6 oktober 2016
Nieuws

3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn

Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda, maar ook de locatie voor 2017 is al bekend. Volgend jaar komt NPO 3FM Serieus Request naar Apeldoorn en doet daarmee voor het eerst de provincie Gelderland aan. 

Glazen Huis naar Apeldoorn in 2017

Het Glazen Huis staat in 2017 in de week voor kerst in Apeldoorn. 3FM strijkt voor de veertiende editie van 3FM Serious Request neer in het hart van de Veluwe. 3FM DJ  Michiel Veenstra verraste zojuist een trotse burgemeester van Apeldoorn met de komst van het Glazen Huis naar zijn stad. 

Gelderland is gul, trots en enthousiast

Zendermanager Basyl de Groot: “Wat een heerlijk vooruitzicht dat we volgend jaar voor het eerst in de provincie Gelderland mogen logeren. Ik ben opgegroeid in Doetinchem, dus ik weet hoe gul, trots en enthousiast de regio is en dat Gelderlanders als geen ander in staat zijn om veel mensen samen te brengen. Samen met de stad, de provincie en alle inwoners gaat NPO 3FM in 2017 het avontuur aan dat 3FM Serious Request heet. Maar eerst gaan we full speed richting Breda voor de editie van 2016.”

Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request 2016

Dit jaar staat het Glazen Huis voor de tweede keer in Breda, waar we geld in gaan zamelen voor de stille ramp die longontsteking heet. Elk jaar sterven 900.000 jonge kinderen aan deze ziekte. Dat is iedere 35 seconde 1 iemand. Om het Rode Kruis te steunen in hun strijd tegen deze stille killer, gaan we in de week voor Kerst zoveel mogelijk geld inzamelen. Maar je kunt ook nu al in actie komen. Ga naar onze Kom In Actie-site, maak een actie aan — dat mag alles zijn, als je er maar geld mee inzamelt — en draag bij aan een gezonde toekomst voor heel veel kinderen. Laat ze niet stikken! 

Volg de 3FM Serious Request Facebookpagina

Reacties (26)
 1. egbert
  Voldoend jaar dan in emmen? op het raadshuisplein.. schitterende locatie!
 2. Mantelzorger
  Geweldig wat jullie elk jaar weer gaan doen. Petje af. Grandioos. Maar laten we nou ook eens een inzameling houden voor onze eigen inwoners van Nederland die leiden aan verschillende vormen van dementie. Volksziekte van de toekomst. Hier is nog veel onderzoek voor nodig waar HEEL VEEL GELD VOIR NODIG IS. ????
 3. Manuela Muller
  Hopelijk komt het glazenhuis ook een keer in arnhem
 4. Koen
  Waarschijnlijk gaan ze geld ophalen voor de ziekte van Tijn. Heel goed van ze!
 5. Selina
  Omg ik ben zo blij dat ze naar apeldoorn komen lekker vanuit school door naar het glazen huis
 6. Mee!!!
  Wanneer komen ze weer een keer in Groningen.??
  Lijkt me onwijs tof!!
 7. fliegender holländer
  waarom doet aleen nederland zo wat waarom zie je zo iets niet in duitsland england frankreich spanien ?????
 8. fliegender holländer
  waarom doet aleen nederland zo wat waarom zie je zo iets niet in duitsland england frankreich spanien ?????
 9. rick staat
  Hopelijk nu eens een doel wat NEDERLAND aangaat. Denk bijv aan TIJN zijn ziekte... Weet absoluut dat de opbrengst veel hoger zal liggen als nu....
 10. Wesley
  Wij gaan volgendjaar naar het glazen huis in appeldoorn serious reqeust,
 11. Gerard
  waarom niet in UTRECHT lekker centraal voor heel Nederland.
  tevens mooie actie hoor elk jaar
 12. Dani
  GOED BEZIG
 13. Erik
  Ik hoop het ook dat ze in 2018 in Alkmaar gaan of weer Haarlem want dat is wat dichter bij, of Castricum mag ook. Hoop niet weer zo ver want Breda en Apeldoorn is voor mijn tever,maar mooie actie dat van Tijn, doe volgend jaar eens een actie voor zieke mensen in Nederland zo als die ziekte van Tijn.
 14. Franklin maas
  2018 graag Alkmaar waagplein super lokatie en weer 3 dj,s. Waarom niet samenwerking tussen radio2 en 3 dan kan gerard ekdom er ook weer in die wordt node gemist. Met de huidige dj,s is niks mis hoor maar het maakt het iets meer af
 15. angelique
  Wanneer nu eens in Schiedam mijn stadje.....of Rotterdam...ik vind het toe nu toe qua mensen erg tegenvallen in Breda weet zeker dat er in onze randstad veel meer bezoekers dag en nacht zijn...vind het een beetje saaie boel daar in Breda...jammer
Reageer
 
Reageren via Facebook