22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (187)
 1. Hans Haarman
  Hallo,

  Ook ik heb natuurlijk de nagellak-actie van Tijn meegekregen.
  En het interview met de arts, die vertelde hoe moeilijk hersenstamkanker te behandelen is. Onder ander door de onbereikbaarheid van dit deel van de hersenen voor bijv. medicijnen.

  Onlangs zag ik een uitzending (‘De kennis van nu’, Do.30.mrt.17, 2e item) over een techniek, waarbij implosie van (micro-)-luchtbellen worden gebruikt voor diverse doelen. Zo ook reiniging van en transport naar moeilijk bereikbare plaatsen en medische varianten daarvan (in de uitzending vanaf ca.18e min., Erasmus Universiteit Kirby Lattwein).
  https://www.npo.nl/de-kennis-van-nu/30-03-2017/VPWON_1266701

  Nu vraag ik mij af of deze experimentele techniek iets kan betekenen voor Tijn en zijn lotgenoten met hersenstamkanker. Uiteraard voor zover dit nog niet is uitgezocht natuurlijk.

  Groeten,
  Hans Haarman
 2. Fronie
  Lieve Tijn,

  Hoe gaat het met he vent. Je bent een bijzonder manneke om ook met je nieuwe actie aan andere kinderen te denken. Natuurlijk doe ik ook daar weer aan mee.

  Heel veel sterkte en een dikke knuffel.
 3. an s v d tweel
  ik ben ans
  mijn vraag is of jullie als tijn er niet mee is dit stukje aan zijn ouders willen doorgeven

  tijn leeft altijd voort in mijn hart

  hij is mijn schat en vriend

  lieve tijn de groetjes van ans
 4. Tineke
  Lieve Tijn
  Geweldig manneke , die alle Nederlandse harten gestolen heeft. Hoe gaat t met jou?
  Wens jou en alle dierbare mensen om jou heen veel liefde en kracht.
  Liefs Tineke
 5. Wilma
  Goedenavond ouders van Tijn,
  Dit is een mail aan de ouders van Tijn. Ik wil me nergens mee bemoeien en weet verder niets over U en Tijn, behalve zijn geweldige moedige actie en wil toch graag iets met U delen.
  Het is echter alleen maar goedbedoeld.
  Ik zou U willen adviseren eens op de website van Dr. Mc Dougall te willen kijken.
  Hij promoot sterk het veganistisch eten aan en er zijn gevallen bekend dat tumoren slinken en zelf geheel verdwijnen als Tijs in dit geval zijn advies op zou volgen. Hij is niet de enige specialist die daar overtuigende bewijzen van heeft.
  Vriendelijke groeten,
  Wilma van Mill
  Amstelveen
 6. jan
  mijn eerbetoon aan tijn:


  http://www.hebtudatook.nl/hudo/h/736/0/4796/De-Uitzonderlijken-2/Tijn-van-Kolsteren---Onze-kleine-grote-held?editmode=true
 7. Hannah
  Now I feel studpi. That's cleared it up for me http://fuqauujz.com [url=http://xqlupxtv.com]xqlupxtv[/url] [link=http://sfbefznosok.com]sfbefznosok[/link]
 8. Molly
  Haha, shouldn't you be charging for that kind of kng?deloew!
 9. Rosabel
  That's a slick answer to a chlenlngiag question http://laayljbx.com [url=http://bfzegh.com]bfzegh[/url] [link=http://cedtru.com]cedtru[/link]
 10. Wiseman
  Boom shaaklaka boom boom, problem solved. http://dqcbbrwxlj.com [url=http://jaiwusvlv.com]jaiwusvlv[/url] [link=http://pqbtmudrdf.com]pqbtmudrdf[/link]
 11. Verle
  Grazi for mainkg it nice and EZ.
 12. ans v d tweel
  lieve tijn
  ik ben ans
  je bent mijn vriend en held ook als je er over een tijdje niet meer bent blijf je in mijn hart voort leven
  Captcha
  kusjes van ans
 13. Mieke
  Lieve Tijn, hoe gaat het nu met je??
  Ik wil iedereen om tijn heen, heel veel sterkte wensen en kracht!
  Liefs Mieke
 14. bolle
  topper
 15. Liek maes
  Lieve tijn en familie ik wens jullie heel veel kracht toe deze periode liefde voor elkaar overwint alles veel respekt voor jullie allemaal
Reageer
 
Reageren via Facebook