22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (187)
 1. Cecile
  Dikke kus! ?Lieve Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit
 2. Klaas
  Tijn en familie ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze en komende periode.
  Nogmaals hartelijk bedankt voor de grandioze actie lak aan.

  Gr Klaas
 3. Jolanda
  Geniet van alle momenten, zolang het nog kan. Dikke knuffel!
 4. Nettie
  Ik heb heel veel respect voor jullie en wens jullie heel veel sterkte toe. Maar ook nog een hele fijne tijd samen. Jullie zijn een groot voorbeeld voor velen.
 5. Elles
  Lieve Tijn

  Wij denken aan je jonge
  Dikke zoen van ons
 6. D.O
  Heel veel liefde en kracht toegewenst voor jullie gezin, familie en allen die dicht bij jullie staan!!
 7. Otto
  Hey Tijn,
  Diep respect wat je hebt los gemaakt. Ik vind het lastig te begrijpen hoe het verder met je zal lopen !! Enorm bedankt voor je fantastische energie ! Energie gaat nooit verloren ... Jij dus ook niet !! Sterkte !!
  Hugs. Otto
 8. natasja
  kunnen we ook ergens een donatie voor tijn en zijn ouders doen ? dit verdient hij zo
 9. Marloes
  Lieve Tijn,

  Geniet van alle mooie en kleine momenten samen met je familie!! Veel sterkte de komende tijd!!
 10. Anja
  Zet hem op toppertje hopelijk vinden ze voor jouw een methode om je te genezen.
 11. cor en gooske van wieringen mulder
  liever Tijn wat ben jij toch een vechtertje op jou leeftijd. wij hopen zo dat je niet zo veel pijn hebt.
  en voor je ouders heel veel sterkte met jullie kleine vechtertje Tijn.
  groetjes van Cor en Gooske van Wieringen Mulder.
 12. Marieke
  Tijn, je bent een Topper en een held!
 13. Jeannette
  Lieve Tijn, de wereld heeft een held erbij.
  Kleine vechter, ik hoop dat je nog een tijdje mag genieten van je ouders en broertje. Heel veel sterkte met alles wat komen gaat. En geniet van alles wat je blij maakt. Go kanjer!
 14. Tineke
  Lieve Tijn,wat ben jij een kanjer,heel Nederland houd van je,geniet van de dngen die nog komen.dikke knuffel.
 15. Sylvia
  Ik moest vandaag nog aan je denken, Tijn. Je bent een superheld!
Reageer
 
Reageren via Facebook