Noordkaap Challenge 2015

Vijfde editie Noordkaap Challenge

Op woensdag 9 december start de Noordkaap Challenge 2015 editie. Bigger and better! Denk noorderlicht, rendieren, ijswegen, de Kerstman, cabins, sneeuwdonuts en natuurlijk de Noordkaap zelf. Tijdens de trip duik jij straks misschien wel in een ijswak of tik je andere opdrachten af die jij van je achterban krijgt, allemaal voor het goede doel! Wil jij deel uitmaken van deze waanzinnige trip en je inzetten voor 3FM Serious Request, meld je dan nu  aan. Je rijdt met je eigen auto naar de Noordkaap en finisht bij het Glazen Huis. Door opdrachten uit te voeren, proberen de teams die meerijden zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Vanwege de run op startplekken is het aantal verdubbeld, dus heb je serieuze interesse, meld je dan snel aan, want vol = vol.  

Naar de Noordkaap Challenge website

De eerste editie van de Noordkaap Challenge was in 2011 en in 2014 stonden er maar liefst 36 auto's aan de start. Dit jaar hopen we op 60 teams en een nóg grotere cheque voor het Rode Kruis! 

De start is op 9 december vanuit Hilversum bij de 3FM studio, de finish bij het Glazen Huis in Heerlen op 21 december 2015. Zie de FAQ's voor uitgebreide info en de ins en outs. Is jouw vraag niet beantwoord, aarzel dan niet om ons te mailen op info@noordkaapchallenge.com. 

Deelnemers

De volgende teams hebben zich al aangemeld voor de Noordkaap Challenge:

Kom In Actie voor 3FM Serious Request

Wil je zelf ook een actie starten? Dat kan! Koekjes bakken, een sponsorloop organiseren, een bingo houden... alles kan!
>> Kom In Actie voor 3FM Serious Request!

Eerdere edities

- In 2014 gingen Ferri Somogyi, Kimberley Klaver en Lex Uiting naar de Noordkaap. Lees hier terug hoe het ze verging.
- Eind 2013 ging Herman Hofman samen met Victoria Koblenko op pad. Hoe ze dat verging kan je hier teruglezen.