16 december 2015
Nieuws

3FM-app op smartphone vernieuwd en 3FM Serious Request nu ook op Apple TV

Mooie service voor tijdens de feestdagen: de 3FM-app voor iPhone en Android is vernieuwd. Controls naar beneden en een mooi Serious Request introscherm. En daarnaast kun je op NPO1, NPO3, 101TV, via je laptop, op de Smart TV, via chromecast en nu ook via Apple TV 3FM Serious Request beleven. Hoe cool! 

In ieder geval één DJ van 3FM (Michiel Veenstra) maakte een sprongetje in de lucht nadat hij in de appstore de 3FM app voor Apple TV tegenkwam. En daarnaast is de 3FM-app voor op de smartphone (iPhone en Android) vernieuwd. Mooi.

Nieuwe manier van luisteren

Radio luisteren verandert snel en gaat steeds minder via gewone radio's. De Apple TV-app is gemaakt door nieuwslezer Rachid Finge en wordt door NPO Radio als testversie (bèta) ingezet. Bezitters van de nieuwste Apple TV kunnen bij wijze van experiment 3FM Serious Request live volgen. Later zal naar alle waarschijnlijkheid ook NPO Radio 2 worden toegevoegd. De app is alleen in de store te vinden tijdens deze evenementen.

Social Radio

Foto's, appberichten, audioboodschappen gemaakt met de smartphone app worden de laatste jaren steeds meer gebruikt in beeld op televisie, webcam, site, Smart TV, chromecast en nu dus ook op de Apple TV. Deze interactie met kijkers / luisteraars / followers is een belangrijk onderdeel van het concept 'Social Radio' en is groeiende. In 2014 zijn tijdens 3FM Serious Request bijna honderdduizend berichten en foto’s via de 3FM-app binnengekomen. We zijn benieuwd wat het dit jaar wordt.

Heb je geen Apple TV? Check dan hier alle andere uitzendtijden en kanalen

De 3FM-app voor Apple TV is per direct beschikbaar en zal na 3FM Serious Request weer verdwijnen.

Reacties (11)
 1. bansieeeee
  Ajax kampioen
 2. sophie
  Larsje niet te zat bij het glazen huis
 3. sophie
  Goed bezig boys!
 4. sophie
  I love papa
 5. Marco
  windows phone app !!!!! please ??!! al in ontwikkeling?
  Zou een hoop donaties extra zijn denk ik
 6. John Kistermann
  30 namen

  53 jaar
 7. Vanessa
  Leuk!! Voor d'r gelegenheid dan maar een nieuwe Apple tv aangeschaft, dat dan weer wel :) Hopelijk blijft de app beschikbaar, ook na SR15
 8. Tommy Woosey
  Wij windows phone gebruikers willen ook de app!!!!!
 9. Deedee
  En wanneer komt dan eindelijk de app voor Windows phone waarmee ook berichtjes kunnen worden gestuurd..?
 10. SWL-ROLF
  Jammer, dat deze versie verticaal kan gebruiken op je smartphone en niet meer op je horizontale tablet niet kan gebruiken, je moet nu stééds omdraaien, dat is niet goed!
 11. Ron
  Leuk
Reageer
 
Reageren via Facebook