6 oktober 2016
Nieuws

3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn

Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda, maar ook de locatie voor 2017 is al bekend. Volgend jaar komt NPO 3FM Serieus Request naar Apeldoorn en doet daarmee voor het eerst de provincie Gelderland aan. 

Glazen Huis naar Apeldoorn in 2017

Het Glazen Huis staat in 2017 in de week voor kerst in Apeldoorn. 3FM strijkt voor de veertiende editie van 3FM Serious Request neer in het hart van de Veluwe. 3FM DJ  Michiel Veenstra verraste zojuist een trotse burgemeester van Apeldoorn met de komst van het Glazen Huis naar zijn stad. 

Gelderland is gul, trots en enthousiast

Zendermanager Basyl de Groot: “Wat een heerlijk vooruitzicht dat we volgend jaar voor het eerst in de provincie Gelderland mogen logeren. Ik ben opgegroeid in Doetinchem, dus ik weet hoe gul, trots en enthousiast de regio is en dat Gelderlanders als geen ander in staat zijn om veel mensen samen te brengen. Samen met de stad, de provincie en alle inwoners gaat NPO 3FM in 2017 het avontuur aan dat 3FM Serious Request heet. Maar eerst gaan we full speed richting Breda voor de editie van 2016.”

Kom nu al in actie voor 3FM Serious Request 2016

Dit jaar staat het Glazen Huis voor de tweede keer in Breda, waar we geld in gaan zamelen voor de stille ramp die longontsteking heet. Elk jaar sterven 900.000 jonge kinderen aan deze ziekte. Dat is iedere 35 seconde 1 iemand. Om het Rode Kruis te steunen in hun strijd tegen deze stille killer, gaan we in de week voor Kerst zoveel mogelijk geld inzamelen. Maar je kunt ook nu al in actie komen. Ga naar onze Kom In Actie-site, maak een actie aan — dat mag alles zijn, als je er maar geld mee inzamelt — en draag bij aan een gezonde toekomst voor heel veel kinderen. Laat ze niet stikken! 

Volg de 3FM Serious Request Facebookpagina

Reacties (26)
 1. Bernadette
  Yes... eindelijk in 2017 naar Apeldoorn... naar Serious Request! Lang op gewacht, tot zij wat dichter bij huis kwamen. Ben benieuwd wie er dan in 't glazenhuis plaatsnemen. Hoop op een groot feest en een mega uitslag. Tot over een jaartje...! ????????????
 2. Stichting TIK
  Stichting TIK maakt en speelt al 30 jaar speciale voorstellingen aan het bed van ernstig zieke kinderen in diverse ziekenhuizen in Nederland. Dit kunnen wij alleen doen dankzij donaties,sponsors en giften! Daarom aan uw organisatie de vraag ons hierbij te helpen,zodat we nog steeds veel kinderen en hun ouders kunnen blijven bezoeken! Voor meer uitgebreide info zie onze website:http://www.stichtingtik.nl
 3. Anita
  Ow, lekker dichtbij!
  En dan hopen op een stel goede dj's in het huis, dan kom ik zeker!
 4. Mike Meere
  Nog dichter bij Nijmegen
 5. Martien van der Wijk
  Typisch weer een stel azijnpissers. Eerst lopen te klagen dat er nooit iets gebeurt. Gebeurt er eens iets dan gaan we klagen over de financiën. Als je vindt dat er actie gevoerd moeten worden voor "onze eigen burgers "houdt niemand je tegen. Ik vindt dat wel klein denken, want we wonen wel met zijn allen op het ruimteschip met de naam aarde.
 6. Frank
  Idd mooie actie hoor elk jaar, maar waneer gaan we nou eens voor onze eigen Nederlandse inwoners waar zoveel mis is en hulp geboden is. De oudere die ons land opgebouwd hebben en de jongere die de toekomst van Nederland moeten zijn. Schrijnend hoe het is in de rest van de wereld maar ons eigen volk heeft ook hulp nodig... Voedselbanken, bejaardenhuizen, scholen, probleem jongeren, en de middenstand die in de kou staat... Hoop gewoon dat het met de Nederlander die nooit gehoord word ook een stem krijg!!!!!!
 7. arend
  Doodzonde dat een plaats die onder curatele staat dit evenement binnenhaalt. En dat is weer een speeltje van John Berends, een 10e rangs burgemeester.
 8. harm
  Hartstikke mooi maar wie gaat dit betalen wij Failliet |Apeldoorn.
 9. Henk
  Helaas weer een geldverslindende actie naar een gemeente die zijn eigen oudjes vergeet,
  Misschien dat de opbrengst van 2017 naar de ouderzorg in Apeldoorn kan gaan.
 10. Sanne Leenders
  JAAAA! Naar mijn stad! Oh wat tof.
 11. Ben
  Heb het in Heerde al voorspeld en ben als "spion" wezen kijken hoe het daar allemaal ging.
  Eindelijk in mijn stad!
  Leuk en goed voor Apeldoorn, super!
Reageer
 
Reageren via Facebook