22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (183)
 1. Wilma
  Goedenavond ouders van Tijn,
  Dit is een mail aan de ouders van Tijn. Ik wil me nergens mee bemoeien en weet verder niets over U en Tijn, behalve zijn geweldige moedige actie en wil toch graag iets met U delen.
  Het is echter alleen maar goedbedoeld.
  Ik zou U willen adviseren eens op de website van Dr. Mc Dougall te willen kijken.
  Hij promoot sterk het veganistisch eten aan en er zijn gevallen bekend dat tumoren slinken en zelf geheel verdwijnen als Tijs in dit geval zijn advies op zou volgen. Hij is niet de enige specialist die daar overtuigende bewijzen van heeft.
  Vriendelijke groeten,
  Wilma van Mill
  Amstelveen
 2. jan
  mijn eerbetoon aan tijn:


  http://www.hebtudatook.nl/hudo/h/736/0/4796/De-Uitzonderlijken-2/Tijn-van-Kolsteren---Onze-kleine-grote-held?editmode=true
 3. Hannah
  Now I feel studpi. That's cleared it up for me http://fuqauujz.com [url=http://xqlupxtv.com]xqlupxtv[/url] [link=http://sfbefznosok.com]sfbefznosok[/link]
 4. Molly
  Haha, shouldn't you be charging for that kind of kng?deloew!
 5. Rosabel
  That's a slick answer to a chlenlngiag question http://laayljbx.com [url=http://bfzegh.com]bfzegh[/url] [link=http://cedtru.com]cedtru[/link]
 6. Wiseman
  Boom shaaklaka boom boom, problem solved. http://dqcbbrwxlj.com [url=http://jaiwusvlv.com]jaiwusvlv[/url] [link=http://pqbtmudrdf.com]pqbtmudrdf[/link]
 7. Verle
  Grazi for mainkg it nice and EZ.
 8. ans v d tweel
  lieve tijn
  ik ben ans
  je bent mijn vriend en held ook als je er over een tijdje niet meer bent blijf je in mijn hart voort leven
  Captcha
  kusjes van ans
 9. Mieke
  Lieve Tijn, hoe gaat het nu met je??
  Ik wil iedereen om tijn heen, heel veel sterkte wensen en kracht!
  Liefs Mieke
 10. bolle
  topper
 11. Liek maes
  Lieve tijn en familie ik wens jullie heel veel kracht toe deze periode liefde voor elkaar overwint alles veel respekt voor jullie allemaal
 12. Marion
  Beste seriousrequest redactie,

  Zouden jullie dit a.s.a.p. naar Tijn zijn ouders willen doorsturen:
  Alvast bedsnkt ????????

  Hallo lieve Tijn en familie,

  Ik lees net via FB jouw bericht... Vreselijk!

  Ik wil jullie daarom wat vragen: kennen jullie Laminine?
  Dit is een natuurlijk voedingssupplement dat FGF bevat. Dit zet de eigen stamcellen aan tot activaties. Dit is in de jaren 30 door een oncoloog ontdekt en met goed resultaat aan zijn patiënten gegeven. Het staat in het PDR, het medicatie handboek voor artsen. Het is dubbel blind getest en bewezen werkzaam bevonden.

  Willen jullie hier wat meer over weten? Ik heb ook een aantal links bijgevoegd, zodat je alvast kan kijken naar wat het o.a. mogelijk maakt.

  Schrijf of bel mij even terug. Dan kan ik meer uitleg geven! Je weet maar nooit; niet geschoten is altijd mis..!

  - https://youtu.be/rkLgKB3msBs
  (cancel treatment)

  - https://youtu.be/qJuk_pU2NYI
  (Uitleg alle 4 de producten)

  - https://youtu.be/EFrSODSzMe0
  (Colon rectaal cancer)

  https://youtu.be/B9lfQsDHYOw
  ( THE health breakthrough of the 21 century)

  Hartelijke groet,

  Marion
  06 - 24 78 09 56
 13. Emma
  Heel goed dat er steeds een bericht komt over Tijn want wat ben je toch dapper, een echte kanjer. Jij maar ook je ouders en broertje moeten weten dat Nederland jou niet vergeet.
 14. Truus
  Lieve Tijn,
  Ik las net dat er een planetoïde naar jou is genoemd ik vind dat jij dit hebt verdiend je bent een kanjer!
  Bedankt nog voor je prachtig actie bij Serious Request ik heb hiervan genoten !!!
  Heel veel liefs van mij voor je hele familie,
  Truus
 15. Erin
  lieve Tijn
  ik vind je echt een super leuk jongetje en ondanks je ziekte blijf je zo je zorgt dat andere het goed hebben en blijft jezelf ik hoop dan dat wat je nog kan meemaken heel leuk is en dat jij en je familie nog zoveel mogelijk leuke dingen mogen meemaken ik wens jullie echt uit de grond van mijn hart veel sterkte
Reageer
 
Reageren via Facebook