Algemene Voorwaarden 3FM Serious Request Veiling

ALGEMENE VOORWAARDEN
3FM Serious Request 2016

Lees a.u.b. deze belangrijke algemene informatie over de online veiling aandachtig door.

Algemene informatie (o.v.b.):

  • De looptijd van de veiling is van 12 december 2016 t/m 31 december 2016. 
  • Ieder veilingitem staat maximaal 10 dagen online waarna de hoogste bieder bekend wordt. Op 3fm.nl/veiling wordt per veilingitem gecommuniceerd op welk tijdstip het veilingitem afloopt.
  • Wanneer je de hoogste bieder bent van een veilingitem dat een beleving betreft, ontvang zowel jij als de aanbieder van het item een mail met de wederzijdse contactgegevens. Je kunt dan contact met elkaar opnemen om verdere afspraken te maken rondom het veilingitem.
  • De online veiling wordt door Veilet BV gecoördineerd volgens de voorwaarden die zij in acht nemen. Deze zijn te vinden op https://veilingenvankunst.nl/algemene-voorwaarden
  • Door deelname aan de veiling geef je NPO 3FM en Veilet B.V. toestemming om de door jou opgegeven persoonsgegevens voor dit doel te verwerken.
  • Alle persoonsgegevens die in het kader van de acties van deelnemers worden verkregen worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld. Na afhandeling van het veilingitem worden de persoonsgegevens weer verwijderd.
  • De minimum leeftijd voor deelname aan de veiling is 18 jaar. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je 18 jaar of ouder te zijn.

Als je vragen hebt over de veiling van 3FM Serious Request, kun je contact opnemen met ons via veiling@3fm.nl

Wij danken je voor je deelname aan deze editie van 3FM Serious Request en hopen dat we er samen met jou voor kunnen zorgen dat 3FM Serious Request weer een groot succes wordt!