15 december 2011
Nieuws

Wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request 2011?

In 144 uur non-stop radio gebeurt er zo veel. Nu het achter de rug is... wat is jouw hoogtepunt?

Het Glazen Huis is weer geopend en wordt gelucht en gezeemd. De DJ's hebben een appeltje achter de kiezen en misschien wel een bouillonnetje en de eindstand is bekend (HOERA). En nu kunnen we eens rustig nadenken over de afgelopen week.

144 uur radio en net zoveel webcam/TV levert veel hoogtepunten op. Legendarische Veiling TV, ontroerende momenten, tenenkrommende` brievenbus episodes, oude gewoontes, nieuwe tradities. 

Tips

Om je op weg te helpen. Er was een heel mooi moment toen kleine Siep zijn spaarpotje leegde in de brievenbus. En Timurs ouders kwamen ook langs en waren zo zoet! Gerard werd gewekt door een heuse kerststal. Coen werd in slaap gezongen door de 3J's en Waylon: 'O wat is Coen Swijnenberg moe...'

Traditiegetrouw vragen we: wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request?

Reacties (164)
 1. Arjan
  Timur had het oogenschijnlijk zo moeilijk op veel momenten. Diepe bewondering voor hem en uiteraard ook voor de andere 2 radio-iconen.
 2. Stef
  De fantastische eindshow op de Lammermarkt samen met Armin, Di-rect, Guus, Gers, Racoon en de rest! 8.621.004, wat een fantastisch bedrag! T was super! Ik zal t glazen huis missen de komende week!
 3. Patrick
  Ik vraag me af wat timur dacht tijdens het nummer van birdy met skinny love. Leek wel tranen te zien
 4. Ellen
  Zonder Coen en Timur tekort te doen....toch Gerard! Elke keer volop genieten wanneer hij zijn shift had...
  Volgend jaar in Enschede moét hij er gewoon bij zijn. Gerard hoort gewoon elk jaar in het huis (en Giel eigenlijk ook!)
 5. gerald
  het leukste was het wakker maken van gerard met het kerst verhaal.
  het mooiste was birdy met people help the people.
 6. Inge
  Hoogtepunten voor mij waren het plezier dat er afspatte bij Timur en Gerard, het nummer van Greg Holden, de hilarische klusjesmannen, indringende reportages van Eric Corton. En ook het gevoel van verbondenheid. Echt feel-good zo in de week voor kerst.
 7. Jaap
  Sybje, ouwe spaarvarken-slachter van me ! ^^
 8. Luc Barnhoorn
  Armin van Buuren, geweldig hoe verschillende andere artiesten meededen. Geweldig om hem keer van dichtbij te zien. En Gerard natuurlijk! Bouncer, bouncer, bouncer!
 9. Joeri
  Lost boy van Greg Holden !!!
 10. Simone
  Gerard!! met bouncer Op de skippybal..... Ik keek toch vooral voor hem, wat een entertainer!
 11. sinas
  klaine syb die gerard in tranen achterlaat, en verders zon beetje alles wat gerard gedaan heeft, wat een top vent is dat, zonder hem is het denk ik wel een stuk saaier, volgend jaar zou het leuk zijn als gerard, chiel en sam in het huis zitten, ik heb zo gelachen met de nachtelijke uurtjes van sam, uit het glazen huis in belgie,
 12. Roy050
  Mijn hoogtepunt was, de vrijdagavond show 22.00-02.00 van Gerard Ekdom
  4 uur top entertainment van de hoogste plank, waar haalt deze kanjer de energie vandaan om 4 uur lang zo te knallen en ons te vermaken.
 13. Daan
  Het moment dat het afgelopen was en het opruimen kon beginnen... Nog een paar weekjes en dan is het centrum van Leiden eindelijk weer écht begaanbaar! =D
 14. Joke
  Mijn hoogtepunt van de week was de geboorte van onze dochter Mariam op 21 december. Die dag, de dagen erna en de finale heb ik moeten missen, omdat ik in het ziekenhuis lag.
 15. Richard
  Er waren vele hoogtepunten: day het in leiden was, muziek en gasten, giften en het vele publiek en vooral het eind met de muziek en lichtjes
Reageer
 
Reageren via Facebook