29 april 2011
Nieuws

3FM Serious Request 2012 in Enschede

Giel maakte op vrijdag 29 april 2011 in de Coen en Sandershow bekend dat 3FM Serious Request 2012 plaatsvindt in Enschede!

Enschede

De Tukkers kunnen zich opmaken voor een ongekend mooie week vol radio, TV, internet en vermaak op een plein, want het Glazen Huis komt in 2012 naar Enschede. Giel liet mensen lang in spanning, door hints te geven over waar hij zich bevond, maar pas in de Coen en Sandershow maakte hij bekend dat hij in Enschede beland was.

Een gesprek met de burgervader van de stad bracht het verlossende woord. Het gesprek is hier later vandaag terug te luisteren.

3FM Serious Request 2012 naar Enschede

3FM zendermanager Wilbert Mutsaers: “Enschede biedt het Glazen Huis een goede locatie; de Oude Markt is een sfeervol en levendig plein. De stad heeft bovendien een prachtig plan om de eigen regio te mobiliseren voor de inzameling die 3FM samen met het Rode Kruis jaarlijks met Serious Request doet.”

De afgelopen maanden toonden vier steden serieus interesse om als gastheer op te treden voor 3FM Serious Request 2012 en dienden daartoe plannen in. Alle steden zijn onlangs door 3FM bezocht, waarna de selectie werd gemaakt.

3FM Serious Request en het Rode Kruis

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ's van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

>> Meer info over 3FM Serious Request in Enschede

Reacties (112)
 1. Nanc
  HELPP deze baby's
 2. roy
  hallo ik had een vraagje hoelaat worde ze op gesloten voor dit mooi actie
 3. klaas
  Super actie!! ik ga de hele week kijken , maar ik vind dat volgend jaar maar een een requet moet komen voor ons eigen land! we zitten in een recessie, geen geld, veel mensen onder de norm van inkomen.Laten we daar eens wat aan doen???
 4. Sander
  Steun Serious Request RijnIjssel! Deel & Like!

  http://www.facebook.com/SeriousRequestRijnIJssel
 5. joost kamphuis
  ik vint dit een egte goete acktie omdat ik er ook aan mee doe
 6. Rob
  http://nl.wikipedia.org/wiki/De_Kraaien

  wikipedia heeft het al :P
 7. Lieke
  Aan Madelon kuijk, waar kan ik meer info vinden over die belly print actie?
 8. moi
  heel goed deze aktie, maar wordt het niet eens tijd dat er eens iets tegen de armoede in ons eigen land word gedaan. We horen cijfers van 1,1 miljoen maar de stille armoede is nog veel erger dan men zegt. Klinkt hard maar eerst ons eigen land helpen en dan de rest.
 9. Manon
  ik vind de 3fm Serious Request een goed idee want die reclames op tv daar kan je soms niet zo veel mee. Ik zou willen om in het glazen huis te zijn. want ik wil mee leven voor mensen die arm zijn. en in een arm land zijn. als ik daar ben wil ik het ook presenteren. maar mijn grootste droom is, om bij het concert van one direction te zijn. of dat mijn favorieten van csi komen, ja daar ben ik soms steeds van aan het dromen .Maar als jullie in het glazen huis zijn ben ik nog op school, en dat is geen lol. Dus ik hou er nu mee op. Want mijn worden zijn nu op. veel plezier in het glazen huis hoperlijk voel je daar wel thuis groetjes van mij want ik hou van rijstenbrei
 10. a3
  thema voor volgend jaar '' cut that balls ''
 11. a3
  * casper* ------) die kleintjes/baby's kunnen er niks aan doen dat hun ouders maar door blijven fokken ...... dus gewoon lekker blijven helpen zou ik zeggen !!!!!!!!
 12. Kaydence
  Until I found this I thought I'd have to spend the day indise.
 13. Madelon Kuijk
  Gezocht!
  Zwangere dames en modellen die model willen staan voor belly, face en bodypaint!
  Wij zoeken sponsoren die hun logo kunnen doneren op deze modellen!
  Op 19 december vindt deze landelijke paint for the babies plaats in Enschede, Eindhoven, Leiden, Amsterdam, Maasluis en zijn nog in overleg met andere steden! Geef een bellypaint cadeau! Unieke manier om dit voor het goede doel te doen :-) Painten for the babies!
 14. johan
  he Casper , probeer maar eens nederlands te schrijven.
 15. Wim
  90% komt bij hoge heren terecht nou ze zien maar hoe ze aan geld komen maar dus niet via mij hè. Bijv. Grolsch doet er aan mee.. Bepaalde winkels die er aan meedoen... Ik loop er met een gerust hart voorbij wetend dat ik niet voor de BMW van een ander hoef te dokken
Reageer
 
Reageren via Facebook