22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (187)
 1. jw verhagen
  sterkte Tijn, dappere knul.
 2. Manuelle
  Tijn, je bent echt een kanjer! Ik hen echt diep respect voor je voor wat jij tijdens serious request hebt gedaan. Ik wil jou en jou familie nog een hele leuke tijd wensen
 3. Linda
  Hee Tijn kanjer heel veel sterkte toegewenst en ook je papa mama en andere familieleden.Xxxx????????????????????
 4. claudia
  Lieve jongen Tijn,het is kanjer van goud?
  Ik wens jullie nog hele lieve momenten
  met elkaar?wij denken aan jullie
 5. Sentina
  Lieve Tijn en familie, Wat een kanjer is Tijn , ik hoop dat je nog hele fijne dagen zult beleven met je broertje en ouders. Heel veel sterkte voor jou Tijn en je familie. Veel liefs voor jou en je familie.
 6. José krijnen van geel
  Lieve Tijn , lieve familie
  Dit nieuws wil ik niet horen.???? Ik wil nog graag in het mooie liefdevolle verhaal blijven van december. En realiseer me dat dat mijn wil is. Mijn sprookje.... En ze leefde nog lang en gelukkig.
  En lees jullie positieve berichten, van dankbaarheid en ondanks de moeilijke momenten plezier maken jullie niet in de weg staat. Wat een mooie bijzondere familie laten jullie aan ons zien. Dank je wel. Nog vele lichtmomenten voor jullie toegewenst. Hartelijke liefdevolle groet José
 7. Ellis
  Tranen in mijn ogen! Lieve Tijn, lieve familie, ik wens jullie zoveel sterkte, moed en kracht!!! Is er een manier waarop ik , wij, Nederland, iets voor jullie kunnen betekenen?
 8. Marian wenting
  Lieve dappere stoere knappe Tijn .
  Wat ben jij een kanjer wat ben jij een held maar wat is het verschrikkelijk wat jij door moet maken op zo'n jonge leeftijd. Je haalt alle energie en positiviteit nog uit het lleven.Wat heb jij kanjers van ouders en niet te vergeten je broertje Ries.heel heel veel sterkte samen .het laat ons niet meer los. Ook wij zijn van jou gaan houden Tijn9ux
 9. Henk en Aukje Harmsma
  Tijn wij wensen je nog Vele Mooie momenten
  Samen met je Ouders en Broer
  Sterkte Geweldig wat jullie hebben gedaan
 10. Angela Geurts
  Lieve Stijn en familie,

  Ik hoop dat jullie nog heel veel mooie dagen hebben samen, dat jullie prachtige herinneringen mogen maken en mooie dingen mogen beleven waar jullie straks als het moeilijk wordt op kunnen teren. dag lieve toppers, wij leven met jullie mee.
 11. Regina
  Lieve Tijn en Familie wij wensen jullie alle sterkte en liefde. Woorden schieten tekort maar wat een indruk hebben jullie achtergelaten bij ons .
 12. Helma
  Lieve Tijn

  Wij hopen dat jij nog mooie momenten mag beleven. Wij vinden jou zo stoer en lief.

  Dikke knuffels van Albert en Helma Vermeulen
 13. Lodie Zandvliet
  Beste mensen van 3fm, ik heb onderstaand bericht geschreven in de hoop dat er mensen zijn die kleine Tijn een hart onder de riem willen steken door hem een mooie kaart te sturen!
  Zou het niet geweldig zijn om Tijn een hart onder de riem te steken.
  Hem te overladen met kaarten in de hoop dat hij er kracht uit kan putten!
  Dat is toch wel het minste wat de mensen voor hem kunnen doen voor het door hem
  getoonde initiatief om ondanks zijn ziekte zich in te zetten voor anderen!
  Ik hoop dat er een instantie is of mensen die zijn adres weten, of een postadres
  waar we kaarten heen kunnen sturen!
  In de hoop dat zijn ouders het op prijs stellen natuurlijk!

  Misschien een goed idee om deze post te delen om er nog meer ruchtbaarheid aan te geven!!!!!!!!!

  Is het mogelijk voor jullie om hier aan mee te werken door er ruchtbaarheid aan te geven en tevens als postadres te fungeren en er zorg voor te dragen dat de post bij die kleine topper terecht komt?
  Ik verneem graag van jullie?
  Met vriendelijke groet
  Hoogachtend Lodie Zandvliet.
 14. Paula
  Ik wens jullie nog n mooie tijd met Tijn en veel sterkte ......
 15. Hanneke Mulders
  Die kleine grote Tijn, wat een bijzondere jongen!
  Tussen de regels door kan je lezen dat jullie accent leggen op de dingen die je positieve energie geven dus die goed zijn; hoe moeilijk dat soms ook kan zijn! Chapeau
Reageer
 
Reageren via Facebook