13 november 2012
Nieuws

Giel, Gerard en Michiel 3FM SR12 DJ's

De bewoners van het Glazen Huis werden dinsdag 13 november bekendgemaakt. Giel, Gerard en Michiel zijn de gelukkigen!

Fotograaf: Ben Houdijk voor 3FM

Wie, oh wie gaan er eind december een week lang doorbrengen in het Glazen Huis in Enschede? De drie ambassadeurs voor 3FM Serious Request werden dinsdagmiddag 13 november bekend gemaakt tijdens de Coen en Sandershow. Giel, Gerard en Michiel zijn de drie DJ's die zoveel mogelijk geld gaan proberen op te halen voor het Rode Kruis.

Bekendmaking Glazen Huis DJ's

De DJ's van 3FM lopen vandaag met het zweet in de bilnaad rond, want dit is de dag dat het verlossende woord gaat komen. Wilbert Mutsaers, zendermanager van 3FM, schuift vanmiddag aan in De Coen en Sander Show om de huisgenoten van 2012 te bellen met het heuglijke nieuws.

Giel Beelen in het Glazen Huis 2012

3FM Serious Request veteraan Giel Beelen betrekt voor de zevende keer het Glazen Huis. Hij zat in Utrecht, Breda, Groningen en Eindhoven al opgesloten en krijgt in Enschede wederom een sapkuur te verduren.

Tweede keer in het huis: Michiel Veenstra

Na zijn verblijf in het huis in 2007 (Den Haag), keert Michiel Veenstra in Enschede weer terug achter glas. Als trotse Twent is het voor hem een thuisfeestje dit jaar, want Michiel groeide op in de omgeving van Enschede.

Gerard Ekdom ruikt de dennennaalden al

En dan Mr Bouncer. De playbackende stuiterbal die de sfeer er altijd lekker bij laat hangen. Ook Gerard heeft al aardig wat tapijttegels versleten in het Glazen Huis (7 edities) en gaat ook dit jaar weer kilometers maken in de oververhitte zweetkeet.

>> De vierde keer op rij?!

Let's Hear It For The Babies

Het doel van 3FM Serious Request is dit jaar het terugdringen van babysterfte in de wereld. Gedurende de actieweek proberen de DJ's van 3FM, samen met hun luisteraars, geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Stille ramp: babysterfte

Ruim 5,5 miljoen baby’s sterven elk jaar binnen een maand na de geboorte of voor en tijdens de bevalling. Babysterfte is een stille ramp die zich elke 6 seconden voltrekt. Oorzaak is het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding.

>> Meer over het doel van dit jaar 

Reacties (100)
 1. Conny
  Word weer een superweek !! Alleen.. Wat draagt de direkteur van het rode kruis financieel bij??? Hij heeft een "aso-vet " zwaar inkomen !!! Slaap zacht, meneer de direkteur !!!!
 2. Twiggy
  Wie maakt die keuze welke dj in het huis terecht komt? had verrassend geweest als het dit keer 3 totaal verschillende dj's die nog nooit in het glazen huis hebben plaats genomen! ipv zo voorspelbaar Gerard,Giel en een aanvul dj
 3. Matthijs
  ik vind het wel weer tof. ik heb er zin in. al die mensen die zeuren over de combinatie.
  ga zelf eens je 6 dagen opsluiten. de mannen zijn toppers. bedenk eerst eens wat jezelf gaat geven aan dit doel. voor je anderen naar beneden haalt
 4. edwin
  Super, dat wordt weer Radio maken met de hoofdletter R, zo balen dat ik dit jaar gewoon werk dus radio en laptop aan op t werk en een week GENIETEN !
 5. kim pool
  Kan ik misschien ook zo een speen kopen zoja wat zijn de kost :-)
 6. Petra
  Oké, misschien niet verrassend, maar wel goed, dit trio. Het valt voor sommige DJ's niet mee om 6 dagen tv-radio te maken. En deze drie kunnen het wel. Ik ga zeker kijken en genieten
 7. justin
  niet iedereen wilt , daarom deze 3

  van de 20 djs zijn er maar 5 die willen
 8. hans
  Waarom giel? Of te wel 1/3 van de tijd kan de radio uit! Geef die man niet eens zijn sapje!
 9. jen
  waarom giel beelen..die is chagerijnig in dat huis, doet nix anders als slapen ook vooral! Gerard sowieso, Michiel? helemaal top! en ja, Rob stenders is mn absolute favoriet, die had er weer in gemoeten?
 10. Roell
  Waarom doneren. Kijk maar eens wie je helpt. De eerste 300.000,- voor 1 directeur en er zijn er meer..... Eerst eigen zakken vullen.... Ik geef niets meer. Alleen als er een locale mogelijkheid is zodat je zeker weet dat het geld daar terecht komt waar het thuis hoort.

  Enne redactie niet verwijderen deze reactie. Kritisch zijn hoort er tegenwoordig bij. Roep rode kruis op dat directie salaris in moet leveren....dit kan echt niet.

  https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/536515_364408586986292_1554350704_n.jpg
 11. Judith
  Weer Beelen en Ekdom.... 3Fm is meer dan die 2 hoor! Ik vind het helemaal niets en die 2 zijn al veel te vaak op tv
  Jammer hoor!!!
 12. Teun
  Te gek! Mijn eerste keus. Wat betreft de negatieve reacties, erg jammer. Zal heel veel gaan kijken & laten we hopen dat er weer veel wordt opgehaald. Zal zeker mijn steentje bijdragen "Let's Hear It For The Babies!!"
 13. Tom
  Topweek!! Zijn gewoon beste dj's van 3FM. Met alle respect voor Domien en Paul, maar die zijn in mijn ogen gewoon minder! Heb er nu al zin in!
 14. Marjolein
  Yes wat een super trio in het glazenhuis ga zeker veel luisteren en ook kijken erg jammer van de negatieve reacties ik weet zeker dat er weereen heleboel opgehaald gaat worden dit jaar.
 15. Chantal
  Super trio!! Wordt fantastische week! En hou op met zeuren over andere Dj's, misschien wilde ze zelf niet eens!
  Ik vind ze alle 3 geweldig! en op 1 natuurlijk Gerard!!
Reageer
 
Reageren via Facebook