15 december 2011
Nieuws

Wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request 2011?

In 144 uur non-stop radio gebeurt er zo veel. Nu het achter de rug is... wat is jouw hoogtepunt?

Het Glazen Huis is weer geopend en wordt gelucht en gezeemd. De DJ's hebben een appeltje achter de kiezen en misschien wel een bouillonnetje en de eindstand is bekend (HOERA). En nu kunnen we eens rustig nadenken over de afgelopen week.

144 uur radio en net zoveel webcam/TV levert veel hoogtepunten op. Legendarische Veiling TV, ontroerende momenten, tenenkrommende` brievenbus episodes, oude gewoontes, nieuwe tradities. 

Tips

Om je op weg te helpen. Er was een heel mooi moment toen kleine Siep zijn spaarpotje leegde in de brievenbus. En Timurs ouders kwamen ook langs en waren zo zoet! Gerard werd gewekt door een heuse kerststal. Coen werd in slaap gezongen door de 3J's en Waylon: 'O wat is Coen Swijnenberg moe...'

Traditiegetrouw vragen we: wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request?

Reacties (164)
 1. Rosalyn
  You're on top of the game. Thanks for shingra.
 2. Rosmarie
  chocolade-cheesecakegebak (8-10 personen)Begin een dag van roteven met dit recept.175 g Oreo-koekjes100 g ongezouten boter, gesmolten150 ml slagroom200 g pure chocolade van goede kwaliteit150 g melkchocolade van goede kwaliteit500 g verse roomkaas400 g ricotta175 g fijne kristalsuiker1 tl vanillearoma6 eieren, gesplitstchocoladekrullen ter garnering (zie bij tips)Verwarm de oven voor op 150b0C. Vet een springvorm van 24 cm d8 in en bekleed de bodem met een vel bakpapier.Verkruimel de koekjes in de keukenmachine. Meng met de gesmolten boter en druk het kruimelmengsel tegen de bodem van de bakvorm. Laat 10 min. in de koelkast opstijven.Doe de room en beide soorten chocolade in een hittebestendige kom en verwarm boven een pan met zacht kokend water (zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt). Zet het vuur uit en laat de chocolade smelten. Laat het chocolademengsel iets afkoelen.Meng roomkaas, ricotta, suiker en vanillearoma in de keukenmachine door elkaar. Meng de eierdooiers er om de beurt door. Voeg het chocolademengsel toe en mix dit er kort door, zodat alles net gemengd is. Doe het mengsel over in een grote kom.Klop in een andere kom de eiwitten tot stijve pieken en spatel ze voorzichtig door het chocolademengsel. Schep dit in de vorm op de koekkruimels en strijk glad. Zet de bakvorm in het midden van de oven en bak in 2 uur en 15 min. langzaam gaar. Het midden is dan nog enigszins wobbelig.Schakel de oven uit en laat de taart hierin 1 uur afkoelen. Zet vervolgens nog een nacht in de koelkast. Garneer de cheesecake met chocoladekrullen.Bereiden b1 25 min / koelen b1 10 min + 1 nacht / oven b1 2 uur en 15 min + 1 uur rusten.
 3. Ludmila
  May I inquire where you got the info that Gerard Butler would be at the CC in SD? So far inohtng is listed at the official site Very curious!Thanks much.Regards,Barbara
 4. Garry
  Apple laptops zijn state-of-the-art, ze zijn echt beter dan dnwiows laptops. Het zit hem in de "kleine" dingen, want aan de specs van bijvoorbeeld processor en grafische kaart zie je het niet.Als ik een rijtje mag noemen van features die ik fijn vind aan mijn MacBook die niet op de gemiddelde (goedkopere, maar qua specs gelijke) Dell of Mediamarkt laptop zitten, dan zou ik bijvoorbeeld noemen:- backlit en erg fijn keyboard- supermooi scherm- ruim 5 uur batterij duur (effectief met wifi aan)- SSD drive- stroomsnoer met magneet- licht, dun en kleine adapter- Mac OS X Zoals Jorrit ook aangeeft je wordt op een gegeven moment vanzelf nieuwsgierig als je een tijdje Apple producten als iPhones, iPods en iPads gebruikt. En zo niet dan niet natuurlijk ;-)
 5. Klirle
  Leef muzikante vaan de drumadband en ihmrenee-orke8s,Wat ‘n prestaadtie hf6b geer laote zeen! Alle twiefel en gepraot euver meugeleke scenario’s welke us deil koste zien is veradleie tied. Door uuch, en vaanzelf eur dirizjente/instructeur, is dudelek geweure boe veer staon in de desadbeadtradeadfadfende aofdeilinge binne de conadcouradswereld vaan Limadburg. De weke veuadraofadgaond aon de conadcouraddata hf6b iech me8t eige ouge en oere woer kinne numme wie kwaliteit, einsadgezindadheid en zelfverzekaderdadheid greuadjde. En ouch wie ein en aanadder touwadnaom tot e niveau welk uuch in staot ste8lde um zoe’n rizzeltaot te realisadere. En daan te bedinke tot veer eigelek, nao zoeve4f6l jaor vaan gei conadcours, obbeadnuadits aon ‘t begin staon vaan ‘ne weeg umhoeg nao nf3g mie kwaliteit en veural plezeer in ‘t same bezeg zien aon, oonadder aanaddere, dat veuadropgestelde doel. Veur miech es betre8kkelek nui bestuadurslid bin iech zjus op ‘t gooje momint ingestap. ‘n Sjoener aonadvaadang kin’ste neet bedinke en tegeliekaderadtied weurt miech in eder geval dudelek veur wat tot’ste zoeget deis.Vaan miech nf3g mer ‘ns ‘ne “Hiele Groete Peradfisia” veur Inge, Ad en alle muzikante!!!me8t de kf3mpleminte,Frans
 6. jac
  de ouders van timur.super leuk. echte lieve ouders.
 7. Anton
  Samen met mijn 3 pubers in de late uurtjes voor de TV te hangen en te genieten van het moment van het jaar.
  Kerst kon niet mooier beginnen.
 8. Pascal meyer
  Ik vond het dit jaar helemaal een topper!!
  Maar dat Gerard werd gewekt door Martin"niet likken" & John""huh"..was wel erg leuk;) Deze editie bijna helemaal kunnen volgen via radio en 101TV
 9. Marco
  Er zijn veel mooie momenten maar het mooiste vond ik dat mijn zoontje van 3 met de jingle van Paul Rabbering ging meezingen. "Met zijn grote brielll!"
 10. Janneke
  Ik vind het meest ontroerende moment van Serious Request toch echt het moment dat Siep zijn 2 euro kwam brengen. Net als Gerard biggelde de tranen over mijn wangen. Verder was het nummer van Eric Corton en Greg Holden ook een tranentrekker! Wat ik het leukste vond, tja wat eigenlijk niet. Alle grappen en grollen van Gerard, Coen en Timur waren vaak hilarisch!
 11. Rietje
  Het optreden van Greg Holden met Eric Corton was zo ontzettend goed. Ik reed in de auto en de tranen liepen over m'n wangen. Wat een lied !!!

  De reportages van Eric waren zoals altijd erg aangrijpend. Mooie televisie voor een prachtig doel.

  De DJ's in het glazen huis: Coen,Gerard en Timur- bedankt !!

  En het eindbedrag was het hoogtepunt van de actie.
 12. Judith
  Alles was een hoogtepunt mijn grootste drie hoogtepunten zijn Syb, Greg Holden en Eric Corton en de drie DJ's in totaliteit. Ik geloof dat ik verliefd ben geworden :)
 13. Johan
  De flashmob was erg leuk om te zien.
  Snowpatrol.
  De kinderen met de croissantjes die voor het huis stonden.
  Birdy, wat heeft ze een mooie stem, kreeg gewoon kippevel!
  Veiling-TV en de sapjes.
  En natuurlijk Dude, de bulldog die Gerard wakker wilde likken. (niet likkuh!!)
 14. Jolanda
  - Syb (het jongetje die 2 euro uit zijn spaarpot doneerde)
  - Gerard, wakker worden!
  - De sapjes.
  - Greg Holden en Eric Corton.
  - Ode to the Bouncer!
 15. Nancy
  eigenlijk alles!, van de prachtige reportages van Eric Corton, tot de grappige momenten van de dj's en alles ertussen in. We kijken elk jaar , onze 3 kinderen ook, zijn er ook heel erg mee bezig en zo hoort het ook! Doneren ook alle3! Het is zo geweldig te zien dat we het wel kunnen, en niet zoals bij voetbal dat het altijd mis gaat. Het is gewoon super wat jullie allemaal bij 3fm doen!!! en de rest van nederland natuurlijk, En tja Greg Holden in het huis was echt huilen!! zo mooi!
  En dan komt de top 2000 op tv.... PRachtige lijst maar ze moeten de dj's niet op tv uitzenden, dat is na jullie echt niks!!!!!!
  Tot volgend jaar!!
  Jullie zijn allemaal helden bij 3fm!!!!!
Reageer
 
Reageren via Facebook