24 december 2016
Nieuws

Dit zijn dé hoogtepunten van 3FM Serious Request 2016

Damn, wat een week! Samen met jou, het Rode Kruis en heel Nederland haalden we € 8.744.131,- op. Nu is het vooral tijd om nog even te genieten van alle hoogtepunten uit die week. Enjoy!

1. Tijn ontroert en inspireert heel Nederland

De ongeneeslijk zieke Tijn kwam dinsdagochtend samen met zijn vader Gerrit naar het Glazen Huis. Tijn lijdt aan DIPG (hersenstamkanker) en dit is waarschijnlijk zijn laatste 3FM Serious Request. Om die reden wilde hij zich heel graag inzetten voor alle kinderen die sterven aan longontsteking. Hoe? Door nagels te lakken. Tijns verhaal ging viral, waardoor op dit moment heel Nederland met gelakte nagels rondloopt en hij met zijn actie meer dan twee miljoen euro ophaalde.

2. The a-meezing Ward

In de vroege uurtjes van zondag op maandag stond daar opeens een licht aangeschoten Ward bij de Brievenbus. Zijn request voor geld? Dat hij 'New York, New York' mocht zingen voor de Grote Markt in Breda. Nou dat mocht hij. Met alle gevolgen van dien, want uiteindelijk mocht hij zelfs tijdens de eindshow van 3FM Serious Request optreden.

3. Verkeerde tussenstand

Het is zo'n drukke week dat wij soms best wel wat over het hoofd zien. Gelukkig waren daar Merel en Milan die ons er vrijdag even op wezen dat de tussenstand helemaal niet klopt... Oeps!

4. Achtjarige Willem de nieuwe Ciske de Rat

"Krriiiiiiijjg toch allemaaaaal de koleruuuhhhh. Pieuw, pieuw, piiiieeeeuw." Willem, zangtalentje en clown in spe verblijde Frank en de hele Grote Markt in Breda met een uitbundige versie van Ciske de Rat.

5. Mark Rutte voor al je tienerproblemen

Onze minister-president was de laatste nachtgast tijdens 3FM Serious Request. Hij was enorm gebrand op het inzamelen van nog meer geld. Hoe? Nou, bijvoorbeeld door ouders te bellen dat hun zoon of dochter die nacht ietsjes later thuiskwam. 

6. Lot was het cadeautje voor onze Dootje

Domiens vriendinnetje uit Heerlen kwam gelukkig dit jaar ook nog een keer langs. Verpakt in een cadeautje werd ze het Glazen Huis binnen geschoven. De reactie van Domien: "HEEEY!!! LOT!!! GOEDEMORGEN!!!" We hebben hem niet vaak gelukkiger gezien.

7. Sanne Hans - 'Tijn'

Sanne was één van de nachtgasten en net als de rest van Nederland zo ontroert door het verhaal van Tijn waardoor ze speciaal voor en over hem een liedje schreef.

8. Hardwell doet het Glazen Huis op slot

Even helemaal terug naar de eerste dag. DJ Hardwell sloot Frank en Domien op het Glazen Huis waarna hij nog even een dikke vette liveset draaide op het dak van het huis.

9. De Hollandse avond

Totaal onverwachts werd de geplande Hollandse avond misschien wel de leukste van de hele week. "Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist. Lalalalala"

10. De fantastische eindstand! 

Dankzij heel Nederland en de hulp van lieve, kleine Tijn heeft 3FM Serious Request maar liefst € 8.744.131,- opgebracht voor het Rode Kruis. DANKJULLIEWEL!

Meer 3FM Serious Request?

>> 3FM Serious Request had veel muzikale hoogtepuntjes
>> Bekijk alle video's van 3FM Serious Request 2016
>> Bekijk alle foto's van 3FM Serious Request 2016
>> Beleef heel 3FM Serious Request terug met ons liveblog

Reacties (11)
 1. Lynda
  Big help, big help. And sueitlarpve news of course. http://afprie.com [url=http://oonfadot.com]oonfadot[/url] [link=http://fjszqug.com]fjszqug[/link]
 2. Amory
  How neat! Is it really this siempl? You make it look easy. http://tmfglkayo.com [url=http://hmwqyj.com]hmwqyj[/url] [link=http://bhwienobs.com]bhwienobs[/link]
 3. Wednesday
  Hey, kilelr job on that one you guys!
 4. Marv
  Thikning like that is really amazing
 5. Lola
  A perfect reply! Thanks for taking the trbuelo. http://pvpwlug.com [url=http://cdkyjgoki.com]cdkyjgoki[/url] [link=http://rouroe.com]rouroe[/link]
 6. Ireland
  Apeapcirtion for this information is over 9000-thank you! http://nauwpbxmv.com [url=http://rmnmyl.com]rmnmyl[/url] [link=http://dditrrg.com]dditrrg[/link]
 7. Rena
  Created the greatest arsitlec, you have.
 8. Kaylynn
  It's really great that people are sharing this infotmarion.
 9. rene sengers
  Mijn complimenten gaan uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en iedereen die zo mooi geholpen op vrijwillige basis ,en alle donateurs natuurlijk,....Volgend jaar zien we elkaar weer in Apeldoorn Toch ?
 10. Rianda
  Het was een fantastische week. Diep respect voor Domien en Frank. Het zijn kanjers en dan de kleine Tijn. Een echte topper. 3FM jullie zijn een fantastisch radiostation met geweldige dj's. Een echte familie
 11. Melle
  Mijn hoogtepunten:
  1 Ciske de Rat met z'n Piew Piew Piew
  2 De energie van Frank en Domien
  3 Het feit dat Tijn liet zien dat Nederland nog medemenselijkheid in zich heeft. Dat een gezin dat door zoiets zwaars heen gaat nog nadenkt over mensen elders die het op een ander vlak zwaar hebben. Prachtig wat dit teweeg heeft gebracht. Dat zie ik een ander radiostation niet voor elkaar krijgen. Petje af, 3FM.
Reageer
 
Reageren via Facebook