15 december 2011
Nieuws

Wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request 2011?

In 144 uur non-stop radio gebeurt er zo veel. Nu het achter de rug is... wat is jouw hoogtepunt?

Het Glazen Huis is weer geopend en wordt gelucht en gezeemd. De DJ's hebben een appeltje achter de kiezen en misschien wel een bouillonnetje en de eindstand is bekend (HOERA). En nu kunnen we eens rustig nadenken over de afgelopen week.

144 uur radio en net zoveel webcam/TV levert veel hoogtepunten op. Legendarische Veiling TV, ontroerende momenten, tenenkrommende` brievenbus episodes, oude gewoontes, nieuwe tradities. 

Tips

Om je op weg te helpen. Er was een heel mooi moment toen kleine Siep zijn spaarpotje leegde in de brievenbus. En Timurs ouders kwamen ook langs en waren zo zoet! Gerard werd gewekt door een heuse kerststal. Coen werd in slaap gezongen door de 3J's en Waylon: 'O wat is Coen Swijnenberg moe...'

Traditiegetrouw vragen we: wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request?

Reacties (164)
 1. muziekkneu
  Kan niet vaak genoeg gezegd worden: de hele week was een hoogtepunt. Ondanks het serieuze onderwerp was er zoveel plezier en saamhorigheid.
  En na zo'n week nu een week Top2000!
 2. Derk-Jan Louwes
  LIVING DOLL!!!:)
 3. Richard Pots
  De ochtend met birdy, en natuurlijk het optreden van greg holden!
 4. Franklin
  Ik vond het optreden van Greg Holden met Eric heel erg mooi! Maar het gaat natuurlijk om dat ze het allemaal doen voor een goed doel! Dat is een van de dingen dat Serious Request elk jaar weer speciaal maakt!
 5. Lilian
  Naast het eindbedrag uiteraard, was voor toch wel het optreden van Greg Holden en Eric Corton hét hoogtepunt. Zelfs na meerdere malen teruggekeken te hebben raakt het mij nog steeds heel diep, zóóóóó mooi! Thnx 3fm, Coen, Timur en Gerard, Eric, Greg en iedereen die SR11 wederom tot een groots spektakel heeft gemaakt!
 6. wilma delft
  het was inderdaad 1 groot hoogtepunt. nu afkicken ..mis die koppen op tv .. gerard timur en coen
 7. Caroline
  Het was één hoogtepunt. Vorig jaar in Eindhoven was al zo'n enorm kado waar ik nog weken van heb lopen nagenieten. Nu weer de hele week voor de buis gezeten. Het is precies de goede combinatie van ernst, goede reportages, precies de juiste toon van Eric Corton, de goede radiomakers in het huis, entertainment, goede muziek. Al kijkend heb ik er veel over nagedacht, het is denk ik echt de goede balans. Het is een actie die grotendeels ontstaan is en dat in stand houden en koesteren is kanp en werkt blijkbaar. Ik vind het geweldig! Ook zo de week voor Kerst is perfect. Wat een kado voor Nederland, dat ook de Nederlanders aan zichzelf geven door te geven. Zoals mijn zoontje het al zei: "mama, zullen we Glazen Huisje spelen, je hoeft alleen maar gek te doen". Dank, dank, dank.
 8. Linda
  Mijn hoogtepunten waren:
  - De geweldige playbackshows van Gerard met ode to the bouncer, dat vond ik echt geweldig.
  - Het doel van Eric, dat was echt mooi gedaan.
  - En alle acties in heel Nederland.
  -En de eindstand natuurlijk.
 9. bart
  @ remko RESPECT! Het gaat inderdaad om iets goed te doen, niet voor je eigen roem.
 10. gerard
  De hele week was 1 hoogtepunt! De indringende reportages, de sfeer in en om het huis (we zijn zelf geweest Vrijdag) ,het uiteindelijke 'eindbedrag',de geweldige momenten op TV..kortom... alles! Ik ga het missen de komende 51 weken
 11. Mike
  Zoveel hoogtepunten, eigenlijk was het 1 groot hoogtepunt. wil er wel een paar noemen dan:

  * Bouncer, wat zo'n onnozele plaat met Nederland doet. en uiteraard Gerard die m op zijn eigen originele wijze playbacked.
  * De reportages van Eric Corton, Echte tranentrekkers, zelfs voor een Hagenees als ik.
  * Het publiek voor het huis, in zo'n rotweer de jongens steunen, chapeau chapeau!
  * de studenten in Leiden, omdat ze zich zo tomeloos hebben ingezet en een ander gezicht hebben laten zien dan alleen maar zuipende verveelbrabbels ;)
  * Maar niet alleen de studenten, al die mensen die van alles verzonnen om zo'n bedrag weer bij elkaar te sprokkelen!
  Kortom, wederom een verslavende succes episode in het Serious Request verhaal.
  Volgend jaar in Enschede, ik hoop dat er weer 3 van dit soort jongens ons zo kunnen enthousiasmeren dat we er weer een megaspektakel van kunnen maken.

  Voor de zeurders over dat deze actie voor doelen in ons eigen land zou moeten zijn, start zelf een actie! 3FM heeft duidelijk gekozen om samen te werken met het Rode Kruis om doelen te steunen in het buitenland, punt!
 12. Robert
  Dat waren duidelijk de klusjesmannen!
 13. Remko
  Het hoogtepunt?
  Niet het leukste, maar wel ontzettend indringend vond ik (weer) de rapportages van Eric.
 14. Age
  Het optreden van De Corona's!
 15. Remko
  @TVKijker:
  draait de actie om jou? Nee toch. Heel veel mensen hebben meegedaan en gedoneerd, en niet om op TV te komen, maar om iets goeds te doen.
Reageer
 
Reageren via Facebook