21 december 2016
Nieuws

De 6-jarige Tijn is ongeneeslijk ziek en stond voor het Glazen Huis in Breda met een laatste wens

Tijn kwam samen met zijn vader naar het Glazen Huis. De aanleiding is ongelooflijk triest. Tijn is namelijk ongeneeslijk ziek. Hij lijdt aan DIPG (hersenstamkanker) en heeft niet lang meer te leven. Omdat dit waarschijnlijk zijn laatste 3FM Serious Request is wil hij zich heel graag inzetten voor alle kinderen die sterven aan longontsteking. In ruil voor een donatie aan het Rode Kruis lakt hij je nagels. Maar hij roept ook heel Nederland op om mee te doen.

Dus:
1. Lak je nagels
2. Doneer via 3fm.nl/tijn
3. Deel de foto van je nagels op Facebook, Instagram of Twitter met 3fm.nl/tijn en  #lakaan en #sr16
4. Daag je vrienden uit om hetzelfde te doen

Deze bekende Nederlanders gingen je voor en lakten hun nagels
The day after: de Tijn-madness schiet door het dak!

Steun de actie van Tijn 

Steun de actie van Tijn

 

"Lak aan DIPG"

Tijn heeft niet lang meer te leven. Hij lijdt onder de ziekte DIPG (hersenstamkanker) en vraagt samen met zijn ouders aandacht voor deze ziekte. Hij daagt mensen uit om hun nagels te lakken en 1 euro (of meer) te doneren aan zijn actie voor 3FM Serious Request. Met de slogan "Lak aan DIPG" zet Tijn zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. De mannen van StukTV en Domien twijfelden niet en ging meteen onder de lak.

StukTV, Domien, Tijn en vader

 

Steun de actie van Tijn

 

 

Steun de actie van Tijn

 

Gat in Glazen Huis

Domien stelde voor om een gat te boren in het Glazen Huis zodat Tijn lekker warm in het huis kon blijven zitten terwijl hij de nagels lakt en geld ophaalt.

Met zijn actie voor 3FM Serious Request vraagt Tijn het liedje 'Roar' aan, van Katy Perry. Daar zit een reden achter: het is Tijns favoriete nummer en het sluit ook nog eens aan bij het thema: "Je hebt flinke longen nodig om te kunnen brullen als een leeuw".

 

 

Steun de actie van Tijn

Steun de actie van Tijn

Reacties (149)
 1. Lydia
  DANK NAAR GROTE DR Zonnig VOOR HET OPLOSSEN VAN MIJN PROBLEMEN ZIJN EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com
  Mijn naam is Miss Lydia. Ik was 5 jaar met mijn man getrouwd. We leefden gelukkig samen voor deze jaren en niet tot hij naar Australië reist voor zakenreis waar hij dit meisje ontmoette en sindsdien haat hij mij en de kinderen en liefde Haar alleen Dus toen mijn man terug kwam van de reis, zei hij dat hij me en mijn kinderen niet meer zou zien, zodat hij ons uit het huis had gereden en hij ging nu naar Australië om die andere vrouw te zien. Dus ik en mijn kinderen waren nu zo gefrustreerd en ik bleef gewoon bij mijn moeder en ik was niet goed behandelen omdat mijn moeder na mijn vader dood met een ander was getrouwd, zodat de man met wie ze was getrouwd, haar niet goed behandelde, ik En mijn kinderen waren zo verward en ik was op zoek naar een manier om mijn man thuis te krijgen omdat ik hem zo veel liefhebber, en op een dag dat ik op mijn computer was, ik zag een getuigenis over deze spellaster DR Sunny, getuigenissen Gedeeld op internet door een dame en het indruk me erg, ik denk ook dat ik het probeer. Eerst was ik bang, maar als ik denk aan wat ik en mijn kinderen erdoor doorlopen, heb ik hem gecontacteerd en hij vertelde me dat ik slechts 24 uur rustig zal blijven, dat mijn man terugkomt naar mij en tot mijn beste verrassing heb ik een oproep ontvangen Van mijn man op de tweede dag om de kinderen te vragen en ik heb DR Sunny gebeld en hij zei dat je problemen mijn kind opgelost hebben. Dus dit is hoe ik mijn familie terugkom na een lange stress van de remedie door een slechte dame dus met al deze hulp van DR Sunny, ik wil dat jullie allemaal op dit forum me aansluiten om enorm te danken aan DR Sunny en ik zal Ook advies voor iemand in dergelijke of soortgelijke problemen of een soort van problemen moet hem ook contacteren met zijn e-mailadres) (drsunnydsolution1@gmail.com) hij is de oplossing voor al je problemen en problemen in het leven. Zijn e-mailadres is nogmaals (drsunnydsolution1@gmail.com)

  Hij is gespecialiseerd in de volgende spel.

  (1) Als u uw ex terug wilt.

  (2) als je altijd slechte dromen hebt.

  (3) Als u op uw kantoor wordt bevorderd.

  (4) Als u wilt dat vrouwen / mannen na u rennen.

  (5) Als u een kind wilt.

  (6) Als u rijk wilt zijn.

  (7) Als u uw man / vrouw wil binden voor altijd.

  (8) Als u financiële hulp nodig hebt.

  (9) Hoe je je hebt gekweld en je wilt je geld terugvinden.

  (10) als u uw scheiding wilt stoppen.

  (11) als je je man wil scheiden.

  (12) als u wilt dat uw wensen worden toegekend.

  (13) Zwangerschap spelt om baby te bedenken

  (14) Zorg ervoor dat u de onrustige hofsaken en echtscheiding wenst, ongeacht hoe wel

  (15) Stop uw huwelijk of relatie uit elkaar te breken.

  (16) als u ziekte zoals (H I V), (KANKER) of ziekte heeft.

  (17) als u gebeden nodig hebt voor bevrijding voor uw kind of uzelf.

  Nogmaals, zorg ervoor dat u contact met hem opneemt als u een probleem heeft, zal hij u helpen. Zijn e-mailadres is (drsunnydsolution1@gmail.com) onmiddellijk contact met hem op .... bel hem nummer of whatsapp hem +2348077620669
 2. kimbley
  Mijn naam is Kimbley Smith en ik baseer in de VS ... "Mijn leven is terug !!! Na 14 jaar verbroken huwelijk verliet mijn man mij en onze twee tweelingen. Ik voelde me alsof mijn leven op het punt was om te stoppen met ik bijna zelfmoord begaan, ik was heel erg emotioneel beneden. Dankzij een spellaster genaamd Dr ogho logo dat ik online ontmoette. Op een gelukkige dag, toen ik op internet was, was ik op zoek naar een goede spellaster die mijn problemen kan oplossen. Ik kwam tegenover getuigenissen over deze speeltoestand. Sommigen hebben getuigen dat hij hun ex-liefhebber terug bracht, sommigen hebben getuigen dat hij baarmoeder herstel, kanker en andere ziekte genezen, sommigen hebben getuigen dat hij een spelling kan opheffen om te stoppen met echtscheiding enzovoort. Ik kom ook over een bepaald getuigenis, het ging over een vrouw genaamd Sonia. Ze beweerde dat Dr enho logo haar ex-liefhebber in minder dan 7 dagen heeft teruggebracht en het effect van hun kleine jongenskanker omgekeerd en aan het eind van haar getuigenis Ze heeft het e-mailadres van dr ogho achtergelaten. Na het lezen van al deze, besloot ik het enho logo een proberen te geven. Ik heb hem via e-mail gecontacteerd en verklaarde mijn probleem aan hem. In slechts 3 dagen kwam mijn man terug naar mij. We hebben onze problemen opgelost en we zijn zelfs gelukkiger dan voorheen. Dr ogho logo is echt een begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is. Als u een probleem hebt en u zoekt een echte en echte spellaster om al uw problemen voor u op te lossen. Probeer Dr ogho logo op elk moment, misschien is het antwoord op je problemen. Hier is zijn contactpersoon: {oghologo@gmail.com} of whatsapp hem via zijn nummer +2349075458090 Dank je wel Dr ogho logo.
 3. Loveth
  Het leven is echt een mooi ding als je degene hebt waar je van houdt en van je houdt. Dank u, god Okosu. Ik zal de wereld van jouw prachtige werken voor mij blijven vertellen. Ik zal nooit stoppen met het vertellen van de wereld hoe roze en krachtig je bent. Dit is mijn verhaal.

     Van waarheid heb ik nooit geglo in spirituele krachten van welke aard dan ook. Maar nu geloof ik omdat ik de kracht van god Okosu heb ervaren in mijn huwelijk. Ik woonde gelukkig met mijn man met onze 12-jarige zoon. We hielden van elkaar en gedeelde geschenken. Onze relatie was een jaloezie onder mijn vrienden. Ik was de gelukkigste vrouw op aarde tot de duivel tussen ons kwam door een andere dame die een liefdescharme op mijn man gebruikte. Mijn man begon mij te behandelen alsof ik hem niet meer belangrijk ben. Zijn liefde voor mij is helemaal verminderd. Ik was zo neergehaald. Om het lange verhaal kort te snijden, heb ik op het internet verschillende getuigenissen over deze man god Okosu gezien. Sommigen hebben gezegd dat hij hun huwelijk heeft gered. Sommigen hebben gezegd dat hij hen heeft geholpen om een ??goede baan te krijgen en hen rijk te maken. Sommigen hebben gezegd dat hij ziektes genezen heeft. Een zei dat hij hem hielp de loterij te winnen. Dit was ongelooflijk toen ik besloot om deze man te proberen. Ik heb contact opgenomen met hem op zijn whatsaap nummer, dat is +2348119663571 en hij vertelde me dat mijn man was onder de spelling van een andere vrouw en hij was in staat om de spreuk te breken en nu is mijn man terug met mij na 8 maanden van scheiding. We leven gelukkig zoals we vroeger en onze zoon is gelukkig. Alles werkt goed voor mijn goed. Ik zal de wereld van jouw goede werken meneer blijven vertellen. God blijft u gebruiken om de mensen van deze wereld te helpen.

  God okosu zei ook dat hij veel andere problemen kan oplossen

  Een gebroken Huwelijk terugbouwen

  Breng je ex terug

  Helpt een goed werk te krijgen

  Een loterij winnen

  Genezen veel ziekten en vele andere goede werken.

  Hier is zijn email: drokosu01@gmail.com

  Zijn whatsAap nummer: +2348119663571. Bedankt...
 4. Loveth
  Het leven is echt een mooi ding als je degene hebt waar je van houdt en van je houdt. Dank u, god Okosu. Ik zal de wereld van jouw prachtige werken voor mij blijven vertellen. Ik zal nooit stoppen met het vertellen van de wereld hoe roze en krachtig je bent. Dit is mijn verhaal.

     Van waarheid heb ik nooit geglo in spirituele krachten van welke aard dan ook. Maar nu geloof ik omdat ik de kracht van god Okosu heb ervaren in mijn huwelijk. Ik woonde gelukkig met mijn man met onze 12-jarige zoon. We hielden van elkaar en gedeelde geschenken. Onze relatie was een jaloezie onder mijn vrienden. Ik was de gelukkigste vrouw op aarde tot de duivel tussen ons kwam door een andere dame die een liefdescharme op mijn man gebruikte. Mijn man begon mij te behandelen alsof ik hem niet meer belangrijk ben. Zijn liefde voor mij is helemaal verminderd. Ik was zo neergehaald. Om het lange verhaal kort te snijden, heb ik op het internet verschillende getuigenissen over deze man god Okosu gezien. Sommigen hebben gezegd dat hij hun huwelijk heeft gered. Sommigen hebben gezegd dat hij hen heeft geholpen om een ??goede baan te krijgen en hen rijk te maken. Sommigen hebben gezegd dat hij ziektes genezen heeft. Een zei dat hij hem hielp de loterij te winnen. Dit was ongelooflijk toen ik besloot om deze man te proberen. Ik heb contact opgenomen met hem op zijn whatsaap nummer, dat is +2348119663571 en hij vertelde me dat mijn man was onder de spelling van een andere vrouw en hij was in staat om de spreuk te breken en nu is mijn man terug met mij na 8 maanden van scheiding. We leven gelukkig zoals we vroeger en onze zoon is gelukkig. Alles werkt goed voor mijn goed. Ik zal de wereld van jouw goede werken meneer blijven vertellen. God blijft u gebruiken om de mensen van deze wereld te helpen.

  God okosu zei ook dat hij veel andere problemen kan oplossen

  Een gebroken Huwelijk terugbouwen

  Breng je ex terug

  Helpt een goed werk te krijgen

  Een loterij winnen

  Genezen veel ziekten en vele andere goede werken.

  Hier is zijn email: drokosu01@gmail.com

  Zijn whatsAap nummer: +2348119663571. Bedankt...
 5. lilian nikky
  Mijn naam is lilian N. Dit is een zeer vreugdevolle dag van mijn leven vanwege de hulp die Drsaguru heeft me gegeven door mij te helpen mijn ex man terug te krijgen met zijn magische en liefde spelling. Ik was 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn echtgenoot echt op me was bedriegen en was op zoek naar een echtscheiding, maar toen ik de e-mail van Dr.saguru op internet overdeed over hoe hij zo veel mensen heeft geholpen om hun ex terug te krijgen En helpen bij het vaststellen van de relatie. En maak mensen gelukkig in hun relatie. Ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht zijn hulp, maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij mij met mijn zaak zal helpen en hier ben ik nu aan het vieren omdat mijn man helemaal goed verandert. Hij wil altijd bij mij zijn en kan niets zonder mijn heden doen. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldige feest. Ik zal doorgaan met het testen op internet, omdat Dr.saguru echt een echte spellaster is. HEEFT U HULP NODIG CONTACT DOCTOR SAGURU NOU VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com of whatsapp +2349037545183 Hij is het enige antwoord op uw probleem en maakt u gelukkig in uw relationship.and zijn ook perfect in
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 VRUCHTEN VAN DE WOMB
  4 PROMOTIE SPEL
  5 BESCHERMINGSGELUID
  6 BUSINESS SPELL
  7 GOEDE JOB SPELL
  8 LOTTERY SPELL EN HOF SPELEN SPELLEN.
 6. Janice anderson
  Als u klaar bent om een ??nieuwe liefde in uw leven te trekken, dan kan dit zijn
  Gewoon de spelling waar je naar op zoek bent! De effecten van deze spelling
  Over het algemeen beginnen met mensen die merken dat ze veel meer krijgen
  Positieve aandacht dan zij normaal gesproken zouden hebben. De meeste mensen zeggen dat ze
  Voelen alsof ze zijn veranderd in een aantrekkingsmagneet, aantrekken
  Betere soorten mensen dan ze ooit eerder hebben aangetrokken! Mensen zullen
  Vind je aantrekkelijker, aantrekkelijker en meer verleidelijk dan ooit.
  Neem contact op met Herbalish op zijn persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  Ook kunt u snel baanbevordering, Spell for Fame, Power en Wealth krijgen.
  Spell To Stop Divorce, Spell om ware liefde te vinden.
  Spell om je huwelijk te redden van een andere vrouw.

  Lunch een spell vandaag. Als je echt met iemand wilt breken, maar je bent niet helemaal
  Zeker wat ik moet zeggen of hoe ik het moet doen, dit kan gewoon de
  Spelling dat je zoekt! Deze spelling heeft een geweldige manier om het te maken
  Beste omstandigheden om op te lossen met iemand onder de beste
  voorwaarden. Na het uitspelen van deze spelling, het eerste wat de meeste mensen opmerken
  Er zijn veel kleine "samenvallen" die alleen de juiste voorwaarden creëren
  Maak je breuk zo gemakkelijk mogelijk.
  Neem contact op met Dr.Herbalist op deze email: herbalisthome01@gmail.com
 7. Tracy
  Ik ging gek als mijn man met me opbrak en me voor een andere vrouw verliet. Alles dankzij Dr Okute, spelt de beste liefdespelletjes online die mij heeft geholpen om vandaag mijn man terug te brengen en geluk te herstellen in mijn huwelijk ... Ik ben Tracy Richard bij naam ik woon in Engeland. Mijn man sloeg met mij op en liet me met een andere vrouw achterlaten, en ik wilde hem terug. Ik was zo gefrustreerd en ik kon niet weten wat er weer te doen is, ik hou zoveel van mijn man, maar hij was met me aan een andere vrouw bedriegen en dit maakt hem op de hoogte om met hem te kunnen trouwen Dame en deze dame, ik denk dat ik mijn hekserij gebruik om hem en mij te laten haten, en dit was zo kritisch en onbeschaamd, want ik huil hele dag voor God om mij een helper te sturen om mijn man terug te krijgen !! Ik was echt boos en ik had hulp nodig, dus ik zocht hulp online en ik kwam tegen een website die voorstelde dat Dr Okute spell kan helpen om snel terug te komen. Dus ik voelde dat ik hem zou moeten proberen. Ik heb contact opgenomen met hem en hij vertelde me wat te doen en ik deed het toen en hij deed me een spelling. 28 uur later, belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me zo erg mis, Oh Mijn God! Ik was zo blij en vandaag ben ik weer blij met mijn man en we zijn blij samen te leven als een grote familie en ik dank de krachtige speltoets Dr.Okute spell, hij is zo krachtig en ik heb besloten om mijn verhaal op internet te delen Dat Dr.Okute Spell de beste online spelletje is, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je geliefde je naar beneden laat vallen of je man naar een andere vrouw verhuist Huil meer, neem contact op met dit krachtige spelletje Dr.Okute Spell op zijn email op: okutespell888@gmail.com, u kunt hem ook bellen of hem toevoegen op Whats-app: +2349061385058
 8. Merilin
  Doctor Okumu heeft me echt een reden gegeven om gelukkig te zijn. Mijn man verliet me 2 jaar geleden omdat we 8 jaar getrouwd waren en ik kon hem niet bevruchten en dragen. Verschillende keren zal hij me naar het ziekenhuis brengen voor de check-up en de dokter zal zeggen dat ik medisch goed ben, maar na seks met mijn man zal ik nog steeds niet zwanger zijn en dit zorgde ervoor dat mijn man maandenlang thuis wegliep. Ik was verward en begon oplossingen te vinden toen ik meende hoe Doctor Okumu mensen heeft geholpen, dus ik heb hem snel gehaald en hij verzekert me dat hij mij ook zal helpen. Ik deed alles wat hij vroeg om me te doen en ging terug naar huis om mijn man gelukkig te zoeken, ik vond hem en ik smeekte hem om mij een tweede kans te geven die hij aanvaardde en die nacht hebben we beide geslapen en seks gehad 1 maand later werd ik zwanger geworden en Slechts een week geleden heb ik een paar tweelingen geboekt. Ik weet echt niet hoe dokter Okumu moet bedanken, omdat hij als een God op aarde is, alles gebeurde net zoals hij zei. Mijn man houdt van me meer dan voorheen en we leven gelukkig met de baby's. Heb je hulp nodig dan neem dan contact op met Doctor Okumu vandaag voor hulp via email: doctorokumuspelltemple@gmail.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via whatsapp + 1-631-800-5540 !! ...
 9. mabel
  Ik wil deze grote getuigenis met de hele wereld delen, want ik kreeg mijn prachtige man terug in mijn leven in 48 uur met de hulp van deze geweldige man genaamd Dr. Otutu Okunta. Omdat ik nooit in mijn leven geloofde. Mijn mooie man is een grote fan van Real Madrid. In de tweede helft van juni 2017 reisde hij naar walvis om de laatste wedstrijd tussen zijn club Real Madrid en Juventus te bekijken. Na de wedstrijd die avond vertelde hij me dat hij thuis zou worden. De volgende dag Om de overwinning te vieren met mij en onze prachtige kinderen en breng me ook de nieuwe auto die me belooft als zijn club de finale heeft gewonnen. Ik probeerde hem de volgende dag te bellen. Hij weigerde mijn telefoontjes te kiezen. Ik was bezorgd omdat ik het niet weet. Wat er echt gebeurt, omdat hij niet met zijn familie grap. Ik schreef hem op Facebook. Hij antwoordde dat hij niet weer thuis wilde komen Dat hij eerlijk verliefd is op een dame in walvissen, dat ik de kinderen moet verzorgen, schreef ik opnieuw, hij weigerde te antwoorden, belde hij, hij weigerde te kiezen, ik was erg boos omdat ik niet kan blijven zonder mijn prachtige man ook Leuk Om mee te zijn, heb ik dagelijks uitgeroepen, omdat ik niet weet wat ik moet doen. Dus op 6 juni kwam ik over een getuigenis op het internet over een vrouw genaamd Jenifer Smith, die getuigen hoe ze haar man met behulp van dr otutu terug heeft gekregen. Ik was echt verbaasd, ik contacteerde dezelfde man voor hulp. Met de whatsap nummer en email die ze gaf als iemand het probleem heeft om de man ook te helpen om hulp, vertelde hij me niet te zorgen dat mijn man in 48 uur terugkomt naar mij Onder spelling dat de spreuk moet worden afgebroken voordat hij terug kan keren naar mij. Hij vertelde me alles wat ik moest doen en ik deed dat, en hij zei dat mijn man mij om 16:00 de volgende twee dagen zal bellen om te verontschuldigen. Ik was echt verbaasd over de exacte dag om 4:00, belde mijn man mij En begon zich te verontschuldigen dat hij niet weet wat er over hem kwam. Ik ben erg blij dat mijn huwelijk is hersteld door deze geweldige man, dr otutu.my waardering gaat ook naar Jenifer Smith, die haar getuigenis heeft gedeeld, zodat mensen zoals ik zullen ontvangen helpen. Alsjeblieft mijn vrienden alsjeblieft, als je een probleem hebt, zou ik je ook aanraden om deze grote man te contacteren om hulp te kunnen krijgen via EMAIL (drotutuhealinghome@hotmail.com) of je kan hem gemakkelijk op whatsap bereiken door het nummer (+2349051417394), You Zal getuigen
 10. mabel
  Ik wil deze grote getuigenis met de hele wereld delen, want ik kreeg mijn prachtige man terug in mijn leven in 48 uur met de hulp van deze geweldige man genaamd Dr. Otutu Okunta. Omdat ik nooit in mijn leven geloofde. Mijn mooie man is een grote fan van Real Madrid. In de tweede helft van juni 2017 reisde hij naar walvis om de laatste wedstrijd tussen zijn club Real Madrid en Juventus te bekijken. Na de wedstrijd die avond vertelde hij me dat hij thuis zou worden. De volgende dag Om de overwinning te vieren met mij en onze prachtige kinderen en breng me ook de nieuwe auto die me belooft als zijn club de finale heeft gewonnen. Ik probeerde hem de volgende dag te bellen. Hij weigerde mijn telefoontjes te kiezen. Ik was bezorgd omdat ik het niet weet. Wat er echt gebeurt, omdat hij niet met zijn familie grap. Ik schreef hem op Facebook. Hij antwoordde dat hij niet weer thuis wilde komen Dat hij eerlijk verliefd is op een dame in walvissen, dat ik de kinderen moet verzorgen, schreef ik opnieuw, hij weigerde te antwoorden, belde hij, hij weigerde te kiezen, ik was erg boos omdat ik niet kan blijven zonder mijn prachtige man ook Leuk Om mee te zijn, heb ik dagelijks uitgeroepen, omdat ik niet weet wat ik moet doen. Dus op 6 juni kwam ik over een getuigenis op het internet over een vrouw genaamd Jenifer Smith, die getuigen hoe ze haar man met behulp van dr otutu terug heeft gekregen. Ik was echt verbaasd, ik contacteerde dezelfde man voor hulp. Met de whatsap nummer en email die ze gaf als iemand het probleem heeft om de man ook te helpen om hulp, vertelde hij me niet te zorgen dat mijn man in 48 uur terugkomt naar mij Onder spelling dat de spreuk moet worden afgebroken voordat hij terug kan keren naar mij. Hij vertelde me alles wat ik moest doen en ik deed dat, en hij zei dat mijn man mij om 16:00 de volgende twee dagen zal bellen om te verontschuldigen. Ik was echt verbaasd over de exacte dag om 4:00, belde mijn man mij En begon zich te verontschuldigen dat hij niet weet wat er over hem kwam. Ik ben erg blij dat mijn huwelijk is hersteld door deze geweldige man, dr otutu.my waardering gaat ook naar Jenifer Smith, die haar getuigenis heeft gedeeld, zodat mensen zoals ik zullen ontvangen helpen. Alsjeblieft mijn vrienden alsjeblieft, als je een probleem hebt, zou ik je ook aanraden om deze grote man te contacteren om hulp te kunnen krijgen via EMAIL (drotutuhealinghome@hotmail.com) of je kan hem gemakkelijk op whatsap bereiken door het nummer (+2349051417394), You Zal getuigen
 11. emillia
  Hallo, ik ben hier om dit goede nieuws te verspreiden over de hele wereld over hoe ik mijn ex-liefhebber terug heb gekregen. Ik werd gek als mijn liefde vorige maand me voor een andere vrouw heeft verlaten, maar als ik een vriend ontmoet die mij voorstelt Ik spreek de grote boodschapper naar het orakel dat hij bedient, ik vertelde mijn probleem aan dr otutu over hoe mijn ex-man mij verliet en ook hoe ik een baan nodig had in een heel groot bedrijf. Hij zei alleen tegen mij dat ik op de juiste plaats ben geweest, want ik zal mijn hart verlangen zonder enige bijwerking. Hij vertelde me wat ik moest doen. Nadat het gedaan was, In de komende 48 uur, belde mijn man Ik was op de telefoon en zei sorry dat ik voor nu woonde en ook in de volgende week na mijn man thuis was, ik was gevraagd om een ??interview in mijn gewenste bedrijf, waar ik als manager moest werken. Ik ben zo blij En overweldigd dat ik dit aan de hele wereld moet vertellen om dr otutu op het volgende e-mailadres te contacteren en al je problemen op te lossen. Geen probleem is te groot om hem op te lossen. Contact hem nu via zijn email drotutuhealinghome @ hotmail. Com.or voeg hem toe op zijn whatsapp +2349051417394 ik beloof je al je problemen zullen opgelost worden
 12. lilian nikky
  Mijn naam is lilian N. Dit is een zeer vrolijke dag van mijn leven vanwege de hulp die Drsaguru heeft me gegeven door mij te helpen mijn ex man terug te krijgen met zijn magische en liefde spelling. Ik was 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man echt op me was bedriegen en was op zoek naar een echtscheiding maar toen ik de e-mail van Dr.saguru op internet overdeed over hoe hij zo veel mensen heeft geholpen om hun ex terug te krijgen En helpen bij het vaststellen van de relatie. En maak mensen gelukkig in hun relatie. Ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht zijn hulp, maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij mij met mijn zaak zal helpen en hier ben ik nu aan het vieren omdat mijn man helemaal goed is veranderd. Hij wil altijd bij me zijn en kan niets zonder mijn heden doen. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldige feest. Ik zal doorgaan met het testen op internet omdat Dr.saguru echt een echte spellaster is. HEEFT U HULP NODIG CONTACT DOCTOR SAGURU NOU VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com of whatsapp +2349037545183 Hij is het enige antwoord op uw probleem en maakt u gelukkig in uw relationship.and zijn ook perfect in
  1 LOVE SPELL
  2 WIN EX BACK
  3 VRUCHTEN VAN DE WOMB
  4 PROMOTIE SPEL
  5 BESCHERMINGSGELUID
  6 BEDRIJFSGELET
  7 GOEDE JOB SPELL
  8 LOTTERY SPELL en COURT CASE SPELL.
 13. erica
  ik ben te horen getuigenis van hoe ik terug mijn man, zijn we getrouwd voor meer dan 9 jaar en hebben twee kinderen gekregen geven. ding Het ging goed met ons en we zijn altijd blij. tot op een dag mijn man begon te gedragen op een manier die ik niet kon begrijpen, was ik erg in de war door de manier waarop hij mij en de kinderen te behandelen. later die maand hij niet weer thuis te komen en belde hij me dat hij een scheiding wil, ik vroeg hem wat heb ik verkeerd gedaan om dit te verdienen van hem, alles wat hij zei is dat hij een scheiding dat hij mij haten en niet willen wil me weer te zien in zijn leven, ik was gek en ook gefrustreerd weet niet wat te doen, ik was ziek voor meer dan 2 weken als gevolg van de scheiding. ik houd zoveel van hem dat hij alles voor mij was zonder hem mijn leven is onvolledig. Ik vertelde mijn zus en ze vertelde me om contact op met een spell caster, ik geloof nooit in al deze spell casting van een ding. Ik wil gewoon proberen als iets uit zal komen van. Ik heb contact opgenomen Dr ujiagbe voor de terugkeer van mijn man naar me, vertelde hij me dat mijn man zijn genomen door een andere vrouw, dat ze een spreuk op hem, dat is de reden waarom hij mij haten en willen ook ons ??te scheiden. Toen vertelde ze me dat hij een spreuk op hem dat zal hem terug naar mij en de kinderen, kaste hij de ban en na 1 week mijn man belde me en hij vertelde me dat ik hem zou vergeven, begon hij om zich te verontschuldigen op de telefoon en zei dat hij nog leeft me dat hij niet wist wat er met hem gebeuren dat hij mij verliet. Het was de ban dat hij Dr ujiagbe kaste hem die hem comeback voor mij vandaag te maken, ik en mijn familie zijn nu gelukkig weer vandaag. dank u Dr ujiagbe voor wat je hebt gedaan voor mij heb ik vandaag niets zo niet zijn geweest voor uw grote spell. Ik wil dat je mijn vrienden die op doorreis zijn al dit soort liefde probleem om terug hun man, vrouw, of ex-vriend en vriendin te contacteren drujiagbeblacktemple@gmail.com. en je zult zien dat je probleem zal worden opgelost zonder enige vertraging. Hij is gespecialiseerd in het oplossen van andere problemen, waaronder de volgende:
  (1) Als u uw ex terug wilt.
  (2) als u altijd slechte dromen.
  (3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
  (4) U wilt vrouwen / mannen te lopen achter je aan.
  (5) Als u wilt een kind.
  (6) Als u financiële hulp nodig.
  (7) Als u wilt dat de genezing van HIV-AIDS
  contact met hem nu voor onmiddellijke oplossing van uw
  problemen op Drujiagbeblacktemple@gmail.com
  dank u wel
 14. Camila
  Mijn leven werd verwoest toen mijn man me pakte, na 17 jaar dat we samen zijn geweest. Ik was verloren en hulpeloos na het proberen van zo veel manieren om mijn man me terug te brengen. Op een dag op het werk was ik afwezig, omdat ik niet wist dat mijn baas mij had gebeld, dus hij ging zitten en vroeg me waar het om draaide, ik vertelde hem en hij glimlachte en zei dat het geen probleem was. Ik begrijp nooit wat hij meende, het was geen probleem om mijn man terug te krijgen, hij zei dat hij een spelling had gebruikt om zijn vrouw terug te krijgen toen ze hem voor een andere man ging en nu zijn ze samen tot op heden Zoiets van mijn baas. Hij gaf me een e-mailadres van de grote spellaster die hem heeft geholpen om zijn vrouw terug te krijgen, ik geloofde nooit dat dit zou werken maar ik had geen andere keuze dan contact te krijgen met het spelletje dat ik deed en hij vroeg om mijn informatie en Dat van mijn man om hem in staat te stellen de spelling te verwerpen en ik stuurde hem de details, maar na twee dagen heeft mijn moeder me gebeld dat mijn man kwam pleiten dat hij me wil terug, ik geloofde het nooit omdat het net als een droom was en ik Moest naar mijn moeders plaats rennen en tot mijn grootste verrassing knielde mijn man voor mij om vergiffenis, dat hij mij en de kinderen naar huis wilde, toen gaf ik DR IREDIA een oproep over de plotselinge verandering van mijn man en hij maakte het Duidelijk voor mij dat mijn man van mij tot het einde van de wereld zal houden, dat hij nooit zal uitzien. Nu ben ik en mijn man weer bij elkaar en begon prettige dingen die hij nog niet eerder gedaan heeft, hij maakt me blij en doe wat hij als een man moet doen zonder te naggen. Alles dankzij DR IREDIA. Als u hulp nodig hebt met betrekking tot het huwelijk, neem dan contact op met DR IREDIA voor hulp. U kunt hem bereiken via email: drirediaherbalhome@gmail.com Hij is een betrouwbare man.
 15. Camila
  Mijn leven werd verwoest toen mijn man me pakte, na 17 jaar dat we samen zijn geweest. Ik was verloren en hulpeloos na het proberen van zo veel manieren om mijn man me terug te brengen. Op een dag op het werk was ik afwezig, omdat ik niet wist dat mijn baas mij had gebeld, dus hij ging zitten en vroeg me waar het om draaide, ik vertelde hem en hij glimlachte en zei dat het geen probleem was. Ik begrijp nooit wat hij meende, het was geen probleem om mijn man terug te krijgen, hij zei dat hij een spelling had gebruikt om zijn vrouw terug te krijgen toen ze hem voor een andere man ging en nu zijn ze samen tot op heden Zoiets van mijn baas. Hij gaf me een e-mailadres van de grote spellaster die hem heeft geholpen om zijn vrouw terug te krijgen, ik geloofde nooit dat dit zou werken maar ik had geen andere keuze dan contact te krijgen met het spelletje dat ik deed en hij vroeg om mijn informatie en Dat van mijn man om hem in staat te stellen de spelling te verwerpen en ik stuurde hem de details, maar na twee dagen heeft mijn moeder me gebeld dat mijn man kwam pleiten dat hij me wil terug, ik geloofde het nooit omdat het net als een droom was en ik Moest naar mijn moeders plaats rennen en tot mijn grootste verrassing knielde mijn man voor mij om vergiffenis, dat hij mij en de kinderen naar huis wilde, toen gaf ik DR IREDIA een oproep over de plotselinge verandering van mijn man en hij maakte het Duidelijk voor mij dat mijn man van mij tot het einde van de wereld zal houden, dat hij nooit zal uitzien. Nu ben ik en mijn man weer bij elkaar en begon prettige dingen die hij nog niet eerder gedaan heeft, hij maakt me blij en doe wat hij als een man moet doen zonder te naggen. Alles dankzij DR IREDIA. Als u hulp nodig hebt met betrekking tot het huwelijk, neem dan contact op met DR IREDIA voor hulp. U kunt hem bereiken via email: drirediaherbalhome@gmail.com Hij is een betrouwbare man.
Reageer
 
Reageren via Facebook