22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (187)
 1. Christien
  Lieve Stoere Tijn en familie, wat ben jij n bikkel .Wanneer ik het berichtje lees,zie ik staan dat jillie enorm genieten en alle mooie momenten intens beleven.Ik wens jullie nog vele mooie momenten toe.
 2. Rastafari
  Blessed Love... ik wou ff me kennis delen omtrent deze ziekte. Niet alleen voor stijn maar iedereen die er mee te maken heeft. ten eerste pas op met chemo...bekijk deze docu daarover https://www.youtube.com/watch?v=KqJAzQe7_0g
  via die docu kom je ook op een hoop alternative middelen. verder kan ik nog dr Sebi aanraden, dat is gebaseerd op een alkalisch dieet in combinatie met geneeskrachtige kruiden (hoewel het zo overkomt is het niet alleen voor afrikaanse mensen) verder kan ik nog cannabis olie aanraden (van cbd olie word je niet stoned) prima voor kinderen...en dan zou ik ook kijken naar ozon therapie, kanker groeit namelijk niet of amper in een zuurstof rijke omgeving. misschien hebben jullie wat aan deze info...veel sterkte in ieder geval! Haile I Selassie I
 3. Fodel
  Heel veel liefde en sterkte,Je ben een topper????????
  Gr fidel
 4. Lia en hans
  Lieve Tijn en familie ik wens jullie alle sterkte en liefde. Woorden schieten tekort maar wat een indruk hebben jullie achtergelaten.

  Sterkte!
 5. Simone Manzo
  Beste 3FM, indien mensen een kaart willen sturen voor Tijn en zijn prachtige familie, kan dat dan naar jullie en sturen jullie ze door?
  Een extra hart onder de riem kan nooit geen kwaad toch?
 6. Patrick
  Tijn Met pijn krijg je niet klein 21 december SR16

  Ik sta op ik ga uit bed,
  ik zie tijn en gerrit staan bij de microfoon en ik hoor het verhaal van zijn vader... dat hij hersenstamkanker heeft... en dat tijn zijn vooruitzicht is, dat hij geen jaar meer heeft om te leven...

  ontzetting, bedroefd, verdriet, geslagenheid, alles gaat door me heen...
  gesprek was afgelopen, ik hoor het liedje roar van katy perry,
  In dat liedje hoor ik een belangrijk zinnentje, IM A CHAMPION... Nou Tijn, ik vind dat jij niet alleen een CHAMPION je bent een ongeloofelijke strijder, jou verhaal inspireerd mensen...

  en dan jou vader waar ik zoveel respect voor heb, hoe hij en zijn vrouw en familie er voor gaan om tijn nog zoveel plezier te geven van het leven... dat is een dankwoord waard...

  tijn is pas 6 maar zo sterk persoon om te zien is gewoon geweldig... Tijn is de Michael Jordan van Serious Request... misschien is hij van binnen wel de messi van sr 16,
  Nee hij is niet messi of michael jordan hij is gewoon tijn.

  En tijn met pijn krijg je niet zo maar klein...

  Hoop dat ook de ouders dit lezen :) deze tekst is speciaal voor jullie hoop dat het jullie kracht geeft....

  Ik hoop dat 1 iemand van de radio dj's dit voorleest in zijn radio uitzending...

  al is het domien of frank maakt me niet uit!
 7. Sybiel
  Lieve, dappere Tijn. Ik hoop dat je nog vele mooie momenten mag beleven. Jij hebt Nederland laten zien hoe mooi het is iets te doen voor een ander ofschoon jou leven ook niet makkelijk is! Put moet uit alle lieve reacties..het ga je goed ..????
 8. klaas veldman
  Ik hoop dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten,en wens jullie heel veel sterkte met het verloop.
  Jullie worden nooit vergeten.
 9. Peter en Rina v. Oosterhout
  Tijn, papa, mama, Ries
  Wij wensen jullie zo veel mogelijk mooie, leuke en liefdevolle momenten samen.
  en wensen jullie veel sterkte en steun jullie zijn allemaal kanjers.
 10. Joy
  Lieve tijn en familie
  Ik wil jullie herl veel steun bieden voor de komende tijd en hoop dat je nog mooie en goede herinderingen mag hebben
  Het is je gegunt een jongen zo jong en zo erenstig ziek onbeschrijfelijk voor woorden toen ik het hoorde met seriuos request
  Jij bent een held met je lak aan actie een held voor heel nederland
  Je bent een topper hoop dat je nog mag genieten van alles wat nog komt
  Het is je van harte gegunt
 11. Caro
  Wat een kanjers zijn jullie. Dikke kus voor dappere Tijn, die de wereld op het moment dat het zo nodig is, een stuk mooier maakte. En maakt. ?
 12. Karinvan Bezooijen
  Hoi Tijn
  Vind je een stoere knul
  Wil jou en je papa en mama /broertje veel sterkte wensen met dit gevecht van jou ziekte ken je niet persoonlijk maar jij heb ons hart geraak
  We waren op zoek naar een jongens naam onze eerste zoon wordt naar jou vernoemd
  Gr van fam Bezooijen-brouns
 13. Familie van Oploo
  We hebben het nog vaak over Tijn en jullie. Wat een kracht hebben jullie Nederland gegeven ondanks jullie eigen strijd. We wensen jullie nog een hele fijn tijd samen toe. Geniet van elkaar. Tijn is voor ons onvergetelijk geworden. Lieve knuffels van ons voor jullie.
 14. Christa
  Veel streken toe geweest ik hoop dat nog mooi leven hebt en nog mooi momenten mee mag maakt
 15. Angelien
  Lieve Tijn

  Wat ben je toch een topper ik hoop dat je nog mooie en gelukkige momenten mag meemaken met je ouders,broertje en alle die je liefhebt je bent niet alleen een held van heel Nederland maar ook mijn persoonlijke held je ben top kanjer het ga je goed heel veel liefs
Reageer
 
Reageren via Facebook