17 juni 2017
Nieuws

Totale opbrengst 3FM Serious Request 2016 is ruim 9,2 miljoen

Tijdens 3FM Serious Request 2016 hebben alle actievoerders uiteindelijk € 9.257.000,- opgehaald. Op Kerstavond stond de teller op ruim 8,7 miljoen. 

Afgelopen december vroegen we aandacht voor kindersterfte door longontsteking, een stille ramp die wereldwijd iedere 35 seconde een kinderleven eist. Met deze hogere opbrengst kan het Rode Kruis nog meer kinderen redden met eenvoudige middelen, de juiste medische behandelingen en goede voorlichting. Inmiddels is de hulpverlening in volle gang in landen als Ivoorkust, Zambia en Ethiopië.
 
Benieuwd hoe jouw bijdrage aan 3FM Serious Request door het Rode Kruis wordt besteed? Zet dan 1 november in je agenda en houdt deze pagina in de gaten. Op die dag vertellen de 3FM-dj's jou namelijk alles over wat het Rode Kruis heeft kunnen betekenen met jouw bijdrage. 
Reacties (2)
  1. Trevor
    Top gedaan hoor 3FM & Co!
    Tja Hans...omdat de opbrengsten naar een andere stichting gingen. Volgens mij heeft 3FM en het Rode Kruis zeer veel aandacht aan held Tijn besteed - onderscheiding gehad, meerdere malen genoemd op zender, enz enz
  2. Hans van Nispen
    Vreemd eigenlijk dat het Rode Kruis geen donatie heeft gedaan aan de stichting Lak door Tijn. Dit stuit mij tegen de borst, ok al was bekend dat de opbrengst van Serious Request voor het Rode Kruis zou zijn. Dit weerhoudt mij om geld te geven tijdens de collecte van het Rode Kruis.
Reageer
 
Reageren via Facebook