22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (187)
 1. Ramona
  Lieve Tijn,

  Wat ben jij een Held!! Ik hoop dat jullie als familie samen nog mooie herinneringen mogen maken..

  Een hele dikke knuffel voor jou kanjer!!

  Liefs,
  Ramona
 2. Rob
  Lieve Tijn,
  Je bent een heel groot voorbeeld voor ons allemaal, wat jij gedaan hebt is met geen pen te beschrijven, het is spijtig dat je gezondheid zo snel achteruit gaat, iedereen is van je gaan houden Tijn!
  Ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe de komende tijd!

  Heel veel liefs!!
 3. Karin
  Het is bijzonder en ontroerend om te lezen wat jullie mee maken als gezin.
  Fijn dat jullie nog kunnen genieten van de uitjes.
  Ik wens jullie veel sterkte, kracht en geluk toe.
 4. annemarie
  Beste Tijn, ouders en broertje,
  positiviteit, daar staan jullie voor! Ik wens jullie nog een mooie tijd samen en dat jullie nog mogen genieten van uitjes en elkaar.
 5. Chantal
  Wauw! Wat super fijn om te horen hoe het met ' onze' Tijn gaat.
  Maar ook hoe de familie van Tijn en elkaar nog mogen genieten in deze zware tijden.
  Super! Blijf van elkaar genieten. En Tijn jij ook! Blijf genieten!
 6. Arnout
  Tijn, we denken nog steeds aan je.
  Je bent een topper
 7. Mariëlle
  Wat een kanjer ben jij toch..... Bij 3fm gaf je jezelf helemaal voor al die andere zieke kinderen, wat een naar bericht dat het nu met jou ook zo enorm snel al zo slecht gaat! Konden we in nederland ons maar netzo hard maken met elkaar voor jou nu, al is het maar om je te laten voelen hoe bijzonder je bent! En met jou je familie. En we ook voor al die andere zo ernstig zieke kinderen hier in ons eigen land in actie kunnen komen met zo'n mooi bedrag!
  Het lied van sanne hans is zo waar.... Zo tastbaar.... Zo veelzeggend.
  Heel veel sterkte!!!!
  En.....Serious request moet gewoon de herinnering aan jullie/jouw en jouw/jullie verhaal levend houden. Nòg nooit kreeg een thema zo'n bijzondere lading. Daar kan geen reportage in het buitenland tegenop! hoop dat jou de komende tijd pijn bespaart mag blijven en er vooral nog lachende momenten mogennzijn en je stem nog even in ieders oren te horen mag zijn. Je armen om de nek bij ieder die zoveel van je houdt! Sterkte!!!
 8. Willemuen
  Lieve Tijn en ouders en familie
  Hoop dat je nog heel lang imag genieten en wens jouw en je familie heel veel sterkte ik lak m'n nagels nog steeds en denk dan aan jouw fantasiche aktie dikke knuffel.
 9. Ria Smit
  geniet van elkaar zolang het kan, leef met jullie mee. tijntje....je bent een kanjer,
 10. jennifer
  Lieve Tijn,we denken nog heel veel aan je.Zet en op kanjer.
 11. Peter en Marijke
  Lieve Tijn, wij wensen jou enorm veel goede dagen om samen te genieten met je ouders en je broer. Je bent voor altijd een grote kanjer.
  Een hele dikke knuffel van ons.
 12. Danielle
  Hopelijk krijgen jullie nog dagen,maanden en het liefst zeg ik jaren om te koesteren!!
  Maar wat is jullie zoon een kanjer een jongen om trots op te zijn en ook op jullie zelf want het is zwaar om te zien hoe een dierbare achteruit gaat..
  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe!!
 13. Kim
  Wauw Tijn en familie, wat een kippenvel krijg ik als ik dit lees.
  Ik hoop dat jullie nog lang mogen genieten van elkaar. Heel veel sterkte!!
 14. Ton
  He HELD Tijn, wat hebben jullie een mooi gebaar gemaakt met jouw actie voor Serious Request. En fijn dat er ook zo gul is gegeven aan de actie van jullie vrienden. Geniet van de momenten die nog komen. Veel liefs en sterkte! We gaan jou nooit vergeten!
 15. Dirk
  Beste Tijn,

  Wat ben jij een bikkel! Jouw actie is zo top, woorden schieten tekort. Weet dat wij,, en heel erg veel andere mensen, heel erg hard aan je denken. Je bent onuitwisbaar geworden in onze harten en gedachten. Heel veel sterkte als je het ff niet ziet zitten! .We denken aan jou en je familie! .
Reageer
 
Reageren via Facebook