5 april 2017
Nieuws

Tijn schuift bij Domien en Frank aan in de studio

In januari kregen we het verdrietige bericht dat het bergafwaarts ging met de gezondheid van Tijn. Maar hoe is het nu met hem? Domien en Frank nodigden hem uit om naar de 3FM-studio te komen.

Samen met zijn broer Ries (4) en zijn ouders kwam de 6-jarige Tijn vandaag langs in de 3FM-studio. Hij kreeg een rondleiding, ontmoette de enige echte Lamme Frans (waar hij groot fan van is) en ontving hij van het Rode Kruis het 'Kruis van Verdienste'. Een bijzondere dag dus!

Samen met zijn vader Gerrit schoof Tijn aan bij Frank en Domien om te vertellen hoe het nu met hem gaat. 

Frank: "Hoe gaat het nu met Tijn?"

Vader Tijn: "Het gaat redelijk goed met Tijn. Vorige week zijn we een midweekje op vakantie geweest en toen belde de dokter dat de laatste MRI er beter uitzag dan die van januari. De tumor is iets kleiner geworden en de chemo lijkt de groei te remmen." 

Na 3FM Serious Request ging het bergafwaarts met Tijn. Hij kreeg ernstige problemen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden nodig was. Maar nu lijkt het weer beter te gaan. 

Luister hieronder het hele gesprek met Tijn, zijn vader en Frank en Domien terug:

Tijn vond het heel spannend om bij 3FM te zijn. Frank vroeg of hij zichzelf nu ook een beetje als radio-dj kan voorstellen, zo achter de microfoon. Maar daarop antwoordde Tijn vrij nuchter op: "Nee, niet echt."

Kruis van Verdienste

Voor Tijn in de middagshow aanschoof, ontving hij van de directeur van het Rode Kruis het 'Kruis van Verdiensten', een bijzondere Nederlandse onderscheiding. Daarmee staat hij in een zeer illuster rijtje met onder andere Eric Corton en Prins Bernhard.  

Foto's door: Ben Houdijk

Tijn in de vlog van Domien

Domien legt alles vast in zijn wekelijkse vlogs, zo ook het bezoek van Tijn aan 3FM (vanaf 3:37)

Reacties (63)
 1. Minze
  Frank en Domien,
  We moeten ook niet vergeten dat Tijn ook door de inzet van jullie zijn bijzondere actie heeft kunnen uitvoeren.
  Jullie mogelijk dan wel iets aan de zijlijn staan maar zijn zeer belangrijk geweest, natuurlijk in samenwerking met SR3FM
 2. Hilde
  Fijn, dat er iets betere berichten zijn.
  Tijn, je bent samen met je broertje en ouders kanjers! Hoop op goede berichten.
  Sterkte voor jullie viertjes!
 3. Gonniestrijker
  Lieve Tijn. Fijn dat het beter met je gaat. Je bent en blijft een kanjer en een HELE GROTE LIEVERD.
 4. Jip
  Wat een kanjer ben jij Tijn!!!! Wauww!
 5. Chris Balk
  Wauw wat ben jij een voorbeeld en bron van inspiratie Tijn, zo knap dat je dit samen met je ouders hebt bereikt????. Lieve kleine "grote" man, ik hoop op een wonder en dat je dit gevecht wint.
 6. femmy
  hoi tijn we zijn blij voor jou dat het iets beter gaat.. we duimen hier allemaal dat het steeds beter mag blijven gaan en we hopen allemaal op dat ene wonder lieve tijn en familie respect
 7. Mariette
  Hoi Tijn!
  Ik heb nog nooit zo'n bikkel als jij bent meegemaakt! En dat je het Kruis van Verdienste hebt gekregen vind ik niet meer dan normaal, je zou geridderd moeten worden, door de koning me een echt zwaard en een hele grote medaille! Jongen, hou je haaks, geniet van alles! Boks! Xxx
 8. M.Meuffels
  Kei goed! Dit moment neemt niemand je meer af. Gefeliciteerd met deze onderscheiding die alleen wordt gegeven aan hele bijzondere mensen en jij bent speciaal. Je hebt het hart gestolen van miljoenen mensen. Ik ben er een van.
  Ik hoop dat je nog heel veel mooie momenten mag beleven samen met je broer, vader en moeder, vriendjes en vriendinnen. Big hug!
 9. Petra
  Ik hoopzo dat er sneliets gevonden wordt voor de ziekte die Tijn heft en het er ook nog voor hem zal komen .Heel goed van je Lieve TIjn watje hebt gedaan .EN je hebt het terecht verdient dit Rode Kruis van Verdiensten.
 10. Frank
  Gefeliciteerd ridder Tijn. Je bent een grote held.
  Ik hoop dat toch wel zeker een gedeelte van de opbrengst van SR 2017 naar bestrijding van hersenstamkanker bij kinderen gaat.
  Dat zijn we toch wel verplicht aan Tijn.
 11. carla
  Hoi Tijn
  Fijn te lezen dat t beter met je gaat.
  En super dat zo in t zonnetje word gezet. Dat verdien je . Je bent n kanjer . Ik wens jullie nog vele mooie momenten . En tof van 3fm Mvg carla
 12. Ria
  Lieve dappere Tijn.....goed te horen dat het wat beter met je gaat. Het is allemaal zo oneerlijk he????
  Die medaille heb je dik verdiend. Hoe uniek ben je dan nog eens een keer??
  Ik wens vooral jou maar ook je papa en mamma en kleine broer alle goeds. Dikke knuffel
 13. Pia
  Kanjer ben jij Tijn!
 14. Jola
  KANJER ...terecht die medaille ...dat je nog hele mooie bijzondere dingen mag doen ...trots bn ik op jou...????
 15. Carmela volpacchio
  Lieve jongen,ik hoop van harte dat je later de nagels van je partner mag lakken,of van je kinderen of kleinkinderen.
Reageer
 
Reageren via Facebook