22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (187)
 1. Marion
  Beste seriousrequest redactie,

  Zouden jullie dit a.s.a.p. naar Tijn zijn ouders willen doorsturen:
  Alvast bedsnkt ????????

  Hallo lieve Tijn en familie,

  Ik lees net via FB jouw bericht... Vreselijk!

  Ik wil jullie daarom wat vragen: kennen jullie Laminine?
  Dit is een natuurlijk voedingssupplement dat FGF bevat. Dit zet de eigen stamcellen aan tot activaties. Dit is in de jaren 30 door een oncoloog ontdekt en met goed resultaat aan zijn patiënten gegeven. Het staat in het PDR, het medicatie handboek voor artsen. Het is dubbel blind getest en bewezen werkzaam bevonden.

  Willen jullie hier wat meer over weten? Ik heb ook een aantal links bijgevoegd, zodat je alvast kan kijken naar wat het o.a. mogelijk maakt.

  Schrijf of bel mij even terug. Dan kan ik meer uitleg geven! Je weet maar nooit; niet geschoten is altijd mis..!

  - https://youtu.be/rkLgKB3msBs
  (cancel treatment)

  - https://youtu.be/qJuk_pU2NYI
  (Uitleg alle 4 de producten)

  - https://youtu.be/EFrSODSzMe0
  (Colon rectaal cancer)

  https://youtu.be/B9lfQsDHYOw
  ( THE health breakthrough of the 21 century)

  Hartelijke groet,

  Marion
  06 - 24 78 09 56
 2. Emma
  Heel goed dat er steeds een bericht komt over Tijn want wat ben je toch dapper, een echte kanjer. Jij maar ook je ouders en broertje moeten weten dat Nederland jou niet vergeet.
 3. Truus
  Lieve Tijn,
  Ik las net dat er een planetoïde naar jou is genoemd ik vind dat jij dit hebt verdiend je bent een kanjer!
  Bedankt nog voor je prachtig actie bij Serious Request ik heb hiervan genoten !!!
  Heel veel liefs van mij voor je hele familie,
  Truus
 4. Erin
  lieve Tijn
  ik vind je echt een super leuk jongetje en ondanks je ziekte blijf je zo je zorgt dat andere het goed hebben en blijft jezelf ik hoop dan dat wat je nog kan meemaken heel leuk is en dat jij en je familie nog zoveel mogelijk leuke dingen mogen meemaken ik wens jullie echt uit de grond van mijn hart veel sterkte
 5. debbie
  Lieve fijn ouders en broertje jullie verdienen allereerst respect ik moeder van drie kinderen werd wee even met de neus op de feiten gedrukt. Gezonde kinderen zijn niet vanzelfsprekend. Het lijkt me de groots denkbare nachtmerrie als je te horen krijgt dat je kind ongeneeslijk ziek is en dan de manier waarop jullie hiermee omgaan een diepe buiging. Tijn je bent een kanjer een vechter een kleine man met een inmens mooi hart ik hoop echt dat je leven wat je nog hebt een beetje aangenaam mag blijven verlopen zonder al teveel pijn dat verdien je niet geniet van alle mooie momenten die nog komen gaan en heel veel sterkte voor iedereen dikke kus vanuit Gelderland ????
 6. Lia
  Lieve familie. Wat naar dat Tijn zo hard achteruit gaat. Maar ook heel fijn dat jullie ondanks alles nog van zoveel kunnen genieten. En wat heb ik genoten lieve Tijn van jou optreden met de nagellak aktie,. Voor mij ben en blijf jij altijd mijn grote held en voorbeeld.
 7. klaas boonstra
  lieve Tijn.
  Wat jij doormaakt heb ik gehad met mjn lieve partner.
  geniet als mogelijk met je naaste die je dierbaar zijn.
  die steun heb je ziels hart nodig om te weten dat je dat zij die naast je staan je lief hebben. groet klaas.
 8. Cees
  Lieve Tijn
  HWat was je gedreven
  Zoals heel je leven
  Kijk terug en herrinner de mooie dingen
  Die in je leven voorbij gingen
  Wens jou en je Ouders en broers de kracht
  Voor de vrede die op jullie wacht
 9. Debby
  Lieve Tijn en dierbaren, wat mooi om te zien/horen dat Tijn en Familie zo genieten. Hoe triest te lezen hoe snel Tijn steeds een flinke jas uitdoet. Hoe mooi te lezen hoe jullie samen betekenis geven aan het leven o.a. Gesteund door donaties. Heb het goed samen. En Tijn..... dankzij jou lak ik nu regelmatig mijn nagels. Zij staan voor mij symbool voor de inspiratie die jij geeft samen met je mooie familie?????????
 10. Ria zwiep
  Live tijn zou je mooi vinden één kaartje te krijgen en je broertje en je ouders ook samen één mooie je kaartje
  Een voor tijn en een voor je ouders en je broertje .
  Fat een goede idee .veel liefs van Ria en Jan glaasker en een poot van tijson woef .
 11. Ria zwiep_lagerweij
  GOEDE avond allemaal ik heb genoten van Tijn van de nagellak actie ik vind dat zo knap wat hij doet .maar ik lees dat het niet goed ging met tijn ik wens jouw en je ouders en je broertje Heel veel liefde en sterkte toegewenst Gé koude dagen.én ik vind het mooi om te horen dat jullie naar ...
 12. Sonja
  Tijn en familie, jullie zijn bikkels !!!
  Hopelijk samen nog veel moois meemaken en alle sterkte voor wat er nog komt.
 13. Patricia
  Hé dappere vent, mooi klein mens, lieve Tijn!! Zoveel warmte dat je geeft. Je denkt niet alleen aan jezelf maar ook aan de mensen om je heen die van je houden, je familie, samen in het nu genieten met en van elkaar! Lieverd voor jou en je familie, warmte, kracht en heel veel liefde om je heen.
 14. Yvonne
  Lieve Tijn,
  Wat ben jij een kanjer. Op jouw leeftijd met serieus request een geweldige actie opgezet. Je bent een voorbeeld voor iedereen. Ik wens je samen met je familie heel veel sterkte toe.
 15. Jakob tammenga
  geef die jonge, cannebis pasta. dat is denk ik de enige mogelijk heit , heel veel mensen ,hebben er baat bij. die kanker hebben. en alle vorm. hoop dat het goed komt. met hem . ik hoop dat. mvg Jakob tammenga.
Reageer
 
Reageren via Facebook