22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (187)
 1. Marianne Botter
  Lieve Tijn ,
  en ook je overige familie :
  Remy ( de teckel )wenst jullie al het goede voor nu , straks en later . Met een
  ferme poot en knuffel . Met groet van ons.
 2. Han Boorsma
  Je bent een kanjer Love You.....
 3. Debbie
  Wat fijn iets van Tijn te horen, jeetje al weer z'n zware 0tijd achter de rug met waar ik blij om ben ook mooie momenten. Ik hoop dat er samen met het gezin nog mooie momenten zullen komen. Want jeetje Tijn wat ben jij een moo,i lief, bijzonder ventje. Sterkte paps mams en Ries en natuurlijk Tijn
 4. Leny
  Toppertje! En dat jij nog maar veel mooie herinneringen mag maken. Dikke kusss voor jou en allemaal een gemeende knuffel! xx
 5. Natalie
  Tijn je bent voor vele een goed voorbeeld. Maar wat een doorzettingvermogen en wat positief ben jij ook al gaat het niet goed met jou. Ik hoop dat dat je nog veel mooie momenten mag beleven samen met je dierbare ???
 6. Wieie Beuker
  Lieve Tijn en familie... Wens jullie nog heel veel tijd samen en veel sterkte
 7. C.F. (Frans) Pabst
  Beste (ouders van) Tijn,
  Ik heb veel respect voor jullie en wat jullie een maand geleden gedaan hebben; ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode!
 8. madeleine
  Lieve Tijn,
  Wat ben je een kanjer en wat ben je een voorbeeld!!!
  Iedereen houdt van jou.
  Dikke knuffel
 9. jennie
  Thijn je bent een topper en kanjer
 10. Marian
  Lieve, lieve Tijn, je bent zo'n geweldig en lief mannetje!!!! Dikke pakkerd. ????
 11. Ursula
  Lieve Tijn en lieve familie,
  Wens jullie heel veel sterkte de komende tijd en ik hoop dat Tijn nog heel lang mag genieten val allerlei leuke dingen. Heel Nederland leeft met jou mee en wij hebben jou in ons hart gesloten.
 12. pascale
  hallo Tijn
  wat fijn voor jouw dat je nog in euro disney bent geweest ondanks dat je zo ziek bent en succes bij PSV
  een dikke knuffel uit limburg panningen
 13. Yolanda
  Hallo Gerjo, je kunt een kaartje sturen via Gemeentehuis Bladel.(adres ff opzoeken) en dan tab Tijn.
  Dan komt het goed.
  Heb ik ook zo gedaan
 14. Gabie van Bethraij
  Heel veel sterkte voor Tijn en zijn familie.
 15. Suzan
  KANJER !!
Reageer
 
Reageren via Facebook