22 januari 2017
Nieuws

Hoe is het nu met Tijn?

Meer dan een maand geleden stond de 6-jarige Tijn bij het Glazen Huis in Breda en riep hij iedereen op om zijn of haar nagels te lakken. Maar hoe is het nu met Tijn?

(Deze foto mag alleen gebruikt worden met schriftelijke toestemming. Mail anneke.de.vries@npo.nl)

Wat Tijn tijdens 3FM Serious Request voor kinderen met longontsteking heeft gedaan is iets wat ons als zender, maar ook heel Nederland heeft geraakt en in beweging heeft gebracht. Niet alleen tijdens de actieweek, vanaf het moment dat Tijn bij de brievenbus stond, tot op de dag van vandaag. 3FM heeft nog altijd veel contact met de ouders van Tijn. Vandaag kregen we onderstaand bericht van Gerrit, de vader van Tijn, met daarbij de vraag of we dit met jullie willen delen. 

Bericht van Gerrit, de vader van Tijn:

Weken van uitersten!

De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!

Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan.

Daarentegen zijn we zeer dankbaar dat wij deze zware periode met behandelingen in het ziekenhuis hebben kunnen afwisselen met leuke en bijzondere uitjes, die voor ons werden mogelijk gemaakt.

Dankzij de actie van onze zeer lieve en goede vriendin Lion en haar man en goede vriend Ronald én de ontelbare gulle giften van velen (waarvoor wij iedereen uit de grond van ons hart willen danken!), hebben wij de afgelopen ziekenhuisperiode kunnen afsluiten met een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan. Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!

Vandaag staat wederom een leuk uitje op programma. Een bezoek aan PSV. En zoals Tijn is, doet hij dit niet voor zichzelf (hij is niet zo’n voetbalfanaat), maar wel voor zijn broertje Ries (speelt bij vv Hapert), zijn papa en mama, opa en ooms. Want zo is Tijn!

Bedankt voor alle steun!

Tijn, Ries, Jolanda en Gerrit"

Wanneer de ouders van Tijn opnieuw een update willen geven over Tijns gezondheid, zullen we jullie daar via deze site van op de hoogte stellen. 

Lees ook:

>> Heel Holland lakt voor Tijn
>> Sanne Hans heeft prachtig liedje geschreven voor Tijn

Reacties (174)
 1. Gabie van Bethraij
  Heel veel sterkte voor Tijn en zijn familie.
 2. Suzan
  KANJER !!
 3. Annet
  Lieve Thijn,
  Je bent een echte held. Je bent een voorbeeld voor ons allemaal.

  Ik wens jullie nog erg veel liefdevolle en waardevolle momenten toe en heel veel sterkte in de strijd. Hele Dikke knuffel,

  Annet
 4. Kosta
  Tijn,wat ben jij een lieve schat,ik hoop dat je nog veel goeie dagen hebt,en kan genieten.Ik denk dat iedereen heel veel respect voor je heeft,ik in ieder geval wel!Heel veel sterkte de komende tijd voor jullie allemaal,en een grote knuffel,van een oma ,xx
 5. Joyce
  Lieve Tijn jij hebt Nederland weer even een.gemaakt je bent een bezondere jongen en heeft voor altijd een.plekje in ons hart
 6. Gerjo Kooijman
  Heeft iemand een adres zodat we een kaartje kunnen sturen?
 7. Johan
  Beste Tijn.
  Je. Bent te vroeg geboren.
  Over een paar jaar is jouw ziekte wel te genezen.
  Maar je hebt wel geschiedenis gemaakt.
  Heel de wereld zullen we jouw naam nooit vergeten!
  Die jongen heeft lak aan alles.
 8. Fatima
  Lieve dappere Tijn en familie
  Geniet nog heel veel van elkaar en maak nog vele mooie herinneringen. Je bent een kanjer Tijn xxx
 9. Hilda
  Tijn je bent een hele grote KANJER. p7s2
 10. Gera
  Eindelijk eens een goed doel wat in ons eigen land word besteed, petje af Tijn, je bent geweldig heeel veeel sterkte de komende tijd, love you
 11. Annelies
  Sinds Serious Request vroeg ik me af hoe het met Tijn en de familie ging. Wat triest dat het zo snel achteruit is gegaan, maar wat een kracht stralen jullie en vooral Tijn uit.
  Ik hoop dat jullie nog een mooie tijd gegund is zonder. Eel lijden
 12. Janneke
  Lieve Tijn en familie
  Heel veel sterkte bij alles
  Wij vergeten jou nooit meer
  Geniet heel veel van elkaar
  Dikke knuffel van mij
 13. Irene Schipper
  Lieve Tijn en Familie,

  Hartelijk dank voor dit bericht, ik vroeg me vanochtend nog af hoe het met Tijn ging! Wat fijn dat jullie in deze uitdagende periode nog veel plezier kunnen beleven, dat is jullie natuurlijk van harte gegund! Ik heb enorme bewondering voor Tijn (en zijn niet aflatende zorg om zijn omgeving) en natuurlijk voor jullie als gezin!

  Ik wens jullie nog erg veel liefdevolle en waardevolle momenten toe en heel veel sterkte in de strijd. Dikke knuffel,

  Irene
 14. Alie
  Wat heeft Tijd met zijn actie Nederland wakker geschud.
  Tijd is een voorbeeld voor ons allen.
  Hoop dat hij nog een hele poos van de pleziertjes mag genieten. samen zijn jullie sterk
 15. Wilma
  Ik had, en denk velen met mij, gehoopt dat de volgende Serious Request geld ingezameld zou worden voor onderzoek naar hersenstamkanker. 'Helaas' is voor SR 2017 gekozen voor het Rode Kruis.

  Een tegenvaller, met name voor Tijn

  Ik wens de ouders, broertje en Tijn heel veel mooie momenten in de korte tijd wat hem nog rest. ???
Reageer
 
Reageren via Facebook