Nieuws archief 2015

 1. Om alvast in de stemming te komen: dit was 3FM Serious Request 2015 Over een paar dagen sluiten we Domien en Frank op in het Glazen Huis in Breda. Hoog tijd om even warm te draaien met de editie van vorig jaar! Van indrukwekkende reportages tot tranentrekkende momenten bij de brievenbus, van Lots liefde voor Domien tot mensen die zich met hart en ziel hebben ingezet voor 3FM Serious Request 2015. Enjoy!
 2. Compilatie: dit was 3FM Serious Request 2015 Veertien minuten (na)genieten van één van de mooiste events van het jaar!
 3. Bedankt voor je hulp! Het is alweer even geleden dat Giel, Domien en Paul in Heerlen in het Glazen Huis zaten. Tijd om nog één keer het woord tot de mensen te richten die hen hielpen tijdens #SR15
 4. 3FM tijdens Oud en Nieuw Knallend het nieuwe jaar in met 3FM. We hebben een bijzondere line-up voor je voor de laatste dag van het oude jaar en de eerste van het nieuwe. Dat ziet er zo uit
 5. Top Serious Request Woensdag: de jaren '90 zijn goed vertegenwoordigd De een na laatste dag van de Top Serious Request en vandaag brengt de lijst ons van 'Lovesong' van The cure op plaats 522 naar 'Lost' van Anouk op plaats 222. Wij plozen de lijst na en ontdekten een aantal leuke feitjes. 
 6. 11 artiesten uit de Top Serious Request die ons ontvielen in 2015 Hun muziek leeft gelukkig voort! 
 7. Vlam! BOTS! Woesh! De meest knettergekke momenten uit het Glazen Huis verzameld! Bereid je voor op een bak met herrie, enorme puinzooi en onverwachte momenten. Dit is het lijstje waar je op zat te wachten. En zo niet, dan nu alsnog. High energy highlights vol in je bakkes!
 8. Dit waren Giels hoogtepunten van 3FM Serious Request 2015 Van het spaarvarkentje dat Giel kreeg van Emma tot de bruiloft waar hij BABS was. Dit zijn de highlights van Giel zijn avontuur in het Glazen Huis.
 9. De mooiste brievenbusmomenten van 3FM Serious Request 2015 Vanuit het hele land kwamen mensen naar Heerlen om hun donatie hoogstpersoonlijk te overhandigen bij de brievenbus. Dat leverde veel gezellige onderonsjes en ontroerende verhalen op.
 10. FOTOSERIE: Je bent nooit te oud voor een verkleedpartijtje Tijdens 3FM Serious Request was het elke dag feest en dus elke dag een reden om verkleed te gaan. En laten ze daar in Limburg nou dol op zijn. Wij hebben de leukste outfits voor je op een rijtje gezet:
 11. Dit waren Domiens hoogtepunten van 3FM Serious Request 2015 3FM Serious Request 2015 zit er alweer op. We hebben zeven dagen lang van Giel, Paul en Domien kunnen genieten. En laatstgenoemde heeft heel wat mooie momenten gehad. We hebben een aantal highlights uit het avontuur van Domien in het Glazen Huis voor je op een rij gezet. 
 12. Top Serious Request Zaterdag: afname van Kersthits, maar hiphop komt op De zaterdag van Top Serious Request is weer gevarieerd als een uitgebreid Kerstbuffet. Aangevraagd door jullie, geanalyseerd door ons. En dat levert weer een aantal opmerkelijke feitjes op.
 13. De 11 muzikale hoogtepunten van 3FM SR15 Muzikale gasten in overvloed deze week. En wat hebben we ervan genoten! Alle optredende gasten zorgden eigenlijk voor een aaneenschakeling van hoogtepunten. Toch hebben we geprobeerd er een tiental parels voor je uit te vissen.
 14. Emotionele momenten tijdens 3FM Serious Request 2015 3FM Serious Request draait er al vanaf het begin aan om dat mensen iets voor een ander doen, iets voor een ander over hebben en voor een ander geld inzamelen. Dat zorgt vaak voor grappige, leuke en vrolijke momenten. Maar héél soms komt er een verhaal voorbij waar je het niet droog bij houdt.
 15. Dit waren Pauls hoogtepunten van 3FM Serious Request 2015 3FM Serious Request 2015 zit er alweer op. We hebben 7 dagen lang van Giel, Paul en Domien kunnen genieten. We hebben de highlights uit het avontuur van Paul in het Glazen Huis voor jullie op een rijtje gezet.
 16. Veilingitem: Boombox gesigneerd door Dotan loopt af
 17. 3FM Serious Request eindstand 2015: 7.562.985 euro Heel Nederland: handjes op elkaar want samen hebben we een eindbedrag van 7.562.985 euro opgehaald voor 3FM Serious Request!
 18. Wat is jouw Top 3 van 3FM Serious Request 2015? It's a wrap! We denken nu al met heimwee terug aan 3FM Serious Request 2015. Het was een week vol hoogtepunten en dat allemaal dankzij jullie! Wat is jouw Top 3?
 19. Herbeleef 3FM Serious Request 2015 Van indrukwekkende reportages tot tranentrekkende momenten bij de brievenbus, van Lots liefde voor Domien tot mensen die zich met hart en ziel hebben ingezet voor 3FM Serious Request: we hebben genoten van elk moment. Hier kun jij hetzelfde doen! Nog één keer alles op een rijtje...
 20. Frank hengelt €27.341,- binnen voor 3FM SR15 Voordat we  Naar Huis gaan, willen we eerst weten wat die feestjes van Frank hebben opgeleverd. We kunnen gerust stellen dat deze unaniem een belachelijk groot succes zijn geweest.
 21. De allerlaatste tussenstand: ruim €7 miljoen Plots was daar een zesde tussenstand. Terwijl de DJ's hun laatste uurtjes in het huis slijten, staat de teller inmiddels op ruim zeven miljoen euro!
 22. Glamorámon haalt 160.770 euro op met zijn actie Rámon heeft een zware week achter de rug met al die bubbels en kaviaar. Hij heeft flink gebikkeld, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Lekker bezig Rá!
 23. Typhoon komt met een heel nieuw veilingsitem Typhoon in het huis en hij komt uiteraard niet met lege handen!
 24. Zijn er ook Carnavalfans onder ons? Kan er wat jou betreft niet genoeg confetti in je bier zitten en sta je nu al klaar om je te verkleden als (a)Laaf? Dan is dit een item voor jou!