5 april 2017
Nieuws

Tijn schuift bij Domien en Frank aan in de studio

In januari kregen we het verdrietige bericht dat het bergafwaarts ging met de gezondheid van Tijn. Maar hoe is het nu met hem? Domien en Frank nodigden hem uit om naar de 3FM-studio te komen.

Samen met zijn broer Ries (4) en zijn ouders kwam de 6-jarige Tijn vandaag langs in de 3FM-studio. Hij kreeg een rondleiding, ontmoette de enige echte Lamme Frans (waar hij groot fan van is) en ontving hij van het Rode Kruis het 'Kruis van Verdienste'. Een bijzondere dag dus!

Samen met zijn vader Gerrit schoof Tijn aan bij Frank en Domien om te vertellen hoe het nu met hem gaat. 

Frank: "Hoe gaat het nu met Tijn?"

Vader Tijn: "Het gaat redelijk goed met Tijn. Vorige week zijn we een midweekje op vakantie geweest en toen belde de dokter dat de laatste MRI er beter uitzag dan die van januari. De tumor is iets kleiner geworden en de chemo lijkt de groei te remmen." 

Na 3FM Serious Request ging het bergafwaarts met Tijn. Hij kreeg ernstige problemen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden nodig was. Maar nu lijkt het weer beter te gaan. 

Luister hieronder het hele gesprek met Tijn, zijn vader en Frank en Domien terug:

Tijn vond het heel spannend om bij 3FM te zijn. Frank vroeg of hij zichzelf nu ook een beetje als radio-dj kan voorstellen, zo achter de microfoon. Maar daarop antwoordde Tijn vrij nuchter op: "Nee, niet echt."

Kruis van Verdienste

Voor Tijn in de middagshow aanschoof, ontving hij van de directeur van het Rode Kruis het 'Kruis van Verdiensten', een bijzondere Nederlandse onderscheiding. Daarmee staat hij in een zeer illuster rijtje met onder andere Eric Corton en Prins Bernhard.  

Foto's door: Ben Houdijk

Tijn in de vlog van Domien

Domien legt alles vast in zijn wekelijkse vlogs, zo ook het bezoek van Tijn aan 3FM (vanaf 3:37)

Reacties (63)
 1. Teun
  Toppertje Tijn ????????
 2. Brenda
  Wat ben je toch een mooi ventje. En wat ontzettend fijn dat je MRI er beter uitziet. Ik gun je nog een hele mooie tijd en hoop dat je nog lang bij ons blijft!
 3. Angelique
  LijveTijn, je bent een echte kanjer.
 4. Suzanne
  Ik maak een hele diepe buiging voor jou, lieve kanjer Tijn ! Wat een doorzetter ben je en helemaal dik verdiend dat kruis vandaag. En het allerbeste nieuws is dat het ietsje beter gaat met je. Volhouden hoor, ik duim voor een volgende goede uitslag en geef jou en jouw familie een dikke knuffel uit Alphen aan den Rijn. Topper !
 5. Anneke
  Beste Tijn ,
  Fijn dat het ietsje beter met je gaat.
  Je bent een toppertje
 6. Nadia
  Lieve Tijn!!
  Wat ben je toch een kanjer. En wat fijn en top dat het beter met je gaat en je mri er goed uitziet! Geniet van je lieve familie om je heen en daar ook veel energie uit.
 7. Abi
  Dag Tijn, ik ben blij te lezen dat het redelijk met je gaat! Je bent een topper! X
 8. Larissa
  Toppertje!!!!
 9. Agnes Lasterie
  Lieve mooie stoere Tijn,
  Wat ben je een kanjer!
  Wij denken nog heel vaak aan jou en hopen dat je nog lang kunt genieten met je lieve familie! Zo fijn om te lezen dat de kuur zijn werk doet.
  En je hebt hem dik verdiend dat mooie kruis!
 10. Ingrid
  Super om weer wat van je te horen Tijn. Ik ben blij dat de laatste berichten wat beter zijn. Wat zou de wereld er toch beter uitzien met mannen zoals jij. Blijf vooral zo nuchter als je bent.
 11. Monique voogd
  Lieve dappere sterke Tijn.
  Wat heb ik toch een bewondering voor je.
  Strijdbaar, dappere man.
  Het was zeker wel erg leuk met de mannen
  Van 3FM.
 12. Sen hauw
  Wat leuk weer iets te horen van je Tijn.En helemaal dat het weer wat beter met je gaat .we vergeten je niet hoor ! Als ik mn nagels lak dan denk ik ...daar heeft Tijn heel veel kinderen mee geholpen !
 13. Ingrid
  Je bent een kanjer Tijn, en die onderscheiding, dubbel en dwars verdiend.
  Je bent een toppertje.
 14. Carol
  Lieve Tijn, wat ben je toch een KANJER ! Jij hebt deze medaille ECHT verdiend ! De wereld wordt een beetje mooier door jou.Je bent een voorbeeld ! Ik gun jou en jouw familie een wonder!
 15. Jolanda
  Tijn, wat ben ik en volgens mij iedereen blij dat het iets beter met je gaat. Geniet van alles. Je bent een topper!
Reageer
 
Reageren via Facebook