27 mei 2015
Nieuws

Glazen Huis 3FM Serious Request 2016 staat in Breda

Na zes jaar komt 3FM Serious Request terug naar Noord-Brabant! Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 24 december op de Grote Markt in Breda.

3FM Serious Request in Heerlen

In 2008 stond het Glazen Huis ook in Breda en dat leverde een hartverwarmende editie op. In 2016 keert 3FM Serious Request terug naar de stad in Noord-Brabant. Domien en Frank worden zondagavond (18 december) om 20:15 uur opgesloten in het Glazen Huis. Aan niemand minder dan DJ Hardwell de eer om het huis op slot te doen.

Langskomen in Breda?

Veel mensen willen een kijkje nemen bij het Glazen Huis in Breda. Houd rekening met drukte. Breda is goed bereikbaar per trein, bus of auto. Van 18 tot en met 24 december is een Park & Pendelservice beschikbaar bij Breepark en NAC Breda. Hier vind je meer info.

DJ uitzendschema

Met wie word je tijdens 3FM Serious Request wakker en onder het genot van welke zwoele stem val je in slaap? 

06:00 - 12:00 uur Domien
12:00 - 18:00 uur Frank
18:00 - 00:00 uur Domien
00:00 - 06:00 uur Frank
 

Wat is het doel van 3FM SR16?

3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor slachtoffers van een stille killer: longontsteking. Hier meer info over het doel.

Kanalen en uitzendtijden (radio, tv, online)

Waarom stoppen bij radio? Er is zoveel meer! Je kunt 3FM Serious Request ook volgen via online en televisie. Hier vind je alle uitzendtijden.

Doneren

Plaat aanvragen? In actie komen? Een veiling-item kopen? Er zijn heel veel manieren waarop jij je bijdrage kan leveren. Check 3fm.nl/alles voor een overzicht.

Reacties (154)
 1. Capatin
  Life is short, and this article saved vaaluble time on this Earth. http://onepoodgue.com [url=http://fqseokga.com]fqseokga[/url] [link=http://xbcuphrq.com]xbcuphrq[/link]
 2. Lakiesha
  As Charlie Sheen says, this article is "WI!GINNN" http://rcufcutpcea.com [url=http://wrktdbrogx.com]wrktdbrogx[/url] [link=http://qgegzzmfyms.com]qgegzzmfyms[/link]
 3. Trish
  This is the perfect way to break down this inoomratifn.
 4. Demarlo
  I was really confused, and this answered all my quseoitns.
 5. Gertie
  Great common sense here. Wish I'd thugoht of that.
 6. Marden
  I have exactly what info I want. Check, please. Wait, it's free? Aweeoms! http://zfihtxoypww.com [url=http://gxxquljfutf.com]gxxquljfutf[/url] [link=http://eccxlzpbty.com]eccxlzpbty[/link]
 7. Finch
  You Sir/Madam are the enemy of confusion evyhewrere! http://zkmeievwxgr.com [url=http://jfwfrgyb.com]jfwfrgyb[/url] [link=http://wwyhskl.com]wwyhskl[/link]
 8. Rocky
  With the bases loaded you struck us out with that anresw!
 9. Julissa
  This is an artlcie that makes you think "never thought of that!"
 10. Latisha
  What an awesome way to explain this-now I know evgnythire!
 11. Bo
  Wat heb ik genoten van alles Tijn zo tof en wat ik ook heel gaaf vond was de mistery gast Jordy van Loon
 12. Jenny
  Deze kanjer van een jongen, Tijn, verdient het om vanaf nu middels een foto die een vaste plek krijgt in het Glazen Huis geëerd te worden! Zodat hij er elk jaar weer bij zal zijn en niemand hem zal vergeten!!!
 13. Brigitte
  Nog 1 mooie schoonheid gezocht die kaal durft voor SR! Bij Co&Co net om de hoek bij SR op de Veemarktstraat 10 hebben ze ook iets leuks bedacht!
  Daar gaan ze vandaag 2 mooie klanten/ dames kaalscheren voor 1000 eur opbrengst.
  Er is al een hele mooie dame gevonden die dat durft ze wacht op een metgezel ..... en dan kan de tondeuse aan het werk, ik kan helaas vandaag niet :) maar wel tof als er iemand is die zich aansluit bij deze actie!
  Zie FB: Wendy CoenCo
 14. Heidi Schijvens
  Ik zou het helemaal super vinden als een een gedeelte van de opbrengst aan Tijn wordt besteedt om te kijken of hij in Amerika wel behandelt kan worden!! Hij heeft er tenslotte ook voor gezorgd dat het bedrag immens groot is geworden.
 15. Heidi Schijvens
  Ik zou het helemaal super vinden als een een gedeelte van de opbrengst aan Tijn wordt besteedt om te kijken of hij in Amerika wel behandelt kan worden!! Hij heeft er tenslotte ook voor gezorgd dat het bedrag immens groot is geworden.
Reageer
 
Reageren via Facebook