15 december 2011
Nieuws

Wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request 2011?

In 144 uur non-stop radio gebeurt er zo veel. Nu het achter de rug is... wat is jouw hoogtepunt?

Het Glazen Huis is weer geopend en wordt gelucht en gezeemd. De DJ's hebben een appeltje achter de kiezen en misschien wel een bouillonnetje en de eindstand is bekend (HOERA). En nu kunnen we eens rustig nadenken over de afgelopen week.

144 uur radio en net zoveel webcam/TV levert veel hoogtepunten op. Legendarische Veiling TV, ontroerende momenten, tenenkrommende` brievenbus episodes, oude gewoontes, nieuwe tradities. 

Tips

Om je op weg te helpen. Er was een heel mooi moment toen kleine Siep zijn spaarpotje leegde in de brievenbus. En Timurs ouders kwamen ook langs en waren zo zoet! Gerard werd gewekt door een heuse kerststal. Coen werd in slaap gezongen door de 3J's en Waylon: 'O wat is Coen Swijnenberg moe...'

Traditiegetrouw vragen we: wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request?

Reacties (164)
 1. jeroen
  SIEP!
 2. Nicole
  Oh en natuurlijk deze: Gerard werd gewekt door een heuse kerststal met 'Niet likken'. Coen werd in slaap gezongen door de 3J's en Waylon: 'O wat is Coen Swijnenberg moe...'
 3. Nicole
  Gerard met Bouncer, geniale veiling TVs. Mag ik zeggen dat heel veel momenten van Gerard mijn hoogtepunten waren?
 4. Judith
  Mijn hoogtepunt van deze SR was toch wel dat het in 'mijn' stad werd gehouden deze keer.
  Mooi om te zien dat veel mensen uit Leiden en de dorpen daar omheen zich een jaar lang uitgeslooft hebben om zo veel mogelijk geld bij elkaar te brengen!
  Complimenten aan een ieder die zich hiermee (op wat voor manier dan ook) heeft bezig gehouden.

  En wat was het heerlijk om elke avond na mijn werk vanaf mijn huis 5 minuutjes te lopen om te gaan kijken bij dat Glazen Huis: briljant! :-)
 5. Caroline Hoogendijk
  en oh ja de filmpjes van Eric, die hem zichtbaar raakten.
 6. Caroline
  Greg Holden en Eric Corton was mijn hoogtepunt, naast het mooie eindbedrag.
 7. Jolanda Tegenbosch
  Mijn absolute hoogtepunt was toch wel het optreden van Greg Holden en Eric Corton in het glazen huis.
  Maar kleine Syb en Gerards wake-up momenten, nummers die enthousiast werden meegezonden, kortom, moet wel even afkicken hoor, mis het nu al;-)
 8. RinieD
  Gerard, wakker worden!
 9. Joeke
  ode to the bouncer!! en natuurlijk de finale op de lammermarkt ('lappenmarkt?' haha). en het was geweldig om te zien hoe gerard ELKE songtekst uit zijn hoofd kende en die dan ook vrolijk meezong. en wat me ook opvrolijkte was coens glimlach hehehe.
 10. Franke
  Het was weer geweldig en enorm verslavend om te kijken op tv. De hele week genoten, met een geweldige bedrag als eindresultaat.
  Mijn muzikale hoogtepunt was toch zeker wel Birdy....zat in de auto en had enorm kippenvel. Wat een mooie stem en mooie liedjes! Heerlijk...
 11. Marit
  Wat een geweldige actie en wat een geld!!! Echt super gedaan weer iedereen.
  Als degenen die graag zouden zien dat het geld naar een doel binnen Nederland gaat en daardoor deze actie niet steunen nu meteen geld overmaken naar één van de goede doelen in Nederland dan heeft de actie ook voor organisaties binnen Nederland een goede uitwerking!
  Op naar volgend jaar en nu de Top Serious Request luisteren om af te kicken..
 12. Irene
  Gerard being King of the Bouncer, wat een heldhaftig kunstige creatieve ende vermaeckelijke playback show. Hulde!!
 13. Liz
  Mooi doel, iedereen zou iets over moeten hebben voor een ander en niet alleen tijdens SR. Kijk om je heen elke dag! Gerard, heb weer enorm van je genoten! Giel, heb je gemist. Misschien volgend jaar jullie 2 weer samen? Idd weer super afkicken, tot volgend jaar. Misschien met een vrouw erbij? Ik meld me bij deze aan.
 14. Pim
  het meest ranzige sapje van de week http://www.youtube.com/watch?v=JMhmgmY_qzc
 15. muziekkneu
  Kan niet vaak genoeg gezegd worden: de hele week was een hoogtepunt. Ondanks het serieuze onderwerp was er zoveel plezier en saamhorigheid.
  En na zo'n week nu een week Top2000!
Reageer
 
Reageren via Facebook