27 april 2012
Nieuws

Leeuwarden is 3FM Serious Request stad 2013

Zendermanager Wilbert Mutsaers maakte vrijdag bij Timur de stad bekend waar in 2013 3FM Serious Request neerstrijkt: Leeuwarden

"Maste sjen, it geht oan!" Het Glazen Huis staat in 2013 op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Dat maakte 3FM Zendermanager Wilbert Mutsaers vrijdagmiddag bekend bij Timur Perlin, die Claudia D'r Op presenteerde. Paul Rabbering was in Leeuwarden om burgemeester Ferd Crone het heuglijke nieuws te brengen.

3FM Serious Request 2013 in Leeuwarden

3FM zendermanager Wilbert Mutsaers zegt het volgende over de keuze voor de Friese hoofdstad:

“Het Glazen Huis staat volgend jaar op een prachtig vernieuwd plein in het levendige hart van Leeuwarden. Het Wilhelminaplein staat in Leeuwarden ook bekend als Zaailand. We kijken uit naar de samenwerking met deze stad, de provincie en hopen dat we samen met het Rode Kruis en heel Nederland van deze tiende editie van 3FM Serious Request weer een succesvolle inzameling kunnen maken. Intussen zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor 3FM Serious Request dit jaar in Enschede.”

>> Lees meer over 3FM Serious Request

Reacties (65)
 1. Pieter Postma
  Ook ik ben met veel anderen de mening toegedaan dat dit natuurlijk een hele goede actie is. Toch zou ik er voor willen pleiten ook Nederlandse goede doelen hierbij te betrekken, b.v. Leger des Heils. Ik lees mense vol trots vertellen over deze prestatei van "Enschede" maar als je de berichtgeving volgt weet je dat je dit niet meer kunt koppelen aan een streek. Het hele land doet mee en er komen ook steeds meer lokale Eigen Huizen. Dus een LANDELIJKE verdienste.
 2. Danny
  Wel jammer voor die Friezen geen elfstedentocht en nu ook al geen kans meer op een nieuw record want Zon bedrag binnen halen jah dat kan alleen in Twente!!!!!!
 3. Evert
  Twente was geweldig. DIt bedrag zal voorlopig als record blijven staan. Wat een beleving. Zondagochtend om 7.00 uur met de kinderen er naartoe geweest. Geweldig. Als het Oosten er voor gaat, komt het goed!!!
 4. jose
  Lieve Giel zou je volgen jaar in het glazen huis een beetje aan de dieren willen denken dank je
 5. Kevin De Vries
  ''Fryslân Boppe. as it kin kom ik ek''
  Friesland boven. als het kan kom ik ook.
  Groeten,
  Kevin de Vries
  15 jaar
 6. Shauni
  Leuk Serious Request, super wat ze doen. Maar ze mogen ook eens naar Limburg komen hoor. En oké Eindhoven is ook wel het zuiden van Nederland, maar limburg is er ook nog hoor. En ik vraag me af, waarom de pleinen van Sittard en Maastricht 'slecht' zouden zijn tegenover álle andere pleinen waar Serious Request tot nu toe is geweest..! 2014 Serious Request dus in limburg?!
 7. Janny Visser
  Ik kijk er naar uit: het Glazen Huis in Leeuwarden. Chiel, Gerard en Michiel het is een eer om jullie in 2013 in Leeuwarden te mogen ontvangen.
 8. Marleen
  Yes , volgend jaar Leeuwarden ! Zin in !
 9. anne
  en wat gaan we massaal aanvragen? en waar gaan ze helemaal los op in het glazen huis?

  I Love It
  Icona Pop
 10. Manon uit BRABANT
  Goh, al 4jaar te wonen in Leeuwarden als een geboren en getogen BRABANDER!.. Wat leuk dat dat het huis hier komt, geen ergenis.. Gewoon LEUK! En zeker zal ik met mijn FRIESE dochter een donatie doen.. OOKAL wonen wij in LEEUWARDEN...
 11. EatMe
  http://ongekendtalent.nl/band/eatme werkt beter.
 12. EatMe
  http://ongekendtalent.nl/eatme joh hee
 13. rqubdixite
  NeBRFk yfrtoarfyfrs
 14. hcdiosz
  enQnAb , [url=http://mdrrexviruzo.com/]mdrrexviruzo[/url], [link=http://kbpzuvothkyn.com/]kbpzuvothkyn[/link], http://xmgwfyyxonrs.com/
 15. Malkit
  One more thing to say is that an online bsnsueis administration program is designed for learners to be able to effortlessly proceed to bachelors degree education. The 90 credit certification meets the lower bachelor education requirements and once you earn your current associate of arts in BA online, you will possess access to up to date technologies with this field. Several reasons why students need to get their associate degree in bsnsueis is because they can be interested in this area and want to receive the general schooling necessary prior to jumping in a bachelor education program. Thx for the tips you really provide within your blog.
Reageer
 
Reageren via Facebook