Privacystatement

Inleiding

Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor 3FM/NPO van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevensverwerkingen zijn gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.

Vastleggen en verwerking van gegevens
In het kader van de dienstverlening worden persoonsgegevens van deelnemers via deze site (bijvoorbeeld bij deelname aan acties) vastgelegd in de database van 3FM. 3FM gebruikt gegevens van bezoekers van de website(s) voor de uitvoering van de overeenkomst. (bijvoorbeeld verzending van de gewonnen prijzen). 

Beveiliging gegevens 
Wij maken gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Klikgedrag en Cookies 
Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden zoals de door een bezoeker meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor jouw relevante informatie op de pagina’s die u bezoekt te plaatsen, bijvoorbeeld speciale berichten in uw interessevelden of aanbiedingen van adverteerders. Op deze wijze kan onze dienstverlening aan u verder worden geoptimaliseerd.

Daarnaast maken wij bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens, zodat je als bezoeker kunt worden herkend, telkens als je de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op jou in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken. Je kunt in je browser cookies buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor uw gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor je zijn.

Links naar andere websites
Op de website tref je misschien soms links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de website die jebezoekt

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van ons privacybeleid.

Vragen
Als je nog vragen hebt over ons privacybeleid, neem dan contact op met:
redactie@3fm.nl