27 april 2012
Nieuws

Leeuwarden is 3FM Serious Request stad 2013

Zendermanager Wilbert Mutsaers maakte vrijdag bij Timur de stad bekend waar in 2013 3FM Serious Request neerstrijkt: Leeuwarden

"Maste sjen, it geht oan!" Het Glazen Huis staat in 2013 op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Dat maakte 3FM Zendermanager Wilbert Mutsaers vrijdagmiddag bekend bij Timur Perlin, die Claudia D'r Op presenteerde. Paul Rabbering was in Leeuwarden om burgemeester Ferd Crone het heuglijke nieuws te brengen.

3FM Serious Request 2013 in Leeuwarden

3FM zendermanager Wilbert Mutsaers zegt het volgende over de keuze voor de Friese hoofdstad:

“Het Glazen Huis staat volgend jaar op een prachtig vernieuwd plein in het levendige hart van Leeuwarden. Het Wilhelminaplein staat in Leeuwarden ook bekend als Zaailand. We kijken uit naar de samenwerking met deze stad, de provincie en hopen dat we samen met het Rode Kruis en heel Nederland van deze tiende editie van 3FM Serious Request weer een succesvolle inzameling kunnen maken. Intussen zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor 3FM Serious Request dit jaar in Enschede.”

>> Lees meer over 3FM Serious Request

Reacties (65)
 1. Ganjar
  Thanks for your handy post. Through the years, I have come to be able to understand that the sytmmops of mesothelioma cancer are caused by the actual build up connected fluid involving the lining in the lung and the chest muscles cavity. The illness may start while in the chest spot and pass on to other areas of the body. Other sytmmops of pleural mesothelioma cancer include losing weight, severe respiration trouble, a fever, difficulty taking in food, and infection of the neck and face areas. It should be noted that some people living with the disease tend not to experience every serious signs at all.
 2. Chrissie
  Ik heb helaas geen budget. .....
  Maar wens alle dj's al het beste toe!
  Nog ff volhouden en hoop op weer een top evenement en ingezameld geld voor het goede doel!
  In gedachten bij jullie!
  Jullie zijn toppertjes! !!
  xxx
 3. basisschool de schalm in steyl
  de kids van basisschool de schalm gaan een maraton gymmen voor serious request. Ze proberen 23 uur te gymmen, vanavond om 20 uur starten ze en eindigen morgenavond om 19 uur. De moeite waard om te gaan kiken.
 4. eveline
  hallo jongens jullie zijn toppers
  wij komen morgen vanuit leiden
  gewoon naar jullie toe
  en toen jullie in leiden waren was het ook super tofffff tot morgen
  gr eveline uit leiden
 5. Wilfred
  Graag eigen kinderen eerst helpen!
 6. Wijkvereniging Westeinde Leeuwarden
  Wij komen als wijk in actie voor Serious Request. Op 28 september is de grote aftrap acties die tot december zullen doorlopen. Kom kijken in Westeinde Leeuwarden en doe mee! Volg ons op twitter @SRWesteinde
 7. Sjliek
  Nederland is zo rijk. Dit in tegenstelling tot andere landen. Daarom ben ik toch echt voor geld naar t buitenland!!
 8. Tine
  Hallo lieve mensen van Serious Request
  Een zeer goed idee van Gitte.
  Het doel dit jaar: Het Prinses Máxima Centrum: vóór kinderen tégen kanker.
  wanneer wordt het doel bekend gemaakt. Kan ik sponsors zoeken voor mijn actie.
 9. gitte
  Lieve serious request, Ik vind het initiatief dat jullie ieder jaar weer voor een goed doel gaan super. ik heb een vraag omtrent het doel van dit jaar. Ze zijn in nederland hard bezig om een kinderkanker ziekenhuis te bouwen. Hier voor is geen steun vanuit de overheid en moet door ons als burgers betaald worden. Nu is het super dat jullie altijd aan de derde wereldlanden denken en vorig jaar het thema babysterfte beperken hadden. Nu een vraag cq noodkreet is het niet tijd dat we in ons eigen land de kindersterfte gaan beperken!!!! Door dit ziekenhuis kunnen we de kindersterfte aan kanker terug brengen naar 95%. Dit is al gebleken in merika waar al heel lang zo'n ziekenhuis is. Denk aan je eigen kinderen wat alss die kanker krijgen dan wil je toch ook het beste voor hun en dat beste is er in nederland nog niet!!!!
 10. Cees Visser
  The place to be! Het Zaailand in Leeuwarden.

  http://www.flickr.com/photos/ceesvisser/8457213533/in/photostream/
 11. Jolanda
  He lieve mensen, er zijn bij ons plannen om een grote happening te gaan organiseren maar is het al bekend wat het doel is? Kan ik mijn directeur overtuigen....
 12. boktorize
  jaaaah, E'de was erg gezellig! Hoop dat het in 2014 weer in Overijssel word gehouden xD
 13. boktorize
  jaaaah, E'de was erg gezellig! Hoop dat het in 2014 weer in Overijssel word gehouden xD
 14. Sjouk
  Lieve 3FM medewerkers, als je de Friese taal gebruikt, graag zonder fouten!!! "Maste sjen, it geht oan" in de kop van dit bericht is geschreven zoals Sander Lantinga Fries spreekt. Sorry Lant. Het moet zijn: Moasto ris sjen, it giet oan!
 15. sam
  En wat wordt het doel in 2013???
Reageer
 
Reageren via Facebook