8 december 2011
Nieuws

Dakar Challenge brengt 48.405 euro op!

De 3FM Serious Request Edition van de Amsterdam Dakar Challenge bracht maar liefst 48.405 euro op!!!!!

Er wordt gerend voor Mama's, maar er werd ook geracet. Onder de bezielende leiding van Jemer deden een aantal pijlsnelle boys mee aan de Amsterdam-Dakar Challenge. De stoet auto's waar de modder nog op zat, kwam maandag (19 december) op de markt aan. Vol trots brachten ze de opbrengst van de race naar het huis. En wat een bedrag! Alles bij elkaar hebben ze 48.405 euro binnen geracet!

Challenge 3FM Serious Request Edition

Zowel de honger naar avontuur en het geweten werden gestild. De Amsterdam Dakar Challenge organiseerde voor de derde keer op rij een 3FM Serious Request Edition waar heldhaftige teams reden voor de stille ramp van 2011.

Dakar Challenge via Marokko naar het Glazen Huis

De speciale sponsorrit voor 3FM Serious Request ging op 28 november van start. De deelnemende teams reden vanaf deze dag 22 dagen door onder andere België, Frankrijk, Spanje, Portugal naar Marokko. En vanaf Marokko ging de rit door het Atlasgebergte en de Sahara terug naar Nederland waar de coureurs eindigde bij het Glazen Huis op de Beestenmarkt in Leiden. Paul ontving de triomfantelijke stoet van 11 auto's op het plein. Vervolgens toonden de teams de opbrengst voor 3FM Serious Request

Strenge spelregels 3FM Serious Request Edition

Voor deelname aan de 3FM Serious Request Edition van Dakar gelden strenge spelregels. De auto's waar de teams mee rijden mogen maximaal 500 euro kosten. En voor het gereedmaken van deze auto's mag niet meer betaald worden dan 250 euro. Ook moeten de deelnemers zichzelf zien te redden tijdens de rit. Deelname vereist dus de nodige dosis lef en doorzettingsvermogen.

Reacties (4)
 1. WoodwardAva30
  If you are willing to buy a car, you will have to receive the loans. Furthermore, my brother commonly takes a bank loan, which is really reliable.
 2. petri
  top gedaan, wat een geld! Ik heb gister de aankomst gezien bij het hotel en op tv bij het glazen huis. helemaal goed! ik kan alleen de beelden van de aankomst bij het huis niet vinden? staan deze ook online?
 3. Daniel van den Heuvel
  Vergeet de Noordkaap Challenge niet... Zij hebben ook mee gewerkt aan de tot stand koming van dit prachtige bedrag! 7200 km in 11 dagen voor de Mama's van Serious Request is ook een hele prestatie! Goed gedaan, Frosty Frogs en de rest!
 4. de optimistjes
  Inmiddels zitten we weer thuis met poes op schoot voor de tv bij te komen van het avontuur. Geweldig om het mee te mogen maken! En nog mooier dat we zo'n mooi bedrag hebben opgehaald. Voor mama doen we het graag!
Reageer
 
Reageren via Facebook