27 april 2012

Nieuws

Leeuwarden is 3FM Serious Request stad 2013

Zendermanager Wilbert Mutsaers maakte vrijdag bij Timur de stad bekend waar in 2013 3FM Serious Request neerstrijkt: Leeuwarden

"Maste sjen, it geht oan!" Het Glazen Huis staat in 2013 op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Dat maakte 3FM Zendermanager Wilbert Mutsaers vrijdagmiddag bekend bij Timur Perlin, die Claudia D'r Op presenteerde. Paul Rabbering was in Leeuwarden om burgemeester Ferd Crone het heuglijke nieuws te brengen.

3FM Serious Request 2013 in Leeuwarden

3FM zendermanager Wilbert Mutsaers zegt het volgende over de keuze voor de Friese hoofdstad:

“Het Glazen Huis staat volgend jaar op een prachtig vernieuwd plein in het levendige hart van Leeuwarden. Het Wilhelminaplein staat in Leeuwarden ook bekend als Zaailand. We kijken uit naar de samenwerking met deze stad, de provincie en hopen dat we samen met het Rode Kruis en heel Nederland van deze tiende editie van 3FM Serious Request weer een succesvolle inzameling kunnen maken. Intussen zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor 3FM Serious Request dit jaar in Enschede.”

>> Lees meer over 3FM Serious Request

Reacties (68)
 1. Danny
  Wel jammer voor die Friezen geen elfstedentocht en nu ook al geen kans meer op een nieuw record want Zon bedrag binnen halen jah dat kan alleen in Twente!!!!!!
 2. Dorothe Hendriks
  Ik sluit me bij C. v.d. Gaag aan... natuurlijk is er hulp nodig in het buitenland, maar laten onze eigen landbewoners in de steek.. voor onze armen/behoefdigden is het cru te horen dat er zoveel geld naar het buitenland gaat... dus verdeel de opbrengst van de actie en laat ook hen hiervan genieten (via voedselbank, weeshuizen, opvanghuizen etc.)
 3. Evert
  Twente was geweldig. DIt bedrag zal voorlopig als record blijven staan. Wat een beleving. Zondagochtend om 7.00 uur met de kinderen er naartoe geweest. Geweldig. Als het Oosten er voor gaat, komt het goed!!!
 4. jose
  Lieve Giel zou je volgen jaar in het glazen huis een beetje aan de dieren willen denken dank je
 5. Kevin De Vries
  ''Fryslân Boppe. as it kin kom ik ek''
  Friesland boven. als het kan kom ik ook.
  Groeten,
  Kevin de Vries
  15 jaar
 6. C VD GaaG
  Ik vind het weer een heel goed gekozen doel . Baby's sterfte terug dringen . Nu heb ik een vraag; ( helemaal niet voor mezelf ) zouden jullie ook zoiets kunnen doen voor onze eigen ouderen in eigen land ? Het is een hekel punt ; de zorg in Nederland . Onze ouderen hebben hulp / zorg nodig . Zo maar een idee . Diversen doelen tegelijk sponseren . Fijne kerstdagen moderne martelaren .
 7. Shauni
  Leuk Serious Request, super wat ze doen. Maar ze mogen ook eens naar Limburg komen hoor. En oké Eindhoven is ook wel het zuiden van Nederland, maar limburg is er ook nog hoor. En ik vraag me af, waarom de pleinen van Sittard en Maastricht 'slecht' zouden zijn tegenover álle andere pleinen waar Serious Request tot nu toe is geweest..! 2014 Serious Request dus in limburg?!
 8. E.Dijkstra
  is het niet mogelijk een deel van het te behalen bedrag aan de voedselbanken te schenken! Daar is ook een groot tekort aan voedsel.d6ca
 9. Janny Visser
  Ik kijk er naar uit: het Glazen Huis in Leeuwarden. Chiel, Gerard en Michiel het is een eer om jullie in 2013 in Leeuwarden te mogen ontvangen.
 10. Marleen
  Yes , volgend jaar Leeuwarden ! Zin in !
 11. anne
  en wat gaan we massaal aanvragen? en waar gaan ze helemaal los op in het glazen huis?

  I Love It
  Icona Pop
 12. Manon uit BRABANT
  Goh, al 4jaar te wonen in Leeuwarden als een geboren en getogen BRABANDER!.. Wat leuk dat dat het huis hier komt, geen ergenis.. Gewoon LEUK! En zeker zal ik met mijn FRIESE dochter een donatie doen.. OOKAL wonen wij in LEEUWARDEN...
 13. EatMe
  http://ongekendtalent.nl/band/eatme werkt beter.
 14. EatMe
  http://ongekendtalent.nl/eatme joh hee
 15. rqubdixite
  NeBRFk yfrtoarfyfrs
Reageer
 
Reageren via Facebook