2 november 2011
Nieuws

Leiden in actie

LEIDEN GAAT LOS! Sinds de aftrap door Snow Patrol heeft de stad niet meer stilgestaan. Wat gebeurt er in Leiden?

Leiden heeft de eer om de achtste editie van 3FM Serious Request te huisvesten. Op de Beestenmarkt staat inmiddels het Glazen Huis, te midden van een grote schare enthousiaste luisteraars. De hele stad is in rep en roer. Check hier de belangrijkste zaken die je moet weten over Leiden en SR11.

1. Leiden in actie

Inwoners, ondernemers, scholen en clubs en verenigingen. Met al deze partijen samen probeert de gemeente Leiden een recordopbrengst binnen te slepen. Woon jij in Leiden of omstreken? Wil jij een steentje bijdragen? Meld je actie hier aan.

2. Wat gebeurt er in Leiden?

Leidenaren werden zeer enthousiast toen ze hoorden dat 3FM met het Glazen Huis zitting zal nemen in hun stad. Lees hier over de initiatieven.

3. Route naar de Beestenmarkt, Molen de Valk en LVC

Waar ligt die Beestenmarkt eigenlijk? En hoe kom je er? Lees hier meer.

De eindshow van 3FM Serious Request op 24 december vindt plaats bij Molen de Valk. Molen de Valk ligt een paar stappen bij de Beestenmarkt vandaan. Waar precies? Lees hier meer.
Tijdens 3FM Serious Request vinden in LVC iedere avond speciale optredens en feesten plaats waarvan de opbrengst naar de stille ramp gaat. Lees hier meer. LVC ligt op loopafstand van de Beestenmarkt. Lees hier meer.

4. Een spetterende kick off op 3 november

De kick off van alle activiteiten rondom 3FM Serious Request vond donderdag 3 november plaats op de Beestenmarkt. Veel Leidenaren verlieten hun huis om onder het genot van een drankje de bijzondere avond bij te wonen.

5. We hebben de foto's nog

Bekijk hieronder de foto's van de 3FM Serious Request kick off:

6. De opbouw van het Glazen Huis

3FM zenderbaas Wilbert Mutsaers reisde op vrijdag 3 december af naar de Beestenmarkt voor de start van de bouw van het Glazen Huis. Lees meer.

En? Ben jij van plan een bezoek te brengen aan het Glazen Huis in Leiden?

Reacties (69)
 1. Brian
  wie zijn er vanavond te gast ?
 2. ???????
  Hey brada's ik zit in rijswijks lyceum i love you
 3. Ritchie Vroomen
  Op de foto met Giel Beelen in SITTARD.
  Veel succes in Leiden.
 4. theo
  Misschien wil de directeur van het rode kruis ook mee spenderen,nu hweb ik het gevoel dat als ik wat geef zijn salaris ophoest
  Het Rode Kruis heeft een eenhoofdige directie. Het salaris bedroeg in 2010 142,000 (141,829) euro, inclusief vakantiegeld
 5. mounis_2009@hotmail.com
  heey ik heb dernet cd van me broertje ge geefen suri moker mag die zo me teen aan alstublieft
 6. yasar maleki
  Azc 4life aaaaaaaaaaights chek itb on thi box
 7. Ciska
  Hoe knus en saamhorig kan het zijn onder 100-en paraplus!? Een mooi symbolisch moment voor een fantastisch initiatief.... Ben blij dat ik er bij was en trots op Leiden!
 8. mgm.schneidersn
  er is ook een houten huis bij de hooglandse kerk vooor exstra steun voor het glazen huis door leidse studenten
 9. JvD
  Waarom was het geluid zo slecht? Sta je in de regen, maar is het niet te volgen. Er was wel een scherm maar ook dat werd niet gebruikt, dus konden we niet volgen hoe het glazenhuis gesloten werd en het optreden van Snow Patrol viel ook in het water....
 10. Pee-Tor
  Lijden kun je amper een stad noemen. Was liever een klein eindje verder gegaan, naar Katwijk. Daar zijn de kroegen tenminste langer open, wel zo fijn na de optredens!
 11. heeyheey
  heey Coen, Gerard en Timur,
  heel veel succes in het glazenhuis. Eigenlijk zouden we ook komen, maar ik moet nog naar school deze week. Er moet nu alleen nog een dik pak sneeuw vallen en dan is het helemaal compleet.
 12. eva
  Ik ben 12 jaar en ik wou cakjes gaan bakken en het geld naar serious request brengen maar deze week heb ik veel proefwerken en ik moet gewoon naar school dus dat lukt niet ik baal er echt van xxx Eva
 13. Acm
  Hoi 3FM! ik moet voor school een charity flyer maken, en natuurlijk heb ik voor Serious Request gekozen! Alleen (jaar heel stom ik weet 't) kan ik echt NERGENS vinden tot hoelang de actie nog duurt..? Maar alvast heel veel suc6 en ik zie jullie bij snowpatrol!
 14. Mira
  Helppp, met wie mag ik mee in zijn of haar auto.
  Degene met wie ik meemocht heeft zich net afgemeld, en gezegt dat de auto bij nader inzien toch te vol was.
  Ik heb mijn donatie al klaarliggen, en me kleren netjes gewassen en gestreken en klaargelegd.
  Bovendien zou ik dan eindelijk Snow Patrol live gaan zien.
  Ik pink me heel wat traantje weg nu, en je kunt je voorstellen dat ik het behoorlijk hoog heb zitten nu.
  Wie helpt mij, om tegen de gemaakte benzinekosten erheen te brengen en ook weer terug te brengen naar Venray.
  Als ik nu namelijk met de trein zou gaan, zou ik niet eens de band kunnen zien, want de laatste teein gaat om 21.48 uur terug naar Venray.
  Degene die me mee wilt nemen kan me zelfs nog vannacht opbellen, want blijf toch wakker voor het goede doel :-)
  Bel me heeeeel snel op dit nummer, en dan spreek ik af waar je me op kunt pikken oke?

  Gr Mira
  06-20991855
 15. Esther
  Op de site van de gemeente staat een hele agenda, ook van alle andere activiteiten die in de stad plaats vinden. Het wordt een hele drukte. Ik las ook ergens dat je op het station, of op de Steenstraat een programma boekje krijgt. Ik kan niet meer wachten! http://portal.leiden.nl/nl/serious_request/agenda
Reageer
 
Reageren via Facebook