27 februari 2012
Nieuws

Bedankt! We zullen het nooit, nooit vergeten!

Coen, Gerard en Timur danken alle plaataanvragers, donateurs en actievoerders voor een onvergetelijke opbrengst tijdens 3FM Serious Request 2011

Bedankt! Bedankt! Bedankt!

De DJ's zijn inmiddels een dikke twee maanden het Glazen Huis weer uit. Achter de schermen hebben we de boel geëvalueerd. Conclusie: het was een fantastische editie, daar in Leiden. En wat een opbrengst!

Videoboodschap Coen, Gerard en Timur

Mede namens het Rode Kruis willen Coen, Gerard en Timur via deze videoboodschap nog heel graag hun dank uitspreken voor al het geld dat jullie, 3FM-luisteraars en de rest van Nederland, bij elkaar hebben ingezameld. Top!

Reacties (19)
 1. Emil
  Beste Tim,Je stelling, dat wij eiinjlgek een beetje verplicht zijn de Neanderthaler een nieuwe kans te geven, geeft mij de volgende gedachten:Wetenschap wordt dikwijls omschreven als de vergaring van kennis. En nieuwe kennis is dus het doel van wetenschap. Een wetenschapper zal dus al snel zeggen, dat niets de wetenschap in de weg mag staan. Misschien is het goed om deze stelling eens te nuanceren.Wanneer is een mens werkelijk gelukkig, en wat geeft hem geluk?Geeft kennis de mens geluk? Sommige mensen zeggen van wel. Geeft liefde de mens geluk? Sommigen mensen zeggen van wel. Geven materieble dingen de mens geluk? Sommige mensen zeggen van wel. Geeft geloof de mens geluk? Sommige mensen zeggen van wel.Maar als we kijken naar liefde, materieble dingen, en geloof, dan worden deze dingen beperkt door matigheid, en die combinatie brengt niet alleen geluk, maar ook tevredenheid. Zonder matigheid, worden liefde, materieble dingen, en geloof juist destructief.Zou dit anders zijn in het geval van kennis? Ik denk het niet.Het dogma dat bij veel wetenschappers heerst, namelijk dat kennisvergaring neutraal zou zijn, en dat niets de wetenschap in de weg mag staan, is het dogma van de alcoholist. Voor een gezonde samenleving, lijkt het me belangrijk dat mensen dit ook beseffen.
 2. DELORESVaughn18
  Set your own life time more simple get the loan and everything you require.
 3. EverettShauna33
  Some time before, I did need to buy a building for my organization but I didn't have enough cash and couldn't purchase anything. Thank heaven my dude proposed to get the personal loans at trustworthy bank. Therefore, I acted so and was happy with my term loan.
 4. Gerda
  het was weer top ik doe nu voor de zesde keer mee met een plaatje aanvragen en al zes x heb ik nog steeds mijn verzoek nooit gehoord en toch doneer ik weer en vraag ik weer een verzoek aan die ik misschien weer niet hoor maar ik en mijn man hebben genoten van de uitzendingen. toppie.
 5. Mercedes
  BESTE ALLEMAAL,

  JULLIE BEDANKT !!
  JULLIE WAREN ONZE VOORBEELD EN ONZE INSPIRATIE ...
  BEDANKT !!
 6. Wijnand
  petje af hoor, vroeger kon ik het niet zien vanwege drukke werkzaamheden. Nu ben ik gepensioneerd en heb bijna alles kunnen volgen.Gewoon zo doorgaan.
 7. Antoinette
  Leiden wordt nooit meer hetzelfde. Elke keer als ik langs de Beestenmarkt loop voel ik weer dat sfeertje... Zo leuk dat jullie er waren en wat een geweldig bedrag is er door het hele land opgehaald! Veel succes bij editie 2012. Ik ga zoals altijd weer 'radio kijken', en het wordt vast ook heel leuk in Enschede, maar Leiden was voor mij 'the best' xx
 8. Emile van Aelst
  Het was een geweldige week en wie nog eens de foto's en filmpjes terug wil zien, moet hier even kijken.
  http://leidseglibber.punt.nl/?gr=792782
 9. laura
  Wat was het jammer toen het weer was afgelopen, maar ik heb stiekem wel een traantje gelaten toen ik het eindbedrag zag. Wat was dat mooi! Op zulke momenten blijkt opeens weer dat mensen WEL geven! Helaas zie je dit niet altijd maar we kunnen het dus wel. En jullie halen het beste in mensen naar boven. Nou, als je dat kan zeggen over jezelf, dan heb je iets bereikt dat bijna niet meer overtroffen kan worden.
 10. Luc v Z
  Een week feest waarin we stiekemn nog een goed doel sponseren ook. Ik kan niet wachten tot de aankomende editie!
 11. Jan Willem, Leide
  En dat jullie in onze prachtige stad Leiden waren, waar ook flink geld is ingezameld het hele jaar, zullen we ook nooit, nooit, nooit meer vergeten!

  High five voor Gerard, Coen en Timur!
 12. johan
  jullie ook bedankt ik volg jullie ook in 2012 en ik geef dan weer geld naar het rodekruis ik steun 3fm serious request
 13. Dennis
  We hadden het vandaag over de geweldige serious request actie van afgelopen jaar en natuurlijk al aan het nadenken over ludieke ideeën voor dit jaar...
  We kunnen nergens terug vinden wat het uiteindelijke eindbedrag van 2011 is.... Dus ook na het sluiten van de veiling ergens in januari 2012, etc....
  Iemand een idee????
  Thx...
 14. Carin
  GEWELDIG!!!
  Jullie waren alle drie SUPER!!!
  Wat weer een geweldige week!!!
  BEDANKT!!!
 15. Jan Meijrink
  Werd m n enthousiast door het optreden van 'De Pretband' uit Brummen (Toen Britt er ook was), dit is voor herhaling vatbaar! www.pretband.nl
Reageer
 
Reageren via Facebook