe 3FM Megahit wordt? Dan is dit je kans!
 21. Word figurant in The Passion 2015 Wil jij optreden als ME'er in The Passion 2015? De vijfde editie van het evenement waarin het lijdensverhaal van Jezus wordt opgeveerd vindt dit jaar plaats in Enschede en jij kunt rondlopen op de set!
 22. De emotioneelste momenten van 3FM Serious Request 2014
 23. Bied op een gesigneerde platenspeler van Nicky Romero You could be the one die een platenspeler van Nicky Romero in zijn bezit krijgt. De DJ biedt 'm namelijk gesigneerd en wel aan voor de veiling!
 24. Het beste van Veiling TV 2014 in 10 foto's Een beeld zegt niet voor niets meer dan duizend woorden. Veiling TV was ook in 2014 weer een visueel spektakel. Check onderstaande foto's en je zal dat beamen.