25 oktober 2011
Nieuws

Circus Request: Giel in actie

Met veel toeters en bellen reist Giel met zijn Circus Request door het land voor 3FM Serious Request.

Spreekstalmeester Beelen

In de week voor kerst worden drie DJ's opgesloten in het Glazen Huis om geld op te halen voor de stille ramp. Maar niet alleen die drie DJ's zetten zich in. Alle 3FM DJ's steken de armen uit de mouwen. Zo ook Giel. 

Circus Request

Met veel toeters en bellen reist Giel met zijn Circus Request caravan door het land voor 3FM Serious Request. In 5 steden zet hij zijn circus op. 

Maandag 19-12 Fenix - Sittard
De line-up in Sittard doet op de eerste dag was een goeie voorbode voor wat er de week door komen gaat. Kensington, Voice- Male, Stevie-Ann, Dieter Koblentz en Eva, woordvoerster Rode Kruis zorgden ervoor dat 3FM toch een beetje in Sittard is.
 


Dinsdag 20-12 Metropool - Hengelo

Miss Montreal 
Pieter Derks 
Ben Saunders 
Cynthia, woordvoerster Rode Kruis
Martijn Koning
Stylus Djs
DJs 90s NOW
DJ Gary Global
>> Meer over Circus Request Hengelo


Woensdag 21-12 Luxor Live, Arnhem
Giel zit aan de rand van de Rijn met zijn Circus en treedt op  in de stad waar Eric Corton in zijn jeugd veel tijd doormaakte: Arnhem! Corton haakte ook aan die avond.

>> Lees hier meer over Circus Request in Arnhem
  

Donderdag 22-12 Vera - Groningen
Pioneers of Love& Caspar
Elske deWall
Patrick Laureij
Kraantje Pappie
Eva, woordvoerster Rode Kruis
LOS- Lijf On Stage
Stylus Djs
 >> Meer over Circus Request Groningen

 

Vrijdag 23-12  013 -Tilburg
De voorgaande dagen was het voor Giel goed te doen om de zalen vol te krijgen, maar de 013 in Tilburg is wel een fikse uitdaging voor hem. Er kan maar liefst 2000 man in, dus dat wordt aanpoten. Gelukkig helpt de line up mee:

>> Lees meer over Circus Request in Tilburg

Zaterdag 24-12 Beestenmarkt - Leiden

Op de laatste dag van 3FM Serious Request keert Giel terug naar de plek waar hij aan het begin van de actie vertrok; Leiden. Zijn circus strijkt neer bij Het Glazen Huis op de Beestenmarkt. 

>> Lees meer over Circus Request in Leiden

Missen

Het oog wil ook wat... Giel heeft voor elke avond wat eye candy geregeld. Er komen ook missen.

Check de Foto's

Reacties (66)
 1. Inter
  ja das een goede vraag.eIF2? ( de alpha subunit van trntlsaaion initiation factor 2 ) is betrokken bij algemene translatie stop (dus dat er van RNA geen eiwitten meer gemaakt worden) en het zet juist de productie van andere, specifieke eiwitten aan die betrokken zijn bij stress (zoals virusinfectie).Ik weet niet waarom, maar blijkbaar is de interactie tussen RNA, eIF2?, en de rest van het translatie-complex zo preciesjes, dat er een evolutionarie druk is om NIET te veranderen.
 2. Naresh
  zegt:Op dinsdag 21 frbruaei zal de 2e Familiedag van CV de Brikkebekkesch plaats vinden. De middag die zal starten om 14.11 uur zal opgeluisterd worden door tal van artiesten. Om 15.11 uur zullen enkele Brunssumse Prinsen de Brik met ballonnen de lucht inlaten. Deze zal begeleid worden door ballonnen van een 60-tal kinderen, die tussen 14.00 en 15.00 uur gratis afgehaald kunnen worden. Net als vorig jaar zijn er weer een 1e / 2e en 3e prijs voor de ballonnen die het verste weg vliegen. Tevens is er ook deze keer weer gratis braadworst voor alle aanwezigen.
 3. Guilherme
  HiMy name is Kim Baranowski and I have been looking at these yahcts for some time. I have been a member of the Formosa/force 50 owners website and have kept an eye on these yahcts through that forum. Would you mind if I dropped down sometime to take a look at your fine vessel as I have never seen one up close let been aboard one. I will be in Williamstown this weekend Saturday arvo and Sunday pretty much all day. If your aboard during these times I would appreciate the opportunity to pay a visit.Regards Kim Baranowski mob 0425 850 146
 4. King
  zegt:Op dinsdag 21 feraurbi zal de 2e Familiedag van CV de Brikkebekkesch plaats vinden. De middag die zal starten om 14.11 uur zal opgeluisterd worden door tal van artiesten. Om 15.11 uur zullen enkele Brunssumse Prinsen de Brik met ballonnen de lucht inlaten. Deze zal begeleid worden door ballonnen van een 60-tal kinderen, die tussen 14.00 en 15.00 uur gratis afgehaald kunnen worden. Net als vorig jaar zijn er weer een 1e / 2e en 3e prijs voor de ballonnen die het verste weg vliegen. Tevens is er ook deze keer weer gratis braadworst voor alle aanwezigen.
 5. joyce
  helamaal tof dat hij ff snel tussendoor op de foto wilde. dank je wel giel.
 6. Birgitte
  Giel, onderweg van Arnhem naar Groningen de afslag Harlingen nemen?!Mini Glazen Huis in de veerbootterminal van Doeksen.
  You're so welcome 21-22DEC (17-17 uur)! www.glazenhuisharlingen.nl
  Volg ons ook op twitter @ghharlingen via #glazenhuisharlingen. Serious DANCE4MAMA's and so much more... Uitstapje van Circus Request mogelijk?!
 7. Ernst
  Vanavond in Hengelo geweest bij het circus: SUPERGAAF!!!!!!!!!!!!!
  Miss Montreal was super bezig en het duet met Ben, ik neem je mee, iedereen ging uit zijn dak.
  Ff nog genoten van de afterparty, echt gaaf! Als je nog kaartjes kunt krijgen voor andere voorstellingen vooral doen.
  Voor die 15,- euro krijg je echt een prachtige voorstelling.
  Jongens dit jaar afmaken en volgend jaar wordt genieten van de Twentse gastvrijheid!
  Nogmaals super!
 8. femke
  He giel zijn er nog kaarten voor vrijdag!! voor 013. Zo ja kan ik deze dan vooraf bestellen?

  liefs Femke
 9. Malissa &Sannah
  Waarom niet Leeuwarden?? :( Jammerr ...
 10. kevin heldens
  hallo allemaal,
  wij worden op school met eieren bekogeld en daar krijgen we dan geld mee we hebben het nog niet eerder gedaan maar mijn vraag was kon je even langs komen donderdag want wij weten gewoon al dat we veel geld op gaan halen gr kevin
 11. Carlye
  A little ratoiantliy lifts the quality of the debate here. Thanks for contributing!
 12. Emma
  God, I feel like I suhold be takin notes! Great work
 13. daisy
  LOL
 14. Nick
  Je zij Almelo?
  Vergissing??
 15. Peter Vingerhoets
  Goede avond,

  Zoals ieder jaar organiseren wij op 2College Wandelbos, een kleinschalig vmbo in Tilburg met 300 leerlingen, een lesmarathon en ons eigen Glazen Huis. Met 300 leerlingen haalden we vorig jaar een slordige 7000,- op voor 3fm en het Rode Kruis. Dit jaar hopen we dat ook te halen. En nu lazen we dat Giel vrijdag in Tilburg is. Onze leerlingen zijn dan net klaar (donderdag 23.00 uur) met hun marathon. We zouden het leuk vinden om ons geld bij Giel in 013 te komen doneren namens onze school. Kan dat?

  Ik hoop graag iets te horen.
  Dank jullie wel.

  Peter Vingerhoets
  Docent Duits 2College Wandelbos
Reageer
 
Reageren via Facebook