1 december 2016
Nieuws

Vanuit het buitenland geld overmaken voor 3FM Serious Request

Wil jij vanuit het buitenland 3FM Serious Request steunen door een plaat aan te vragen of geld te storten? Dat kan!

Woon of verblijf je in het buitenland tijdens 3FM Serious Request? En wil je dolgraag de actie steunen door een plaat aan te vragen of simpelweg geld te storten? Dat kan! Vanuit het buitenland is het voor en tijdens 3FM Serious Request 2016 mogelijk om op twee manieren de actie te steunen.

Plaat aanvragen, doneren of een actie ondersteunen met Nederlands rekeningnummer

Je favoriete plaat  aanvragen, donderen of een actie ondersteunen voor 3FM Serious Request kan alleen met een Nederland rekeningnummer. Als je op een buitenlands adres woont of verblijft, is het net als vanuit Nederland mogelijk om geld over te maken via iDEAL of machtiging. Voor machtigingen/overschrijven moet je een Nederlandse IBAN hebben en ben je verplicht om je adres op te geven. iDeal werkt alleen als je bent aangesloten bij een Nederlandse bank.

Geld overmaken via creditcard of PayPal

Voor betalingen met een creditcard of via PayPal wordt niet gevraag om een adres en is dus vanuit het buitenland een stuk gemakkelijker te gebruiken. 

Geld overmaken met buitenlands rekeningnummer 661

Heb je enkel een buitenlands rekeningnummer? Dan kun je jouw geldbedrag overmaken op IBANnummer NL56 INGB 0000 000661 (7 nullen) van het Nederlandse Rode Kruis onder vermelding van 'Serious Request 2015'.

Betalingsgegevens giro 661
IBAN-nummer: NL56INGB0000000661
De swiftcode: INGBNL2A
Ten name van: Het Nederlandse Rode Kruis, Den Haag
Onder vermelding van 'Serious Request 2017'

Reacties (3)
 1. 3FM Online
  Hoi Peter,

  Je kunt je collega's in het buitenland naar deze pagina sturen: 3fm.nl/dutchboytijn. Dat is een Engelstalige pagina over Tijn en zijn actie.
 2. Jaap Vemreulen
  Is er ook een bitcoin adres?? Ik heb nog bitcoins waar ik te weinig mee doe en donneren is een goede manier om er vanaf te komen.
 3. Peter Bosma
  Hallo,

  Jullie moeten m.i. zo snel mogelijk een aantal pagina's die belangrijk zijn voor de actie van Stijn in het Engels op het web zetten. Ik wil de actie delen met collega's in het buitenland, en hen vragen om ook te doneren.
Reageer
 
Reageren via Facebook