27 december 2016
Nieuws

Dit is het verhaal van de a-meezing Ward

Het begon allemaal ietwat dronken bij de brievenbus buiten het Glazen Huis waardoor hij het uiteindelijk tot de eindshow van 3FM Serious Request schopte. Well, that escalated quickly...

De a-meezing Ward 

Voor wie het even heeft gemist: dit was Ward op dinsdagochtend om half zeven bij de brievenbus van het Glazen Huis. Net klaar met werken en zoals hij 't zelf zegt met een 'bakkie op'. Hij rolde net uit de karaokebar en wilde nog wel een liedje zingen. Maar dan wel 'New York, New York' van Frank Sinatra. En daar ging 'ie. Met zang, dans en performance allemaal on point.

En toen?

Vanaf dat moment staat Ward's leven even helemaal op z'n kop. Het fragment gaat viral en zijn telefoon staat roodgloeiend. Zijn fans, want ja die had hij meteen, regelden een actie om hem op de eindshow van 3FM Serious Request te krijgen. Dat mocht van Frank en Domien, maar dan moest er wel vijf duizend euro bij elkaar gedoneerd worden. Nou, dat kostte hem misschien een paar uur... Hadden we de lat toch hoger moeten leggen?

Ward op de eindshow van 3FM Serious Request

Dus daar stond hij zaterdag 24 december op de eindshow van 3FM Serious Request tussen artiesten als Douwe Bob, Lucas Hamming en Jett Rebel.

 

Eerst effe een keer oefenen voor de eindshow... En waar doe je dat beter dan in het Glazen Huis?

 

Het optreden

Wat kunnen we zeggen? Ward stal de show! Het hele Chasséveld in Breda met duizenden mensen zongen in koor mee. "Bredaaaaa, Bredaaa!" Ward, je bent een held en zonder jou was 3FM Serious Request 2016 nooit hetzelfde geweest!

Reacties (8)
 1. Jodi
  Kudos! What a neat way of thikning about it. http://ucqasxqxd.com [url=http://wtqenqvaj.com]wtqenqvaj[/url] [link=http://zcghdwrsgyr.com]zcghdwrsgyr[/link]
 2. Gerri
  I'm impressed! You've managed the almost imseosiblp.
 3. Jacie
  These pieces really set a standard in the inrutsdy. http://ssrfsi.com [url=http://ugiotkxl.com]ugiotkxl[/url] [link=http://lutyclzggx.com]lutyclzggx[/link]
 4. Philly
  Intsghis like this liven things up around here.
 5. bram
  Henk, M.Louppen. Ik begrijp jullie beiden, het is omdat het een zieke jongen is die inplaats van huilen en dingen voor zich zelf doet omdat hij toch niet lang meer te leven heeft, heel graag geld op wil halen voor kinderen die niet eens 6 willen worden
 6. Francis
  Het is een goeie actie! Alleen moeten niet vergeten dat er nog meer ziekte's zijn in Nederland! Waar ook kinderen aan overlijden!

  Fijne kerstdagen!
 7. Henk
  @M.Louppen
  Wat een zure reactie. Maakt het uit?
 8. M.Louppen
  Die nagellakaktie van dat zieke jongetje heeft natuurlijk enorm veel geld opgeleverd.Ik zou graag willen weten of dat is omdat het jongetje ziek en zielig is of vanwege het oorspronkelijke doel van het glazen huis dit jaar.
Reageer
 
Reageren via Facebook